LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

buna fetelor

io-s in stres fff mare ... nu pot sa va povestesc nimic ... asta e .... trece

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Of ... sa se termine mai repede si cu bine totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Gata,am reusit si le-am urcat in pat.Amu si in primul rand va multumim tare mult pt apreciei si va oferim un mare buchet din partea fetelor ce au reusit sa sa va faca sa zambiti.Ei...parca atunci cand va citesc aprecierile,uit de tot ce e greu si incep sa zambesc asa tamp,cu mandria de mama implinita pe fata.
Fetele sunt mult mai bine,eu inca nu respir decat cu ajutorul picaturilor;mai bine sa am temperatura decat nasul infundat.
Dana bine intreba Suri,ce face Andrei,cum mai e?Si ce e aia depresie?Nu exista asa ceva!Sincer,conteaza o cifra acolo la varsta sau cum se simte sufletul?Sa-ti spun "un secret" ,io si acum zic ca nu am minte sa le cresc pe fete.Uite dulce de la noi!
Suri nici in glua sa nu mai spui ca ramanem fara tine.Phii e de timp o sa fi plecata.Dar pe de o parte ma consolez cu ideea ca-ti incarci bateriile,iar pe de alta parte o sa dau cu tel sa vad ce faci.La primavara,vara,cand iti va pica bine,te asteptam la noi sa-ti cunosti si live nepoatele.Atunci sa te vaz ce mai zici.
Charlie sa ai concediu placut si te asteptam cu forte proaspete.Distractie placuta!
Baby ce faceti dragilor?Nora-ta cerea in seara asta biscuiti.
Cam atat pt seara asta,merg sa vad si pe la copii ce se mai intampla si apoima bag la nani.Va pe toate!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

. Ginerele a mancat azi numai gogosi. Si tzitzi binenteles. E bun de presedinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

No bun, vad ca v-ati infratit si v-ati incruscrit pe acilea, eu deja sunt de multa vreme in plus.... so, eu imi iu jucariile si plec

I miss u, sis!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me. MJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara de la noi!Hei,voi scrieti ziua,iar seara dispareti.Pai frumos ii?Ete,va tzuca fata,poate apareti.
Crig sanatate,impliniri,realizari si multi,multi ani fericiti!!!

Cristiana zi asa,te gandeai unde ne-am vazut.Mey,poate la vara reusim sa ne vedem cand ajung la Hunedoara.Am de gand sa stau o saptamana,deci avem ceva sanse. pentru aparitia la Cavaleri si zane.si salutari Zanei Maseluta!
Suri ai promis,ai promis,ai promis!Ete ce de martori avem la promisiunea ca vei veni.Te asteptam cu mare drag imediat ce se va incalzi si vei putea.Felicitari si pt serviciu,deci te-ai hotarat in cele din urma.Sa ai bafta si norc!dulce,dulce!
Dana si dulce!
Cat despre Cryna tot aseara pe mess am vb si o intrebam daca nu e nici o sansa sa revina asupra deciziei.Atunci i-a scapat sa vada ce zic adminii.
Cryyyynaaaazisera adminii ceva?Noi te asteptam cu mare drag si dor,hai,vino!!!
Azi am avut o zi mai grea la munci,m-am carait cu balaurul de sef dis de dimineata si apoi nu mi-a mai trebuit nimic toata ziua.Si drept urmare am fost "in greva" si nu am lucrat nimic toata ziua.
Acum merg sa bag fetele in pat si ma intind langa ele.
VA pe toate cu mare drag!

MMN

Mergi la inceput

Cristianaaaa ce bati campii acolo fumeie?Cum sa fi in plus?No...sa nu zici asta ca te alerg.Sti ceva femeie,ai uitat ca tu m-ai adus aici?Uite si din tot sufletul!!!Si daca nu vi tu acusica la raport sa vezi cum arunc o sarma spre 'mneata.Ia vino sa te vaz la ochisori,hai intri pe mess?

MMN

Mergi la inceput

Baby am uitat sa-l pupam pe ginere!Gogosi,yami-yam...dar tzatzi inca cat?Uite de la noi

MMN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Cristianaaaa ce bati campii acolo fumeie?Cum sa fi in plus?No...sa nu zici asta ca te alerg.Sti ceva femeie,ai uitat ca tu m-ai adus aici?Uite si din tot sufletul!!!Si daca nu vi tu acusica la raport sa vezi cum arunc o sarma spre 'mneata.Ia vino sa te vaz la ochisori,hai intri pe mess?

MMN

o sarma, sarmaluta sau o sarma, sarmulita?

I miss u, sis!

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Nicoll , asa este noi ziua, sau ma rog unele dintre noi si tu seara .Mai aparea Marami noaptea dar acum vad ca apare matinal si unde mai pui ca are , cica ganduri de disparitie, pai ce da-i tu dupa ea dar ce o sa dau eu .Cristiana , baga-ti mintile in cap si ramai aici langa noi!
Si ne inrudim si cu tine daca vrei !

Dana , succes !

Baby , chiar si eu am intrebam pana cand ii mai tata lui Bogdan ?

Azi am de alergat asa ca revi mai tarziu!

P.S. Ati facut tortul dat de mine ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Neatza!

Nicoll , asa este noi ziua, sau ma rog unele dintre noi si tu seara .Mai aparea Marami noaptea dar acum vad ca apare matinal si unde mai pui ca are , cica ganduri de disparitie, pai ce da-i tu dupa ea dar ce o sa dau eu .Cristiana , baga-ti mintile in cap si ramai aici langa noi!
Si ne inrudim si cu tine daca vrei !

Dana , succes !

Baby , chiar si eu am intrebam pana cand ii mai tata lui Bogdan ?

Azi am de alergat asa ca revi mai tarziu!

P.S. Ati facut tortul dat de mine ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

gradul de rudenie, te rog

I miss u, sis!

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata .... va ofer un ceai

nicoll am ajuns foarte tarziu aseara si n-am mai intrat multumesc de gandurile bune , Andrei e bine

fetelor maine am de trecut un hop important pentru mine , va rog sa va rugati pentru mine

va pup pe toate , nu va iau pe rand din lipsa de timp ma scuzati voi da?

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput