LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Eu am toti peretii izolati, o solutie fiabila este intradevar distanta intre perete si mobila ca sa circule aerul, daaaaaar asteapta-te sa apara in alta parte, eu nu mai am mucegai pereti in schimb am de jur imprejurul geamuriloralta solutie ar fi sa tii deschise geamurile si la -25 de grade pana se usuca geamurile sau peretele sau ce se umezeste la tine in casa.
Baby, ca o maimuta veritabila ce sunt tind spre ramura de sus

I miss u, sis!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me. MJ

Mergi la inceput

I miss u, sis!

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La mine mucegaiul e prezent doar pe langa geamuri si doar pe acel perete , si mai ales la dormitor , la sufra nu e decat foarte foarte putin doar intr-o parte a geamului .Ei pana se incalzeste vad eu ce solutie adopt .. ma mut ...

Foarte frumoase dedicatiile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cu mucegaiul... eu trebuie sa dau periodic cu spray antimucegai (sano sau bison) Dispare, dar reapare cand se umezeste peretele... La dormitorul cu pricina nu am peretii izolati, la celalalt peretele ext. este izolat (pe interior)... si apare doar intr-un colt la geam si intr-un colt al camerei, probabil unde se termina polistirenul...
Solutai... sa nu ma ifie umiditate... sa bata soarele... ceea ce la mine nu e cazul Unde o sa ne mutam, cand ne vom muta... nu mai vreau pereti spre nord Prefer sa mor de cald vara si sa stau non-stop cu ac deschis... decat mucegai pe pereti...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Peretii mei sunt la rasarit si la apus, deci?!

I miss u, sis!

pozne-npoze

Mergi la inceput

ai mei sunt la rasarit .. eu cred ca s-au facut ca a fost rece iarna asta , caldura din calorifere prea putina , am aerist putin , am mai tinut si gazele deschise , plus si termopanele montate prost .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La rasarit si la apus mai bate soarele pe ei... cateva ore pe zi (cand e soare)... insa la mine tin umbra si blocurile de langa... si doar vara este soare, de pe la 5:30 / 6:00 pana la max. 7:00. In rest umbra
Din cauza asta peretii trag umezeala si n use usuca decat daca sunt cateva zile calduraose... sa se evapore umezeala.. .deci pana prin mai... nici o sansa
Indiferent cum sunt montate termopanele, condens tot se face... trebe aeris vreo ora... cu geamul de perete
La mine singura solutie ar si fi un dezumidificator, dar nu ceresit sau alte prostii... unul electric... insa amjoritatea fac zgomot Si fix noaptea e mai multa umezeala, ca n-am cum sa aerisesc... Complicata treaba

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Asa-i Ely, complicata treab , dar o rezolvam noi cumva !
Am zi ca plek si ciu ciu , acum chiar plek .Pe mai tarziu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Am deschis un subiect " cum scapi de mucegai ? " ca mi-a aparut in dormitor , mult mai mult decat in anii trecuti ....va rog si pe voi daca v-ati confruntat cu asa ceva sa imi ziceti si mie .Pana acum vad ca Ely are si ea probleme.Am sters cu CL dar o saavo si vedem ,Eu as vrea sa izolez la vara dar cica nu e chiar ok , ce sa fac ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

exista produse speciale antimucegai.
http://www.licitatii-electronice.ro/produse/cautari.aspx?txt=antimucegai%20savo

http://www.uzcasnic.ro/produse-curatenie-antimucegai-c-49_111.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Am deschis un subiect " cum scapi de mucegai ? " ca mi-a aparut in dormitor , mult mai mult decat in anii trecuti ....va rog si pe voi daca v-ati confruntat cu asa ceva sa imi ziceti si mie .Pana acum vad ca Ely are si ea probleme.Am sters cu CL dar o saavo si vedem ,Eu as vrea sa izolez la vara dar cica nu e chiar ok , ce sa fac ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

scuze ca sunt asa telegrafica

Mergi la inceput