LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mersi , Baby! Le stiu , acum sa ajung sa le cumpar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare!Ei,bravas fetele,vad ca v-ati miscat putin.E asa de placut cand vin si gasesc atata scris!
Dana ,vom fi cu gandul la tine,vom trimite energii pozitive catre tine cu puterea gandului.
Cristiana fata draga,ma refeream la sarma-sarmulita(mai bine zis un tel),dar daca fac sarmale dai adresa sa trimit un pachet?Ia zi tu drept,ai dus fata la gradi?
Baby pai mai draga cuscra,daca tu ai un gand sa-i dai tzatzi pana aproape de armata,mai ca trece direct la fiica-mea...asa din obisnuinta
Dany nu ma supar suri ca scrieti ziua,ba sper sa va tin companie de sapt viitoare daca al meu sef se indura sa plateasca.
Crynaaa nu mai zic nimic adminii?
Eu de maine reincep cursurile,asa ca s-ar putea sa nu pot aparea maine si poimaine...daca raman in Ploiesti.Dar vaz io pe care va zgandar cu un tel,ceva.
Cred ca pe Mihaela sa auza urechile mele ca sunt ok si mai gasesc eu pe cineva.
Acu fug sa pap,va invitam la spaghete cu ton.Pe mai tarziu.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Pofta buna Nicoll ! Yam yam papa ta ... mi-ai facut pofta , poate fac si eu .

O seara minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Suri te asteptam la masa!Sa ai pofta si tu si sa papi ceva cand ajungi acasa,sa nu lasi stomacul sa macine-n gol.

MMN

Mergi la inceput

Neatza!

Hai trezirea si la apel !

Deci strig catalogul :

Nicoll,
Marami,
Baby,
Ochi verzi,
Danuta ,
Ely,
Andanii ... si restul sirenelor .....adunarea

Dana toate gandurile bune astazi si multa multa bafta si fara emotii .

Ma duc sa spal cateva chestii de mana .

O zi frumoasa , desi aici e ceata la ora asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

hahaha... mi-ai luat-o inainte azi

I miss u, sis!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me. MJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa

Nu's ce sa va zic... e prea de dimineata
Cred ca le fac ziua baietlor duminica o tura, miercuri (cand e ziua lor) alta tura... Prima tura duminica pt. ca sper ca surioara sa nu nasca pana atunci... sa fie prezenta in formatie 2 in 1 ... mai ales ca pana duminica dr. nu-i in Bucuresti... e cam stresata... si nu risc sa o chem mai repede
I-am spus ca naste ori pe 1 martie, ori pe 5 ... sa vedem daca imi iese si de dtata asta... in prima faza am zis 1 martie, dar a facut mutre ca-i de martisor... acum nu mai comenteaza... in martie sa fie Cel mai frumos ar fi sa se nasca pe 3 martie, in aceiasi zi cu ai mei, toti 3 baieti, toti trei nascuti pe 3 a 3-a
Asa ca tineti pumnii sa mai stea Raducu' in burtica inca un pic

Iar alta... baietii racesc, evident... ca doar vine ziua lor... nu se poate zi de nastere fara muci... la fel patesc si de ziua Elenei Asta este, cui nu-i convine, sa stea acasa... Imi pare rau ca iarasi o sa ii "interzic" unei prietene sa vina cu bb-lina ... n-am ce sa fac... dar nu vreau sa o ia de la ai mei.... mai ales ca we-ul urmator este botezul ei...

Na ca am gasit ce sa va zic... si inca nu m-am trezit de-a binelea

Edit: am uitat ce era mai important... Cryna te asteptam inapoi, cand se va putea

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Salutare!Ei,bravas fetele,vad ca v-ati miscat putin.E asa de placut cand vin si gasesc atata scris!
Dana ,vom fi cu gandul la tine,vom trimite energii pozitive catre tine cu puterea gandului.
Cristiana fata draga,ma refeream la sarma-sarmulita(mai bine zis un tel),dar daca fac sarmale dai adresa sa trimit un pachet?Ia zi tu drept,ai dus fata la gradi?
Baby pai mai draga cuscra,daca tu ai un gand sa-i dai tzatzi pana aproape de armata,mai ca trece direct la fiica-mea...asa din obisnuinta
Dany nu ma supar suri ca scrieti ziua,ba sper sa va tin companie de sapt viitoare daca al meu sef se indura sa plateasca.
Crynaaa nu mai zic nimic adminii?
Eu de maine reincep cursurile,asa ca s-ar putea sa nu pot aparea maine si poimaine...daca raman in Ploiesti.Dar vaz io pe care va zgandar cu un tel,ceva.
Cred ca pe Mihaela sa auza urechile mele ca sunt ok si mai gasesc eu pe cineva.
Acu fug sa pap,va invitam la spaghete cu ton.Pe mai tarziu.

MMN

. Asa am crezut si cand statea in brate ca il dau direct in brate la nevasta, dar acum merge. Sper ca pana se insoara sa renunte si la tzitzi.
Acum pana la primul majorat ( 3 ani) cred ca spunem si noi papa lui tzitzi. Nora sa stea linistita. O sa fie optional dupa aceia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineatza!
.
Prezent si eu.

Mergi la inceput

Asa , asa , ma bucur ca ati aparut.

Ely, chiar ma gandeam ca sorela tot baiat are , nu stiu d c dar asa am simtit .Si ar fi tare , sa se nasca in ac . zi cu baietii tai .Vai ce a mai trecut timpul , implinesc 3 ani .. buni de insurat preferatul meu sa nu il da-i ca il iau de ginere in caz ca fac fata Sa dea DD sa le treaca mucii si sa fie fresh de ziua lor .

Baby , deci are target doar pana al 3 ani Bogdanel de tzatza. Sper sa fie asa .Dar chiar tie nu ti-e greu, mai e bun lapetele ?

Pupistain !

Mergi la inceput