La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

fetelor, zambesc,d ar nu e zambetul meu, mai mult o grimasa:)) ocmaid e aceea ii spuneam lui elle ca inchisul in camera tre sa se petreaca in alta "camera" decat a ei, ca sa faca diferenta intre pedeapsa si universul ei liniste:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

pai nu in camera mea, eram 'sechestrata'; tinanad cont ca am fost crescuta de bunici , la curte, am stat si in magazia de lemne
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

fetelor, zambesc,d ar nu e zambetul meu, mai mult o grimasa:)) ocmaid e aceea ii spuneam lui elle ca inchisul in camera tre sa se petreaca in alta "camera" decat a ei, ca sa faca diferenta intre pedeapsa si universul ei liniste:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

pai nu in camera mea, eram 'sechestrata'; tinanad cont ca am fost crescuta de bunici , la curte, am stat si in magazia de lemne

Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Iar eu nu eram sechestrata , stateam de buna voie si nesilita de nimeni singura ca asa vroiam eu .
Daca stau bine sa ma gandesc mama nu m-a pedepsit niciodata ea a fost genul cu educatie liberala, bunica era sefu' la tras de ciuf si pedepsit si in general 99 % din motivele ei erau ca nu mancam nimic si o faceam sa se urce pe pereti.
Saraca bunica a fost atat de exasperata de mofturile propriilor copii la mancare, am aparut eu , (avea doar 40 de ani cand m-am nascut si am fost prematurul ce 8 luni de zile a mancat numai in somn deci horror si nici cand am crescut nu m-am indreptat ) incat in momentul in care mi-am luat catel, la 10 ani si a vazut ca pana si aia e o lingava a inebunit de ciuda si nervi . Vorba ei, dumnezeu sa o ierte "in casa asta nici macar catelul nu mananca cum trebuie ....".

Teoretic vorbind eu mi-as dori sa reusesc sa am relatia pe care mama a avut-o cu mine ca adolescent si libertatea totala desi controlata subtil din umbra ( nu stiu cum reusea sa nu ii simt ochii in ceafa) dar ma indoiesc ca voi reusi cu baietii mei deoarece practic eu prin fire sunt mult mai exigenta si severa

PS : Laurici si Rox vroiam de mult sa va spun sa nu ma mai laudati frate atat , eu spre deosebire de voi stau acasa desi vrand nevrand trebuie sa fac una alta cu piticul. Daca mergeam ca voi la job doar weekendurile as fi reusit. Stiu sigur asta de la Bogan care a fost instruit de mama nu de mine ca ea statea cu el cat eram eu la job. Eu doar completam educatia dupa 5 seara .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Lala, sa stii ca statul acasa cu piciul nu mi se pare mai 'usor' decat mersul la birou - pot sa spun ca este chiar mai greu.

Iar noi te-am laudat, mai ales pt ideile pe care le pui in practica; care poti sa le ai si dak stai la birou si sa le aplici seara sau in w/e (idei care la mine vin in nr foaaarte mic ).
Si le citesc la tine si o pun pe mama, saraca, sa le puna in practica, ziua.

Ca sa ma intorc putin la pedepse, si la mine la fel, tot de bunica era mai mult 'in charge' cu educatia; numai ca eu, stand pe strada cu alti copii, veneam cu diverse idei de pus creierul (bunica'mii) pe moatze.
Adevaru-i ca doar de la ea mi-am luat bataie (serioasa, cu nuiaua sau cureaua si n-am mai ramas cu sechele sau sa ma duc la psihiatru) dar am iubit-o la fel de mult ca pe mama si ma uitam la ea ca la o icoana - si n-avea decat 4 clase.

Hai, c-am luat-o pe alte campii si m-am indepartat de l asubiect .. ca de obicei.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana eu de maine m-as duce la job daca as putea asa il "amenint" pe husband destul de des...dar nu pot .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hello hello,

la multi ani fericiti sarbatoritilor de zilele acestea!

salutari tuturor, as vrea sa scriu mai mult acum dar se foieste pitik deoarece a auzit tastatura. poate revin diseara, pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LauraI, eu i-am dus kk facut in dupa-amiaza zilei anterioare de dus; Adela nu face nici cu supozitor, in timp util (bine , eu i-am dus la Cantacuzino, unde programul este de 7:30-9:30).
Si ea are cateodata burtica si n-are nimik.

Dar fa-i, ca sa scapi de un pitic

Aoleu, Helene, ce bine arata
Dar eu vreau sa fac gogosi in w/e.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Va pupacesc, dragelor
Multumesc pt incurajare, dar eu cred totusi ca are viermisori: de ceva vreme se scarpina la nasuc (dar nu am luat treaba in serios, desi venea si isi freca nasucul de maneca mea, uneori si-mi spunea "mamiii, nasu'!"), ii miroase gurita (cam de 1-2 saptamni parca tot mai tare), are burtica umflata (ea o avea supla) si nici nu vrea sa pape decat chestii dulci (iar eu cu ea nu am prea avut probleme cu mancatul...acum nu vrea nici macar cascaval-preferatul ei si nici carnita).
Am trecut-o pe lapte fara lactoza (o sa incerc si lapte de soia, ca parca am vazut la magazin, Miri). Meniul ei /zi este subtire rau: lapte 300 ml dimi si 300 seara, o banana (eventual cu un piiic de branza de vaci), la 2 zile un outz fiert (de fapt papa doar galbenusul si putin albus), 1/2 felie de paine prajita, vreo bucatica de covrig, cativa biscuitei dulci si cam asta-i tot
Miri mi se pare ingrozitor scenariul tau de "somn" noapte de noapte...eu cred ca o luam raznaaa!!! Maare noroc am ca Thea doarme toata noaptea (rar ma cheama sa-i dau apica, dar se culca imediat la loc) de la 21,30 pana pe la 9-9,30 dimi.
Cand o aud si pe LauraD ca se trezeste la ore pe care eu nu le pot nici pronunta fara sa mai ia frisoane...pfoaai! Dar Lauriciul zice ca-i place sa fie matinala si asta vara mi-o imaginam (din descrierea ei) cum sta pe geam la bucatarie in aerul curat al diminetii - inca pe intuneric - ascultand pasarelele de dimineata si fumand o "tigare" si zau ca-mi venea si mie pofta sa ma reapuc de fumat si de trezit dimineata Lauriciule, te pup Imi pare rau ca i-ai pierdut un cercelus lui Eleni; dar l-ai cautat bine?
Elle si Thea, care-i singurica la parinti, e tot mai capoasa si urlatoare si lipita de mine, asa ca nu-i vina Anitei, pur si simplu cica e o etapa Mama ei de etapa ca, vorba ta, imi vine sa ma tooot duc!!!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am uitat sa spun ca am luat azi trimitere pt analize copro (cica trebuie sa duc in 3 zile si sa ii pun supozitor cu glicerina daca nu face kk dimineata).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

LauraI, zic si eu ca Miri, nu te stresa...dupa entero dureaza mult uneori pana se reface flora. La Marc, a durat ceva mai mult de 1 luna...il innebunisem pe medic ca ii fac copro...i-am dus nu stiu cate probe. El imi zicea sa stau calm...eu nimic. La copro nu iesea nimic. S-a reglat in final de la sine. Continua regimul.

Ellenuta, te sustin moral, stiu prea bine cum e...am trecut prin tot ce zici tu acolo. Trece...dar nervii tari! Sa nu te simta tensionata...cum te simte vulnerabila cum apasa pedala mai tare. Asa-s piciulicii astia, mai ales cand devin fratiori mai mari. Stiu ca e greu, dar gaseste timp exclusiv pt. ea, fara Anna.

LauraD...cum sa fim...ne zbatem tot pe fundul galetii...interviuri, sperante ca nu ma lasa nervii

Va citesc cu drag, ca imi face bine la psihic, dar nu am stare sa mai zic nimic. Nici de Andrei nu am ce zice ca e la mama de mai bine de o saptamana, ca sa am libertate de mers la interviuri ca nu o pot pune pe mama pe drumuri prin mocirla asta de afara...o dor picioarele (reumatism, monturi), nu poate incalta decat niste ghete in care intra apa...nu pot s-o chinui, desi mi-e dor de pici...ma rog la Dumnezeu sa mi-i tina sanatosi pe ai mei ca sunt aur...nu stiu ce -as face fara ei.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ba am ce sa va spun ...sa ma laud cu copilul cel mare, care a inceput sa faca si germana la gradi, pe langa engleza. Ii plac limbile straine, povesteste intruna, ne spune cuvinte.
Am intepenit cand ne-a spus directoarea ca din ianuarie face germana, care e extra taxa...dupa ce ca ii plateste soacra-mea gradi...ca noi nu suntem in stare ...m-am gandit sa-l retrag de la germana, dar soacra-mea a zis ca plateste, sa invete nepotu' daca-i place...s-o razbune...ca fi-su a facut gradi germana degeaba, ca nu i-a placut.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput