La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mbai, sunt o nesuferita azi...

lauraD, sunt dureri de stomac, nua rsuri. bebe jeremy amaratu' are treaba cu ele ca ma enervez instant cand il aud pe sacha. dar durerile... cu astea m-am captushit de cand am pus balonul. la nervi se revolta....

lauraI... mananca suficient. si copro... daca nu e diaree, nu i-as face. pre amult stres pt nik.

lalaD, cu ziceau si fetele, uneri e mai usor la birou ca acasa, asa ca jos palaria in fata ta!

ma duc in pat. nu maoàresc din mancat. au vneit pozele d ela fotograf. ma urasc ingrozitor. sunt cat o vaca baltsata! s-a dus aer diafan de mirika de la sarcina cu sacha! oribil, oribil... macar c abaietii sunt niste frumosi...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. sa va spun de o praji buna ptr pici .. evei ii place la nebunie, mananca cate 3-4 bucatele odata ..

asta e .. www.bucataras.ro/retete/3926/prajitura-cu-portocale.html" target="_blank">praji cu protocale

se face ff usor!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miri din pacate si azi mi-a facut cam diaree Face kk galben si miroase a acru, parca. Scuze pt descrierea detaliata
Elle eu nush cand mai ai timp...

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

ma faceti sa rad cu povestile voastre din copilarie .. ce vremuri.

eu am crescut la bunica pana la gradinita. cand faceam prostii, ma inchidea in casa .. odata, am iesit pe geam ca sa plec pe strada la copii. dar am dat de poarta incuiata .. pe care am escaladat-o si am cazut de pe ea .. rezultat .. mi s-a desfacut cusatura de la capatana sparta de sora-mea cu cateva luni in urma .. vai si amar de mamaia mea ce ii faceam .. pe langa faptul ca stateam numai catarata in pomi, pe uluci si alte locuri din astea, eram tare mofturoasa .. nu mancam nimic, nu-mi placea .. trebuia sa vin cu liota de copii, sa-i puna si pe ei la masa ca sa inghit si eu ceva .. in schimb, cand mergeam la niste vecini vai de mama lor, radeam mamaliga cu cartofi prajiti .. sa lesine mamaia cand m-a vazut ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu am crescut la bunica pana la gradinita. cand faceam prostii, ma inchidea in casa .. odata, am iesit pe geam ca sa plec pe strada la copii. dar am dat de poarta incuiata .. pe care am escaladat-o si am cazut de pe ea .. rezultat .. mi s-a desfacut cusatura de la capatana sparta de sora-mea cu cateva luni in urma .. vai si amar de mamaia mea ce ii faceam .. pe langa faptul ca stateam numai catarata in pomi, pe uluci si alte locuri din astea, eram tare mofturoasa .. nu mancam nimic, nu-mi placea .. trebuia sa vin cu liota de copii, sa-i puna si pe ei la masa ca sa inghit si eu ceva .. in schimb, cand mergeam la niste vecini vai de mama lor, radeam mamaliga cu cartofi prajiti .. sa lesine mamaia cand m-a vazut ..

Eva
Anna
papa bun

Sa stii!
Eu nu cred ca atmosfera de atunci o sa mai fie traita de copii nostrii.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Eva
Anna
papa bun

Sa stii!
Eu nu cred ca atmosfera de atunci o sa mai fie traita de copii nostrii.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

ai perfecta dreptate!! ce vremuri frumoase, ce veri petreceam la bunici, cu
fugit la garla sa fac baie, cu mers la "furat" de floarea soarelui si
mazare, cand asteptam cu sufletul la gura sa vina sambata si duminica ptr
ca atunci treceau tiganii pe strada cu inghetata, gume si alte turcisme ..
mers cu colindatul de sarbatori .. si cu cele mai putin placute .. cand ma
obliga mamaie sa merg la cules de porumb, ajutam la culesul viei .. etc

copiii nostri nu se vor mai intalni cu astea ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

poftiti la capitolul

252

elle

Mergi la inceput