La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
Laurici cumpara de la librarie sau chiar din hiper hartie glasee autocolanta, arata ca un bloc de desen mic cu 6-8 foi colorate.
E mai usor la inceput decat lipiciul care in mod sigur la inceput va ajunge in ...par ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
ginnette spune:
Neata si de la mine,
Eu ma duc la balamuc cu apa asta: cine impingea zapada de pe canal (sa se scuga apa), incaltata in ghete cu toc ?!
Cu riscul s-o enervez pe LauraD
, mai bine era un namete de 2m si ger de -15grade.
In fine....
Vera
pt gandurile bune (pt Dan)
LauraD, sa nu-ti para rau dupa bijuterii pierdute; eu am o vorba - eu, fiind obsedata de bijuterii (de Ag, in special)- daca se pierde, inseman ca nu era 'menita' sa fie a mea.
Si oricum, Elenei are cercei frumosi (tot bobitele alea le are, nu?!)
Helene, te-mbratisez cu drag
; incerc sa ma pun in locul tau si te-nteleg ca-ti vine sa pleci in lume.
Sa stii ca si eu zic la Lala
: copiii se schimba si nu conteaza dak au sau nu frati; eu ma uit la Adela: are niste momente cateodata de zici ca am drogat-o, tipa si arunca cu jucariile sau 'maltreateaza' cate-un plus, faze pe care nu le facea acum un an.
Cel mai rau e cand tzipa: are o tonalitate asa de inalta, de ramai fara auz pt 1min, dak esti prin preajma (mi-a facut-o in Cora, de mi-a zis unul s-o fac soprana, ca are plamani).
Cu trimisul in camera, din experienta mea de copil - caruia ii placea singuratatea - abia 'asteptam' momentul sa fiu eu cu mine, chiar si in fatza unui perete gol. (nu vreti sa stiti ce faceam
).
Eu, cand Adela, imi face 'criza de personalitate' o iau in brate, si ii spun ca ce face este urat si "ma vede pe mine facnd asa ceva?" si se potoleste.
Si Miri si Lala ti-au dat sfaturi mai mult decat folositoare, mai ales, ca 'vin' din experienta cu 2 copii.
Dar te rog, n-o 'regreta' pe Anna; stiu ca nu mai poti, dar acsta este situatia, si mai intai de toate, TU trebuie sa te obisnuiesti cu ea.
Copiii te 'miros' imediat ce simti sau ce stare ai si o 'capteaza' instant. 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Cu trimisul in camera, din experienta mea de copil - caruia ii placea singuratatea - abia 'asteptam' momentul sa fiu eu cu mine, chiar si in fatza unui perete gol. (nu vreti sa stiti ce faceam |
la mine mama se chinuia sa ma scoata din camera mea
Si asta a inceput pe la 5 ani si nu s-a incheiat nici acum. Tanjesc sa mai fiu din cand in cand singura cu gandurile mele.
Bogdan ma mosteneste

Pe de alta parte Andrei nu ar sta singur in camera nici sa-l pici cu ceara ....
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
miri_mik spune:
fetelor, zambesc,d ar nu e zambetul meu, mai mult o grimasa:)) ocmaid e aceea ii spuneam lui elle ca inchisul in camera tre sa se petreaca in alta "camera" decat a ei, ca sa faca diferenta intre pedeapsa si universul ei liniste:)
bon, eniuei... a facut ochi si sacha. are o fata....l-am dus la chantal si i-am zis... in orice caz, alexis nu era acolo. l-a intampinat iubita lui, yael, (o blondina carlionts) care sarea in sus de fericire ca-l vedea.
ma pun acu sa caut o clinica specializata in pb de somn. in plus ma ingrijorez ca durerile de stomac de noaptea nu ma lasa in timpul zilei, adica revin in valuri de-mi vine sa beau o sticla intreaga de motilium (da nu e voie):(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
neata
mai vrea cineva o
la ora asta?
am ajuns sa visez tot felul de chestii noaptea, nu mai ma pot odihni cum trebuie.
stiam ca 2 ani e o varsta dificila, insa, acum perioada asta de gasire a personalitatii, s-a suprapus cu venirea annei in casa si totul a luat o amploare apocaliptica ..
miri sa stii ca mereu cand face o rautate, ii zic sa se uite in ochii mei sa-i spun ceva .. ii zic, ii spun ca nu e bine, insa nici nu-i pasa. ne jucam impreuna (eu cu eva), o laud mereu cand ii reuseste ceva, cand face ceva bun. cu time-out .. nu prea am succes caci o duc in camera si urla neconsolat .. apoi revine in camera unde sunt eu si se pune iar pe urlat. vad ca nici la voi, situatia nu-si revine .. trebuie sa ne inarmam cu nervi de otel si sa treaca repede perioada asta.
lala
asa e .. simte punctele slabe ale mele si a invatat sa le "apese" .. cum am spus, time-outul nu functioneaza la eva, voi incerca si metoda ta de batut pe spate .. multumesc mult pentru sfaturi si ptr toate activitatile minunate postate pe blog!
laurici hehe ... daca-i opresc oraselul lenes, e jale .. urla si plange pana vomita .. dar, am facut-o. si crizele tot au continuat. voi incerca sa-i aloc si mai mult timp evei .. sa ne jucam, sa desenam, lipim, sortam ..
roxanici hai ca mi-ai facut sa rad .. auzi soprana .. stiu ca perioade din astea sunt inerente insa parca eva face prea rau ..
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ginnette spune:
| citat din mesajul lui miri_mik fetelor, zambesc,d ar nu e zambetul meu, mai mult o grimasa:)) ocmaid e aceea ii spuneam lui elle ca inchisul in camera tre sa se petreaca in alta "camera" decat a ei, ca sa faca diferenta intre pedeapsa si universul ei liniste:) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31 Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
pai nu in camera mea, eram 'sechestrata'; tinanad cont ca am fost crescuta de bunici , la curte, am stat si in magazia de lemne
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
miri_mik spune:
elle, nu in camera. time-out e tocmai ca sa-si consume criza de nervi. si abia cand au trecut 2 minute d eliniste o scoti. dupa cum spuneam, chestie de nervi:( si ca eva se face c anu intelge... stie foarte bine ce face, dar pt ca stie ca te enervezi, cu atat e mai interesant sa repete:) uf!
ginette, pai magazia era si locul meu preferat la bunici:)))) dar sa recunoastem ca time-outul aplicat pe vremuri nu avea si explicatii atasate pe langa.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Laurici cumpara de la librarie sau chiar din hiper hartie glasee autocolanta, arata ca un bloc de desen mic cu 6-8 foi colorate. E mai usor la inceput decat lipiciul care in mod sigur la inceput va ajunge in ...par O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |
multumesc . habar n-aveam ca exista asa ceva.Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ginnette Neata si de la mine, Eu ma duc la balamuc cu apa asta: cine impingea zapada de pe canal (sa se scuga apa), incaltata in ghete cu toc ?! Cu riscul s-o enervez pe LauraD , mai bine era un namete de 2m si ger de -15grade.In fine.... Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |

noroc ca mi-esti tare draga hai, fruntea sus si tu... se va duce si plaoia asta si baltile aferente.
la vara
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui miri_mik fetelor, zambesc,d ar nu e zambetul meu, mai mult o grimasa:)) ocmaid e aceea ii spuneam lui elle ca inchisul in camera tre sa se petreaca in alta "camera" decat a ei, ca sa faca diferenta intre pedeapsa si universul ei liniste:) bon, eniuei... a facut ochi si sacha. are o fata....l-am dus la chantal si i-am zis... in orice caz, alexis nu era acolo. l-a intampinat iubita lui, yael, (o blondina carlionts) care sarea in sus de fericire ca-l vedea. ma pun acu sa caut o clinica specializata in pb de somn. in plus ma ingrijorez ca durerile de stomac de noaptea nu ma lasa in timpul zilei, adica revin in valuri de-mi vine sa beau o sticla intreaga de motilium (da nu e voie):( miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31 Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
oare durerile astea de stomac nu pot avea o legatura cu bebeloiul jeremy ?? sau arsurile alea specifice sarcinii...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010