La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
http://en.tackfilm.se/?id=1266251767396RA15
un pic de rabdare sa aveti .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
laura_dimitris spune:
Seara buna. chiar ca-i buna ca am reusit sa ajung acasa relativ repede!
mirikule, ca idee... si mie imi place ideea de punctualitate. ani de zile am reusit sa fiu punctuala. de fapt, gresit spus "reusit" caci nu ma straduiam imi iesea natural...![]()
in fapt, acum mi-e extraodinar de greu sa ajung la timp datorita copiilor si traficului. ma trezesc in fiecare dimineat la 5.30 - 6 fara ceas... eu sunt gata cu cafeaua si tigarile pe la 6.30 si spalata/machiata/imbracata in 15 minute. eee, dupa asta incepe "balu'" ca trag de dimi de-mi vine rau. ca o alerg pe eleni prin casa sa-i pun pampersul, sa o imbrac, dupa ce o imbrac mai face kk
dupa aia da-i si imbraca-l si pe dimi...
cand in fine suntem gata... 10 minute pana la cresa lui eleni 9 daca reusim sa intram pe strada aia cu masina daca nu- 25 de minute 
in alte 20 de minute ajung la gradi la dimi / lasat acolo si intors la masina si apoi alte 35-40 de minute pana la birou
toate acestea - vara - dureaza maxim 60 de minute
ar trebui sa plec de acasa la 6 dimineata ca sa ajung la timp la birou
problema este ca gradinita lui dimi se deschide la 7.30....
imi pare rau dar sunt la mila si indurarea sefilor si incerc sa rascumpar bunavointa lor prin munca mai multa si mai prompta![]()
simona, scumpa de sara cu "ialna" ei si a noastra a tuturor de care ni s-a acrit...
roli, offff 

ma gandeam la tine astazi si mi-era teama ca esti intr-o situatie mai grea...
offf!!!
Doamne Ajuta si la voi!! Vorba ta... uite, nu-ti pierde optimismul si increderea ca Bunul Dumnezeu nu va lasa doua sufletele nevinovate sa sufere asa ca va v-a intinde o mana si doua 2 joburi la timp.
ma voi ruga pentru voi!
mai fetelor, mi s-a ivit si la eleni la cresa aceeasi problema pe care am avut-o si cu dimi cand era la cresa...
mor de ciuda si ma gandesc daca puteam evita asta dar.... musca rau fata mea...
am inlemnit astazi cand am vazut o fetita micuta cu ditamai "ceasul" vanat pe obrajor...

ce sa fac cu ea????
am luat-o de manute, mam uitat fix in ochisorii ei si am fost extrem de serioasa ( chiar imi venea sa plang de ciuda cand ma gandeam la biata fetita si la ce-o simti mama ei...
) si i-am spus ca a facut o mare rautate, ca nu afost cuminte ca i-a facut buba lui fetita si fetita a plans etc. s-a uitat la mine cateva secunde si apoi s-a smucit din mainile mele si parea ca o doare'n cot de ce i-am spus...
of.
ma gandesc ca cine stie cum o gandi mama fetitei...
am intalnit in viata mea ( norocul meu ca de putine ori!) si parinti mai... obtuzi sa le spun care nu pareau sa inteleaga situatii de genul acesta cand este evident ca copilul face ceva ce nu vede in familie si nu este invatat de parinti sau frati..
caci, jur ca nu ne muscam deloc in casa
!!!
si dimitrakis musca rau cand avea aceeasi varsta si doamnele de acolo nu stiu cum se descrucau dar cert este ca nu a venit niciun parinte la mine sa ma certe, sa-mi ceara socoteala pentru asa ceva..
i-a trecut cu timpul dar..
la eleni este primul episod. ma rog la Dumnezeu sa nu mai urmeze4 altul/altele..
si ce sa mai fac ????
oare cat de mult intelege la varsta aceasta o "teorie" cu nu e bine sa musti, sa impingi copii, sa lovesti....????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
ginnette spune:
Seara buna,
Am intrat special, sa vad cadoul facut de minunile Verei pt tati; cum m-asteptam, minunat! 
Simona, geniala Sara cum s-a saturat ea, de iarna ![]()
Miri
; punsi eu o intrebare idioata - dak e deplasata, just ignore: eu am gasit ca Jeremiah inseamna 'D-zeu s-a ridicat' iar Noah 'care a trait mult'; mie nu mi se pare ca este de partea unei religii; de ce nu-l mai vrei?
Nu te supara
Helene, genial
- am vazut chestia pe blog-ul lui Cabral; eu eram convinsa ca e Anna ![]()
Roli,
, iese soarele, asa este, dar platesti un pret; chiar m-am gandit la tine, ziele astea. Eu tin pumnii sa apara ceva pentru tine! (ca chestie, eu am aplicat din septembrie, in continuu - nu m-a sunat nimeni
)
LauraD, e cam greau acum cu teoria; sunt mici si au impresia ca glumesti; cand mai face buburuza prostii, mama o trimite la colt; si de-acolo ii zice maica-mii "maie, mai tau (stau)?" dupa nici un min de stat.
Nu stiu cum s-o scoti la vopsea cu muscatul; poate au educatoarele vre-o metoda ne-violenta.
Dar nu stiau educatoarele, de ce a muscat-o? Poate i-a facut ceva, a impins-o sau i-a luat o jucarie; si fata s-a aparat (vara'mea - care e mai mica cu 1an decat mine - ma musca intotdeauna de maini, c-o impingeam in trandafirii bunica'mii, sa nu se mai tina dupa mine
; si eram mai mari 4ani eu, si 3, ea).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
madalina28 spune:
La multi ani Sara Ioana!
Sa cresti mare si sanatoasa alaturi de minunatii tai parinti!
La multi ani Cressandrada!
Miri ai dreptate totul incepe de la mine de multe ori am obs chestia asta ma simte dar nu ma pot contola de cate ori vine ora de masa incep sa ma stresez.Azi de ex m-am pus sa manac cu o prietena venita in vizita si i-am pus si ei tacamuri neinsistand sa manance ne-am luat la vb si cand ma uit spre ea deja balotase la greu.Ce fac kkciosi?
Raluca offf cate pobleme acum in prag de nastere!Sanatate multa Soniei!Sunt sigura ca DD va aranja ca totul sa fie bine pana vine bb!

LauraD hehe ce noroc ai!bine ca e seful de treaba.Cu muscatul ce sa zic poate doamnele o vor face sa nu mai repete, eu am o prietena al carui baietel e cu 5luni mai mare ca Sof, bate tot ce prinde efectiv nu se potoleste cu nici o vb buna sau rea mamica a incercat chiar orice, nu spun de cate ori iesim impeuna trebuie sa am grija de el sa nu o pcneasca pe fi-mea ca da cu ce apuca si unde apuca ultima oara a pocnit-o cu o masinuta direct in fata.Sper sa nu fie cazul vostru si sa fie un episod trecator.
Shose ai promiiiiis!
Stancutza, Laura de PN,Lala20 cum mai sunt printesele?
Ginette felicitari sotului hai ca odata cu primavara veti inflori si voi asa cum meritati dupa "iarna" grea
Roli bafta multa!La fel si sotului!
Ellenuta spune:
roxanici Doamne ajuta!! ma bucur tare ca e ok dan cu jobul! hai mami ca iese soarele, incet dar sigur!
laurici nu stiu cum s-o scoti la cap cu muscatul .. sper ca muscatura sa fie ceva izolat si sa nu mai faca papusica asa!! auzi .. dar ce sefi de treaba ai!
gatta te cred si eu ca s-a saturat si copilu de iarna asta .. uf, sa treaca odata ca nu mai suport!
roli iti tin pumnii sa gasesti job!
miri eu am un samponel de la klorane si sunt multumita de el! saru-mana mult de oferta! 
pupici!
noapte buna!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
BEINAZUTZA
La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Eliza spune:
Laurici
multumim de laude. Are par destul de putin si m-am bucurat ca a vrut sa stea cu coditele de la gradi, ea cre , de obocei, nu suporta nimic in par.
Cu muscatul repeta-i ca un papagal, nu avem voie sa muscam. Ti-am zis ca noi aveam probleme cu trasul de par si dupa o sapatamana de papagalit(in casa, masina, parc) a renuntat. Trebuie sa lucrezi insa si cu educatoarele si daca o vad ca se intreapta spre un copil sa-l muste sa o atentioneze ca nu e voie. Nu stiu daca inteleg ei ce e aia ca o doare sau ca e pedepsita daca face ceva, la noi a mers cu batutul la cap ii zicea "nu tragi de par", apoi o intrebam "mai tragi de par" si ea zicea "nu, nu , nu".
Si pentru fite am gasit un leac(deocamdata merge), nu vrea sa se spele ii zic ai 10 secunde sa mergi la baie si o innumar de la 10 la 1, la 1 o iau pe sus si o duc la baie, a fost nevoie sa o fac de 2 ori si acum cand ajung la unu zice ea "gata, hai". La fel si ca sa plecam de la leagan sau masinute. Slava Domnului de 2 saptamani nu am mai vazut tavaliri pe jos si dat pe spate.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
neata
poftiti la
!
si special pentru zuzele mele ca de multisor nu am mai auzit-o ..
www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4&feature=PlayList&p=F308302499096144&playnext=1&playnext_from=PL&index=62" target="_blank">invitatie la cafea
va pupacesc!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
darene spune:
Buna dimineata !
La multi ani Sara Ioana !
La multi ani cressandrada !
La multi ani beinazutza !
rlc_sandor multa sanatate Soniei iar bebe Andrei sa stea in burtica pana vine tati inapoi ! Stai linistita, incearca sa nu te stresezi.
Vera ai 2 copii superbi !
Elle si Khalid urla cand il clatesc pe cap de cateva luni bune. Nu-i de la sampon - nu-i place cand ii curge apa pe fata. Urla doar pana termin de clatit capul, dupa aceea se linisteste brusc si se joaca in continuare. E super protectia aceea - mai ales pentru urechi - o sa caut si eu aici.
Ven sper sa fie bine si sa treci usor peste investigatii.
ginnette felicitari pentru angajarea sotului.
Roli si eu ma gandeam la tine zilele astea - am vazut ca nu mai intri ca inainte. Sa dea D-zeu sa va gasiti slujbe si tu si sotul si sa fie bine !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
5+
darene spune:
Wow Elle m-ai dat gata cu filmuletul ! Si poza e superba - de inramat !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
5+