La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251
Raspunsuri - Pagina 13
laura_dimitris spune:
In primul rand :
roxaniciiiii... ce a facut Dan ??????
Doamne Ajuta sa fie o veste buna !!!!!
Bineinteles ca am intarziat la serviciu ![]()
am luat masina lui iannis. mi-am dus copii ficare la "locul lui de munca" si am ajuns si eu pe la 9.30 la birou. am parcat masina si am stat cateva secunde sa ma intreb pe unde intru in cladire... avem doua intrari: intrarea normala care duce din parcare trece pe la geamul directorului meu
intrarea celalalta - pe la "dom' profesori"
- daca intru pe acolo trec pe la usa domnului director.
in fine, iau hotararea ca la ora aceea domn' director este deja la birou iar eu ca o anagajata buna ce sunt ar fi trebuit sa ajung inaintea dansului... asa ca intru pe la domn' profesori. bag capul incep pe usa in secretariat si intreb secretara daca a venit si daca a intrebat de mine. ma linisteste ca nu. in momentul urmator... apare domn director in spatele meu... atunci venise si el si ma intreaba - pentru ca ma vede imbracata de strada - daca plec undeva... am raspuns si eu: nu, am coborat doar sa vin sa va deschid usa sa intrati in birou ![]()
deci... este a nu stiu cata oara cand ma prinde cu mata in sac ca nu ma tin de program... si indiferent pe unde intru tot ma vede ![]()
Norocul meu ca este un tip jos palaria, super misto si iteligent care nu se cramponeaza ca intarzi juma' de ora ( sau ma rog... o ora jumate
) si apreciaza ca atat cat stau la birou muncesc ce-mi cere ![]()
asa....
am vazut si m-am delectat cu pozele lui ven, cu baietii ei frumosi 

cu petrecerea lor si tortuletele aferente
sorry, dar la alea de iarna nu ma pot uita in amanunt...
le-am vizionat un pic in foramat mic fara sa le deschid pe fiecare in parte. OFFFF, macar copiii sa se bucure de zapada asta....
mirikule, las' ca mi-e tare bine in blugi albastri/ plouvar verde kaki/ helanca bleu cu maro si ghete visini ![]()
![]()
![]()
sunt o bomba cromatica....![]()
promit ca din primavara imi recvin si ma faca din nou "duamna"
macar sunt coafata ca azi noapte am dormit ca pe ghimpi cu parul tot pus pe bigudiuri ![]()
mai, fetelor, deci in timp ce scriam mesajul acesta ( inceput acum 40 de minute) am vazut in birou un clip pe youtube de moooor de ras...
uitati si voi>
http://www.youtube.com/watch?v=g5Ybng1g5o4
fara copii mici prin preajma... nerecomandat sun 15 ani ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris In primul rand : roxaniciiiii... ce a facut Dan ?????? Doamne Ajuta sa fie o veste buna !!!!! Bineinteles ca am intarziat la serviciu am luat masina lui iannis. mi-am dus copii ficare la "locul lui de munca" si am ajuns si eu pe la 9.30 la birou. am parcat masina si am stat cateva secunde sa ma intreb pe unde intru in cladire... avem doua intrari: intrarea normala care duce din parcare trece pe la geamul directorului meu in fine, iau hotararea ca la ora aceea domn' director este deja la birou iar eu ca o anagajata buna ce sunt ar fi trebuit sa ajung inaintea dansului... asa ca intru pe la domn' profesori. bag capul incep pe usa in secretariat si intreb secretara daca a venit si daca a intrebat de mine. ma linisteste ca nu. in momentul urmator... apare domn director in spatele meu... atunci venise si el si ma intreaba - pentru ca ma vede imbracata de strada - daca plec undeva... am raspuns si eu: nu, am coborat doar sa vin sa va deschid usa sa intrati in birou deci... este a nu stiu cata oara cand ma prinde cu mata in sac ca nu ma tin de program... si indiferent pe unde intru tot ma vede Norocul meu ca este un tip jos palaria, super misto si iteligent care nu se cramponeaza ca intarzi juma' de ora ( sau ma rog... o ora jumate asa.... am vazut si m-am delectat cu pozele lui ven, cu baietii ei frumosi ![]() ![]() ![]() cu petrecerea lor si tortuletele aferente![]() sorry, dar la alea de iarna nu ma pot uita in amanunt... le-am vizionat un pic in foramat mic fara sa le deschid pe fiecare in parte. OFFFF, macar copiii sa se bucure de zapada asta....![]() mirikule, las' ca mi-e tare bine in blugi albastri/ plouvar verde kaki/ helanca bleu cu maro si ghete visini sunt o bomba cromatica.... promit ca din primavara imi recvin si ma faca din nou "duamna" macar sunt coafata ca azi noapte am dormit ca pe ghimpi cu parul tot pus pe bigudiuri mai, fetelor, deci in timp ce scriam mesajul acesta ( inceput acum 40 de minute) am vazut in birou un clip pe youtube de moooor de ras... uitati si voi> http://www.youtube.com/watch?v=g5Ybng1g5o4 fara copii mici prin preajma... nerecomandat sun 15 ani Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |

cand am citit, mi-am adus aminte din facultate, cand mereu intarziam la seminarul e marketing - era dimineata - si ne-ntalneam cu profesorul la usa; si ii spuneam ca 'am crezut ca avem in Mocsa si am fost acolo' (noi avand la coloane).
Bine ca e seful de treaba!
L-am sunat pe Dan; mi-a zis ca e de bine - neamtului i-a 'placut' experienta pe care o are. I-a dat mai putin decat are pe cartea de munca (de la fostul loc), dar tipul i-a zis ca dupa 6luni se renegociaza, in functie de rezultate. Oricum, Dan n-a zis nimik, l-a lasat pe el sa faca oferta.
Deci, de luni, intra 'pe felie'. Mie nu-mi vine sa cred! Astept sa-i vad oferta scrisa!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gattasalvaje spune:
Hello zuzici !
Fetelor...nu vreau sa devin repetitiva si patetica , dar ...iar niiiinge 

. Eu nu mai pot , innebunesc , imi iau campii ! Vreau primavara , vreau soare , vreau sa stau afara in parc si sa respir miros de copaci infloriti ..uufff
. Dupa 2 zile frumoase , chiar ziceam ca gata cu iarna dar azi-dimineata cand m-am uitat pe geam si am vazut zapada , efectiv m-a bufnit plansul.
Mdaa ...e cazul sa-mi revin.
Am avut un week-end foarte frumos si relaxant , stiam ca e Lasata Secului si ca se merge la nasi si vazand vremea frumoasa de afara , ieri ne-am urcat in masina si am mers la Calarasi la nasii nostri. Acolo am marcat cum se cuvine inceperea postului si ne-am ghiftuit serios intr-un restaurant de pe malul Dunarii. A fost foarte placut , mai ales ca de la revelion nu mai iesisem din Bucuresti.
La multi ani clopoteilor sarbatoriti in week-end :Iulia - Pipetzica , Maia , Radu Ion , Yannis-Sebastian , Isabella Andreea , Alexandru Luca , Mihnea Adrian !
La multi ani si specialului fratior de clopotzica Ana - Luca pui de Alinush ...sa cresti mare , sa ramai la fel de inimos si iubitor si sa-ti bucuri parintii zi de zi cu dragalashenia ta !
La multi ani si zuzicilor SimonaBB , AncaSoare si Crissandrada !
Si nu in ultimul rand , La multi ani , tizei Sara-Ioana sarbatorita astazi , multi pupici 

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
![]() ![]() ![]() ![]() cand am citit, mi-am adus aminte din facultate, cand mereu intarziam la seminarul e marketing - era dimineata - si ne-ntalneam cu profesorul la usa; si ii spuneam ca 'am crezut ca avem in Mocsa si am fost acolo' (noi avand la coloane). Bine ca e seful de treaba! L-am sunat pe Dan; mi-a zis ca e de bine - neamtului i-a 'placut' experienta pe care o are. I-a dat mai putin decat are pe cartea de munca (de la fostul loc), dar tipul i-a zis ca dupa 6luni se renegociaza, in functie de rezultate. Oricum, Dan n-a zis nimik, l-a lasat pe el sa faca oferta. Deci, de luni, intra 'pe felie'. Mie nu-mi vine sa cred! Astept sa-i vad oferta scrisa! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |

BRAVOOOO!!! Doamne Ajuta !!!!
Iese soareleeeeee !!!!

ce ma bucur !!!
chiar ma bucur!
de multe ori, cand ai avut perioada aceea lunga in care nu mai dadeai pe aici ma tot gandeam la tine si ma mancau degetele sa te formez si apoi, imi aminteam situatia sotului tau si...
offf!!!
bine ca a trecut !!!
hai cu un nou si bun inceput!
sa va fie bine !!!!

si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Hello zuzici ! Fetelor...nu vreau sa devin repetitiva si patetica , dar ...iar niiiinge ![]() ![]() . Eu nu mai pot , innebunesc , imi iau campii ! Vreau primavara , vreau soare , vreau sa stau afara in parc si sa respir miros de copaci infloriti ..uufff . Dupa 2 zile frumoase , chiar ziceam ca gata cu iarna dar azi-dimineata cand m-am uitat pe geam si am vazut zapada , efectiv m-a bufnit plansul.Mdaa ...e cazul sa-mi revin. Am avut un week-end foarte frumos si relaxant , stiam ca e Lasata Secului si ca se merge la nasi si vazand vremea frumoasa de afara , ieri ne-am urcat in masina si am mers la Calarasi la nasii nostri. Acolo am marcat cum se cuvine inceperea postului si ne-am ghiftuit serios intr-un restaurant de pe malul Dunarii. A fost foarte placut , mai ales ca de la revelion nu mai iesisem din Bucuresti. La multi ani clopoteilor sarbatoriti in week-end :Iulia - Pipetzica , Maia , Radu Ion , Yannis-Sebastian , Isabella Andreea , Alexandru Luca , Mihnea Adrian ! La multi ani si specialului fratior de clopotzica Ana - Luca pui de Alinush ...sa cresti mare , sa ramai la fel de inimos si iubitor si sa-ti bucuri parintii zi de zi cu dragalashenia ta ! La multi ani si zuzicilor SimonaBB , AncaSoare si Crissandrada ! Si nu in ultimul rand , La multi ani , tizei Sara-Ioana sarbatorita astazi , multi pupici ![]() ![]() ![]() Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
deci, eu recunosc ca sunt repetitiva si patetica si plangioasa si uracioasa si depresiva si...
si numai jena fata de voi si cei din jur ma fac sa nu plang literlalmente non stop

offf, unde-i primavara...??????
sa iesim in parc cu copiii, sa stam pana la 10 seara pe afara ca in casa e prea cald....
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
ginnette spune:
Laura

N-am uitat ca tu draguta, ma tot sunai, dar eu n-am avut dispozitia sa vorbesc; mi se pare ac n-as fi facut altceva decat sa ma vait si sa te sec cu pb mele si nu era corect; de-aia nu raspundeam.
Simona, ce distractie trebuie sa fi fost! Ati luat-o si pe printesa?
Cat despre zapada, nici eu nu ma mai dau in vant; mai ales perioada asta cu floshcaraie 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gattasalvaje spune:
Miri , multam pentru faptul ca te-ai oferit sa-mi trimiti shamponel...cred ca este totusi prea mare deranjul , am sa caut pe-aici prin farmacii ceva bun pt parul bubulinei.
Da' ce noapte de cosmar ati avut...sper ca bulinul Sasha sa-si fi revenit intre timp azi ! Despre angoasa cu numele bebelushului , ar fi pacat sa renuntati la Jeremmy doar pentru ca ati gasit o interpretare negativa a acestui nume. Originea si semnificatia numelor lasa loc la multe interpretari si poti gasi mai multe traduceri a aceluiasi nume ...de ex. , eu am gasit pentru Jeremiah ca ar insemna "cel care arunca " , dar si "Dumnezeu s-a ridicat ".
Ven , intrebai de tratamentul cu antibiotice pe o perioada lunga de timp...pe Sara am reusit s-o scap de e-coli dupa un tratament de 30 zile : 10 zile doza normala de antibiotic + inca 20 zile doza minima . Pana atunci tot faceam tratamente de cate 10 zile si e-coli reaparea si era si rezistent la antibioticul administrat anterior. Dupa ce am facut tratamentul de 30 zile , n-am mai avut nicio problema. Bafta sa scapi repede de crocobauri !
Laurici de Piatra , sper sa va faceti bine repede si sa ne pui si noua niste poze de la mare si soare ! 
Stancutza , pup Sofiuta mica sa se faca repede bine 
Cristina de UK , daca tu simti ca este ceva in neregula cu Bianca , cred ca ar fi bine sa treci peste parerea doctorului si sa mergi totusi la ORL-ist , sau sa incerci sa consulti alt pediatru. Nu are ce sa strice o a doua parere.
Am vazut 2 baieti deliciosi , puisori de Emma - Milan si Sasha
, pare ca se impaca foarte bine fratiorii !
Am vazut si cadoul pe care Iulia si Vlad l-au pregatit taticului - mai ce creativi si ce talentati sunteti !
L-am revazuti pe Roberticu de Jelimoni care a crescut foarte mult si s-a facut un mic barbatel cretzulin - ce frumos s-a distrat el de ziua lui !
Laura , superba melodia ...si eu sunt fan muzica greceasca si mai nou si Sara ! ...si nici tipul din videoclip nu e de lepadat , dimpotriva
.
Roxanici ,
bravo lui Dan ! Sper sa fie bun job-ul si sa scapati de perioada nefasta .
Da , am luat-o si pe Sara la nasi si a fost un monument de cumintenie...la restaurant s-a comportat exemplar si ne-a lasat sa mancam linistiti ...ea avea de lucru cu niste bulete de cascaval...le lua cu lingurita si le punea in vasul cu gheatza ,apoi invers...din vasul cu gheata in farfurie...era tare absorbita de munca asta ![]()
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
deci, eu recunosc ca sunt repetitiva si patetica si plangioasa si uracioasa si depresiva si... si numai jena fata de voi si cei din jur ma fac sa nu plang literlalmente non stop ![]() ![]() offf, unde-i primavara...?????? sa iesim in parc cu copiii, sa stam pana la 10 seara pe afara ca in casa e prea cald.... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
[blue]Laurici , eu am innebunit-o pana si pe fie-mea ...astazi vorbesc cu maica-mea la tel. si-mi zice "Sti ce mi-a zis Sara cand am iesit cu ea afara ?..."Mamaie , eu m-am satulat de ialna asta !"
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ
Povestea nasterii
miri_mik spune:
ginette, tinem pumnii sa se rezolve sis a vina tatia asa cu o oferta demna de el!!! iese soarel cum zicea laura! iu-piiii!
gatta, nu e nici un deranj! da-mi adresa si-ti trimit. dar imi trebuie adresa. nu-ti fa ganduri! p-orma cauti linistita prin magazine. e mortala saratica ta! cu ialna de care s-a satulat:)
lauraD tstststststs! paia sa faci tu? noroc ca ai director de treaba. io-s bursuc rau la chestii de punctualitate.:d dar ce beton e youtube ala, am ras d em-am imprastiat:)))
elle, vrei si tu sampon? da un semn ca mai pun unu la pachet!
mah... eu m-am pus in at la 12juma, ca am zis poate poate mi s-o face somn. m-am trezit la 4!!!!!!!!!! cu o spaima si o transpiratie ca am uitats a scot copilul de la stagiu. acu ma doare stomacul, am crampe sic red ca... sunt urmatoarea pe lista la... abonament la baie..
ma duc sa ma latesc pe canapea si sa ma frec pe burta...
roli25 spune:
Ginette sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun angajarea sotului. Ma bucur tare mult pentru voi si stiu cat de mult inseamna. Astept si eu acest moment cu sufletul la gura. La noi situatia e si mai neagra. Eu fara job, sotul fara nici un client si pagubit de altii. Deci isi caut si el de lucru. Rezerve zero, datorii si rate cu carul. Sunt pe marginea rapei 
...reusita sotului tau imi da sperante ca se poate.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)