La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:

Laura cred ca e enterocolita:(

Jelemoni am vizionat pozele de la ziua Robertelului. Mi-a placut spatiul :) Hm, zici ca sunt putine poze? Eu n-am apucat nici sa fac poza la tort. Am pus sa filmeze dar am uitat sa apas pe rec Asa ca operatiune faild

Ema, cat is de frumosi razaciosii

offf ce pacat! dar tot e bine ca ai filmat :)
am vazut pozele,ce s-au mai distrat copii in zapada ! :)

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Pai asta e pb ca nici macar nu am filmat. Am uitat sa apas pe inregistrare asa ca nu am nimic cu momentul tort

nu mai era nimeni cu aparat?eu cu asta am avut noroc :)

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Mai era cineva dar degeaba... desi am rugat sa faca poza, nu a facut cica nu stia cum...nu ca eu as fi mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

buna searaaaa.
eu cu copii mei ascultam vank
eleni este fericita, danseaza. dimi este si mai fericit - danseaza, canta si ma intreb oare cat intelege din versuri... nu de alta da' ascultam si "balada lui clara secretara"
Doamne cat am oftat eu pe vremuri - cand eram tanara - dupa Cornel de la Vank

mirikule, offf. nici tu nu te vaiti... lasa-ma pe mine sa in locul vostru. tot nu i-a trecut kkleala lui sacha... cat de misto poti sa fii...

ema, wow, cat de frumosi sunteti toti 3 !!!
cel mai tare m-a amuzat cum o ia la goana de'a busilea cel mic - hihihi - am si uitat cum era...
poze noi se gasesc in albumul 2009 ultimul de la semnatura...
ti-am mai spus... imi place de mor de milan cum ii sta cu tunsoarea gen par lung la baietei!

Laurici, toti 3... mai bine mergeti la medic ca se ingroasa "gluma" vad... sanatate multa !!!

jelimoni, wow ce barbatel a devenit si roboticul tau si tot frumos si dulce este !!!

vera, wow ce frumos, ce idee frumoasa ai avut. si ce frumos au participat copiii tai !!! cate unul pentru blondin si pentru blonduta - amandoi minunati !!!
cum este naveta? visez eu sau parca tu lucrezi in bucuresti...?!
da' poze de la petrecere nu am vazut...fara tort macar

intre timp am ajuns si la muzica greceasca
cine are chef si admira genul uitati o melodie care mie imi place de mor:
http://www.youtube.com/watch?v=xSlhftbktWc&feature=PlayList&p=0F410AB209064FD8&index=0

ma impresioneaza si povestea cantaretei... eli - acum cativa ani era logodita cu un tip - cantaret si el...
a afalt urmarind o emisiune la televizor ca logodnicul ei pe care ea il iubea enorm o cerea de nevasta in direct pe o cantareata mai in varsta si mult mai cunoscuta decat ei doi...
a facut saraca un soc...
ala s-a insurat cu tipa mai in varsta ... a ajuns mai cunoscut si el...
ea, a fost la un pas de nebunie. s-a ingrasat enorm, nu mai canta, nu mai iesea din casa pana la un moment cand a spus "stop"
a slabit, si-a revenit... acum mie mi se pare tare frumoasa....
a devenit intre timp si foarte cunoscuta si ea. iar de ex-ul si de nevasta lui nu se mai aude nimic...
cum este viata... acum esti sus pe val si uneori ajungi asa calcand pe cadavre ( la figurativ vorbind)...
dar cum toate in viata - mai devreme sau mai tarziu - intr-un fel sau altul... se platesc....
hmmm...
sa fie oare atmosfera de valetine's day..
nu prea tinem noi la astea....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Yannis Sebastian!
La multi ani Isabella Andreea!
La multi ani Alexandru Luca!
La multi ani MIhnea!

La multi ani pui frumos Luca!

La multi ani mamici Simonabb si AncaSoare!

Stancutza ma bucur ca ati ajuns acasa, sanatate multa piticutei!

Cris offf mititica Biencuta, incearca sa nu-i mai dai sa pape inainte de a mege cu masina si eu am rau de masina dupa nastere dar numai pe sepentine.

Am vazut poze cu clopotei minunati Roberticu, Sacha si Milan, piticii Verei la lucru manual chiar a iesit f dagut cadoul pt tati.

Sanatate multa picilor bonlaviori Thea, Sacha&Bruno.

Eu ma duc cu capul frate dupa ce acum cateva zile ma laudam ca mananca iar a inceput greva foamei, dimineata doi dumicati cu unt si dulceata, la panz nimic , dupa somn nimic, apoi pe la 7 imi cere ciorbita, ii incalzesc, ii pun masa, imi cere furculitala cioba ii fac pe plac, vrea si lingurita, ii dau, vrea servetele, vrea paine, vrea pai dupa ce ma frecaneste asa vreo 10 min imi zice "nu pace nimic"=nu-mi place nimic si se ridica de la masa, sincer imi venea sa ma dau cu capul de pereti asta ca sa nu tip la ea.Nu stiu din ce traieste din cele cateva zile pe luna in care mananca dar nuuu spectaculos iar ma intreb de unde frate are 14 kg de unde? prosti intre mese nu primeste, doar dupa micul dejun ii dau sucul de fructe, mai rau de vineri nici laptele nu si-l mai bea tot de dat cu cereale cu lingurita nici nu se pune problema le vas ain jet niciodata nu a mancat.Maine dimineata am de gand sa ma duc la medicul de familie sa-i cer trimitere pt un set complet de analize si mie trimitere la spitalul de nebuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:

Hai sa va arat ce am facut we asta cu piticii. A fost ziua lui tati deunazi si i-am creat un cadou, pentru joia urmatoare cand va veni acasa. Ce ziceti de asta?

Revin

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

foarte frumos meritati toti trei felicitari. m-am uitat si la pozele din urma, Iulia va fi mare artist, se vede ca are talent si ii place ce face. si cu roata olarului si cu margelutele.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 32+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am vazut si pozele si filmuletele cu cei 2 fratiori, Sasha si Milan, ce bine seamnana unul cu celalalt, dar cred ca Sasha se va mai schimba si va avea si din trasaturile Emei.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 32+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Multumesc fetelor care au vizionat creatia Sper sa ii placa si sotului...ma gandeam sa o plastifiez cumva dar e facuta pe foaie A3. Cateva idei(cea cu manutele) sunt de pe site-ul activitaticopii.

Laura uite de aici pozutele de la ziua lui Vlad. A fost la Taverna Sarbului undeva prin Baneasa...unde spatiul si mancarea e super insa foarte usturator la buzunar iar muzica ne-a terminat o singura melodie de Bregovici "over and over" adica repetir la nesfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mai fetelor, clopoteii vostri plang la spalatul pe cap? e jale cu eva. de ceva vreme urla ca din gura de sarpe, nu ne lasa s-o spalam si nici s-o clatim .. ce ma fac cu ea??

Mai nou si noi suntem in aceeasi "oala". Dusul nostru face putina galagie si cred ca ai e frica uneori. Am incercat sa o limpezesc cu cana pe cap, dar tot asa face scandal. Dar sa sti ca nu de fiecare data. Si eu ma tot mir de ce e asa, ca ea iubeste apa, si inainte nu facea galagie.

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Dau si eu buzna asa....Am vazut pozele cu clopotei,nu nominalizez ca sunt pe fuga,acum am "asamblat"bagajul de spital,maine dimineata am control la spital,dar nu cred ca voi ramane,vineri aveam colul beton si inchis.

Nu stiu daca mai apuc sa intru pana nasc dar va anunt daca e ceva saptamana aceasta.

Sonia e bolnavioara,cu tratament intensiv pt astm bronsic,nu exagerez are o punga plina cu medicamente,numai cand le vad imi creste tensiunea,sotul e pe picior de plecare,si eu trebuie sa mai si nasc.... dar EU NU AM TIMP sa nasc,off, nici nu stiu sa rad sau sa plang

Miri,sotul merge la Bruxelles,daca ai nevoie de ceva da un semn(cred ca e nr meu pe contul comun)

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 38+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

noi am sarbatorit V day la restaurantul chinezesc .. acum sa vedem cu ce se lasa la burta annei .. eva a ramas la ai mei si dupa plimbarea de seara, mititica nu mai vroia sa intre in bloc, plangea si suspina "veau a mama mea, veau a tati meu" .. mi se rupea sufletul cand o auzeam in telefon. pana la urma, a pacalit-o mama si a urcat-o sus .. iar anna a ramas cu socrela.

ema sunt superbi puii tai! ce ochi frumosi are sasha si ce freza tare are milan! sa mor de dragul lui sasha cum busileste el! si tu mami .. esti o sexoasa!

irlandeza eva nu vrea nici cu dusul, nici cu cana .. o sa-i iau si protectie din aia ptr cap sa vedem daca mai face scandal.

laurici sigur e o enterocolita, un rotavirus ceva .. insanatosire rapida!

jelimoni pupam cretulinul frumos si scump! ce petrecere faina!

vera superba surpriza ptr tati!

lauricid este superba melodia!!! imi place de mor!!

mada te inteleg perfect! si eva face la fel .. nu stiu de unde are 13kg500g ..

raluca deci nu scoatem inca majoretele .. sanatate multa soniucai!

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

SARA

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani!
SARA sa traiasca,
SARA sa traiasca,

LA MULTI ANI!

Sa fii sanatoasa iubita mica! Sa ai noroc in viata si sa le aduci numai bucurii parintilor!

Crisandradda

La multi ani cu sanatate si fericire!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput