La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251
Raspunsuri - Pagina 10
emabucuresti spune:
stankuta 
am vrut sa pun mai multe filmulete dar erau too big, uf
deci poze noi -de vreo trei luni incoace- de aici http://family.webshots.com/photo/2315628640103950812zojEGy
godzila spune:
La multi ani Ancasoare si Simonabb! Sa fiti fericite si implinite
La multi ani pt Isabella Andreea, Alexandru Luca, Mihnea Adrian! Sa fiti sanatosi si iubiti!
Va multumesc din suflet pentru urarile minunate. Am fost foarte emotionata cand le-am citit 
Multumesc Mada pentru sms-ul de ziua mea
Hai sa va arat ce am facut we asta cu piticii. A fost ziua lui tati deunazi si i-am creat un cadou, pentru joia urmatoare cand va veni acasa. Ce ziceti de asta?
Revin
godzila spune:
Ven imi pare rau sa aud ca sunt potentiale pb de sanatate. Mie imi e sete tot timpul mai ales iarna si car zilnic apa dupa mine...ma doare in cot daca e inestetic au ba. Noaptea ma trezesc si din cauza aerului uscat e musai sa beau apa, asa ca am si o sticla la cap. Ideea e ca trebuie sa te obisnuiesti treptat sa bei cat mai multa apa. Cel mai bine e sa o gradezi cumva pt ati da seama cat bei pe zi. Poti avea chiar surpriza sa afli ca de fapt tu te hidratezi corect. ![]()
Miki probabil ca din cauza sarcinii plus grijile noii case, bone, ai insomnii. Eu faceam o baie prelungita sa scap de asta.
Kosir felicitari pt fetita
Cristina, sa nu-ti faci pb cu raul de masina. Eu cu fata mea am avut pana la 3 ani si acum e mult mai bine, e posibil sa fie trecator. Oricum crescand va invata sa anticipe miscarea si sa isi controleze raul. Trebuie insa sa ai grija la alimentatia de dinainte si de pe drum. Putin, des si cat mai uscat. Fara dulce. Sunt si niste pastilute pentru cazurile extreme.
Revin
godzila spune:
Laura cred ca e enterocolita:(
Jelemoni am vizionat pozele de la ziua Robertelului. Mi-a placut spatiul :) Hm, zici ca sunt putine poze? Eu n-am apucat nici sa fac poza la tort. Am pus sa filmeze dar am uitat sa apas pe rec
Asa ca operatiune faild
Ema, cat is de frumosi razaciosii
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui godzila Laura cred ca e enterocolita:( Jelemoni am vizionat pozele de la ziua Robertelului. Mi-a placut spatiul :) Hm, zici ca sunt putine poze? Eu n-am apucat nici sa fac poza la tort. Am pus sa filmeze dar am uitat sa apas pe rec Asa ca operatiune faild![]() Ema, cat is de frumosi razaciosii ![]() Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
offf ce pacat! dar tot e bine ca ai filmat :)
am vazut pozele,ce s-au mai distrat copii in zapada ! :)
aurel_cris spune:
Elle sigur am sa merg in tara sa o verific,uau sotul a vrut sa mergem la Avatar si eu am zis ca nu am chef,acum imi pare rau.![]()
Miri aici la grupul unde merg cu Bia sunt 2 baietei Jeremy,chiar imi place numele,eu nu prea caut semnificatiile.Cand ma uit ce putin a mai ramas pana la nastere nu-mi vine sa cred.Imi pare rau ca ai probleme cu insomnia si piciorul,eu am avut insomni deasemenea.Multa sanatate puilor.
Lauricima gandesc cu groaza acum la drumuri lungi,sper ca o sa iti revi si tu incet incet.Si eu ador shoppingul,abia astept sambata
.
Lala sanatate multa Biei scumpe.
Laura_Ioana multa sanatate la toti 3.
Vera frumoasa creatia,sigur lui tati o sa ii placa mult,
La multi ani!Ti-am admirat pui,sunt adorabili.
Sper ca sa o tina cat de putin caci uneori cand venim acasa ca sa evit escala mergem sa luam avionul din Londra iar drumul cu masina ne ia 4 ore lejer.Cand schimbi trebuie sa pierzi mult timp prin aeropoarte si iti dai seama ca nu e prea convenabil cu un copil micut care nu are stare sa stea prea mult in acelasi loc.Ma enerveaza ca din Romania nu merge nimic mai departe de Londra direct,trebuie sa facem escala undeva pentru a veni in Manchester.
Stancutza ce face Sofia?
Am vizionat si pozicile cuRobert,Sasha si Milan frumosi foc.
Pupici la toata gasca.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
Isabella Andreea
Alexandru Luca
Mihnea Adrian
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
offf ce pacat! dar tot e bine ca ai filmat :) am vazut pozele,ce s-au mai distrat copii in zapada ! :) MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
Pai asta e pb ca nici macar nu am filmat. Am uitat sa apas pe inregistrare asa ca nu am nimic cu momentul tort

jelimoni spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui godzila
Pai asta e pb ca nici macar nu am filmat. Am uitat sa apas pe inregistrare asa ca nu am nimic cu momentul tort ![]() Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |

nu mai era nimeni cu aparat?eu cu asta am avut noroc :)