La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 251
Raspunsuri - Pagina 9
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 fetele ma scuzati ca dau buzna asa...da va rog daca e cineva pe aici...spuneti-mi si mie cum si in ce doze se da smecta la copii? A racit iubita si a facut temperatura.i-am dat panadol...ea ma mai luat pana acum si nu a patit nimic...dar acum vad ca are scaune moi si dese...sper eu sa fie de la panadol... |
lala am gasit pe net prospect zice ca la copii de peste 2 ani se dau 2-3 plicuri pe zi.iti recomand si eu ceaiul de mentam,la Robert functioneaza cel mai bine si mai repede.

ceska777 spune:
Neata.... de Valentine!
Sper sa aveti o zi frumoasa chiar daca vreti sa mai asteptati cu sarbatoritul pana la Dragobete.
Miri,
ce noapte acolo la Bruxel! Saracii pitici, greu pt ei, greu pt voi dar o sa treaca.
Elle,
wow, Avatar zici? 3D? N-am mai fost la cinema de trei ani...
Uite cine da buzna:
Jelimoni, nu ne spui mai multe de Robski? Cum e cu cresa? Ce mai face serviciul tau? Cum e iarna la Sibiu?
Lala20,
ti-au raspuns fetele, incearca sa vezi daca accepta smecta la noi nu a avut succes. Si gaza nu bea nici ceai desi l-am incercat cu menta si afine. La noi a ajutat un baton de fructe cu 80% afine in el....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Mi-ati adus aminte ca pusesem apa la fiert pentru ceai si imi fac unul de menta, sa mai schimb ca beau de trei zile de portocale si ghimbir. Dl Valentin al meu tocmai s-a trezit..... iar Valentinul mic ma dragaleste de dimineata.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miri_mik spune:
nah, sacha traieste cu shipshi de orez si apa...s-a facut mik si tras la fata, dar e vesel. s-a termina si cu proastia asta odata si odat.
elle si mie mi-a placut avatarul in 3D. a meritat si coada, si banii si nesomnul. un film de care am sa-mi amintesc.
tocma ma pupa sotsu'! ori a facut prostii, ori e rost de henki penki, ori... cafeina...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
emabucuresti spune:
la multi ani dragi clopotei sarbatoriti zilele acesteade asemeni la multi ani maici sarbatorite, sa fiti cu totii sanatosi, norocosi si fericiti!
la multi anisori luca draga!
stankuta ma bucur ca ati iesit din spital si te astept cu vesti bune despre pampers!
sanatate tuturor bolnaviorilor!
miri ce tare ai fost cu faza de la cafeaua de dimi, blazati de parca le vazuserati pe toate pe lume asta hihi!sanatate multa baietilor! sa stii ca incep sa fiu si eu un pic mai detasata vizavi de raceli si alte alea, desi e teribil cand sunt asa mici si bolnaviori, dar daca iti pierzi cspul in momentele alea, mai ales cand ai mai mult de un copil, o iei razna si nici nu mai actionezi cum trebuie. am avut si noi nopti cand am pendulat de la unul la altul, si nu avem nici un alt ajutor, uf.
mai bine te ajuti cu strainii, asrta e, succes cu bona, sa fie de treaba!la noi mama nu a mai facut fata distractiei , ca sa zic asa, asa ca ne descurcam si noi cu persoana angajata de ceva vreme. sanatosi sa fie ca ne descurcam. si la vara gradi.
noi la suzi pt sonul de pranz si de noapte nu renuntam inca, il vede milan pe asta micu si ar fi prea frustrant sa i o tai de la portie acum
cu borcanelele fac asa- le fac la steamer bucatele, le pun in borcanele cu zeama cu tot, congelez si cand dezghet blenduiesc si e f bine asa.
stiti cumva unde gasesc oua bio? eu am o sursa semipermanenta de oua de tara dar in per asta geroasa chiar nu au ouat gainile, vreau sa ii introduc lui sasha galbenusul si nu gasesc. azi cauta sotul la biogood in feeria dar astia aduc mai mult nu de ceva vreme.
s au sincrinizat baietii azi la somn, poate apuc sa mai pun si niste pozici in album
vizioant poze cu multi clopotei frumosi, nu dau nume, o singura intrebare am,lauraD la semnatura ai un lick cu poze vechi, ai un nou album cu eleni sarbatorita de doi anisori si eu nu l am vazut?
pup everybody!
aurel_cris spune:
| citat din mesajul lui grati.ela Cristina si Ozi are rau de masina. A debutat la 9 luni si a fost extrem de agresiv pana pe la 7 ani. Noi nu mergeam la drum mai lung de 3 ore si asta numai cat timp dormea. De cand s-a nascut Dudu, pt ca trebuia sa aiba grija de el cand se trezea a invatat sa-si controleze raul de masina. Noi am incercat sa-i dam pastilute, chiar si Peritol (mare greseala, a fost agitata, ii venea sa verse in timp ce era somnolenta...) dar fara efect. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Ma bucur ca acum este ok Ozana,cred ca a fost groaznic pentru ea si pentru voi.Multumesc mult ca m-ai avertizat in privinta pastilutelor,trebuie sa renuntam la drumurile lungi,asta este.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaCum cresc eu
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Valentinilor
Valentinelor
si
indragostitilor
Simonabb
Ancasoare
Issabela
Alexandru
Mihnea
Luca
de LalaD!
Am ajuns cu bine la Piatra, dar de atunci (de vineri) o tzinem intr-o 'distractie': in ziua drumului Thea nu a vrut sa pape decat lapticul de dimi si dupa ce am ajuns acasa a facut vre 3 scaune fff moi
; noaptea m-am trezit eu de greata ce-mi era, am fugit la baie cu diaree si voma
ieri am fost moale ca o carpa, nici azi nu mi-e f bine
azi noapte a inceput sotzul cu voma si diaree si acum e ca o carpa si el
Ce naiba o fi? De vineri Thea nu papa decat lapticul si 1-2 banane/zi, refuza altceva si am zis sa nu o fortez, mai ales ca are scaune fff moi (doar cate 1/zi, din fericire).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
emabucuresti spune:
of laura, cred ca v a facut cadou egiptul un virusache entero ceva. Bine ca theea lupta cu el si nu e prea afectata. Va puneti voi pe picioare,mare grija la igiena ca sa il starpiti din casa.
Pozele mele se incarcaaaaaa
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Neata.... de Valentine! Sper sa aveti o zi frumoasa chiar daca vreti sa mai asteptati cu sarbatoritul pana la Dragobete. Miri, ce noapte acolo la Bruxel! Saracii pitici, greu pt ei, greu pt voi dar o sa treaca. Elle, wow, Avatar zici? 3D? N-am mai fost la cinema de trei ani... Uite cine da buzna: Jelimoni, nu ne spui mai multe de Robski? Cum e cu cresa? Ce mai face serviciul tau? Cum e iarna la Sibiu? Lala20, ti-au raspuns fetele, incearca sa vezi daca accepta smecta la noi nu a avut succes. Si gaza nu bea nici ceai desi l-am incercat cu menta si afine. La noi a ajutat un baton de fructe cu 80% afine in el.... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
ceska
multumim de intrebare! robi e bine, ii place mult la cresa,vine cu tot felul de noutati acasa,ba cum o invatat sa faca gimnastica,sau cantecele si danseaza,lucruri care acasa nu-l tentau deloc,si e atat de mandru de el cand mi le arata de-mi vine sa-l mananc!parca e si mai cuminte,ma inteleg mult mai usor cu el,totusi mai am de lucrat cu incapatanarea lui care ma da gata cateodata :)
mananca mult mai bine,ma uimeste uneori,o inceput sa faca si la olita. per ansamblu numai lucruri bune,insa partea proasta este ca e tot racit,3 zile merge la cresa si iar e plin de muci,si aa o tinem din decembrie.sper sa treaca odata perioada asta ca inebunesc.
cu serviciul e bine,dar parca prea mult :) eu una mi-am dorit mult sa inccep serviciul din mai multe motive,insa cand am de stat mai tarziu de 4 si stiu ca puiul meu a iesit de la cresa mor de ciuda si dor..
acum m-am mai apucat si de un curs de contabilitate si 3 zile pe saptamana stau pana la 8

o sa treaca repede,sper ca-mi va fi de folos!
mi-e tare dor sa vad poze cu clopotei,o sa intru acum sa admir :)
am pus si eu niste poze de la petrecerea de ziua lui,putine caci sunt primite de la alti,aparatul meu fiind stricat
http://community.webshots.com/user/jelimoni
stancutza spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti of laura, cred ca v a facut cadou egiptul un virusache entero ceva. Bine ca theea lupta cu el si nu e prea afectata. Va puneti voi pe picioare,mare grija la igiena ca sa il starpiti din casa. Pozele mele se incarcaaaaaa Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009) |
I-am vazut! Doamne ce frumosi sunt amandoi! Iar tu reusesti sa ascunzi cumva oboseala, care stiu ca nu e deloc putina! Felicitari pt busileala lui Sasha, e intr-adevar un mic Leutz foarte hotarat! Iar Milan se face din ce in ce mai frumos!