Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 20
alex25 spune:
Bai nene, aici se vorbeste de lucruri sfinte, cum ar fi banii de la stat!!!

In alta ordine de idei, am mai papat o masa, suntem razacioase si maraiecioase in acelasi timp, temp a ajuns la 37.8, deci mergem spre bine.
Si acum ne pregatim iar de somn!![]()
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
SabinaY. spune:
Monica de mult vroiam sa schimb id-ul...dar nu avusesem curaj.Ma atasasem de cel vechi si avea deja o identitate,o legatura.
Dar insemnatatea nu era tocmai una potrivita.
Intr-o zi,vorbind cu Mihaela,m-a impins de la spate si mi-a spus ca ea crede ca mi-ar sta bine cu alt id,ca nu mi se potriveste si nu ma reprezinta.Mie atat mi-a trebuit,ca l-am si schimbat.![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Mama_si_pisa spune:
Draga Lucia,
Anul trecut, cam pe vremea asta, am deschis pentru prima data desprecopii, cautānd informatii despre sarcina. Am gasit recomandarea de a citi forumul si v-am descoperit pe voi, dar de redeschis iar si iar, pāna la a ajunge sa citesc totul, am facut-o datorita tie si Monicai. Tu intrai mai mult īn weekend si asteptam cu drag sa te citesc. De un an privesc cu caldura cuvāntul lutoniana si admir femeia care īi da suflet. Īti multumesc ca esti aici, alaturi de noi, pentru ca asta a contat mult pentru fiecare īn parte, la un moment dat. Te iubim si vreau sa stii asta.
Sa fii sanatoasa si vesela, īmplinita si visatoare!
La multi ani!
SabinaY. spune:
Alex pana sa-ti scriu eu sa nu-ti faci griji,vad ca te-ai linistit deja.Ma bucur ca e bine bb.
Vreti sa stiti cum imbrac eu bebelina?Va sperii sigur![]()
La 20-23 grade,un body maneca scurta,o bluza maneca lunga si pantaloni.sosete si cam atat.Nu folosesc caciula decat ca accesoriu vestimentar
cateodata cand iesim la plimbare si vrem sa fim sic.Off course,aici temperatura este mai ridicata,nu scade sub 0 decat noaptea si atunci rar.In perioada asta sunt cam 10-15 grade si nu ii pun caciulita,chiar daca e chelioasa si e sanatoasa tun ![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
alex25 spune:
Gata, am adormit!![]()
Ma bag la capitol, sa fiti cuminti!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Deci moni, mi-ai dat cu in cap. M-am uitat pe online si bineinteles ca nu au intrat .Dupa ce ca eram eu depresiva... IAR... acum chiar ca mi s-a urcat sangele la cap si-mi vine iar sa ![]() raluca, missed you ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Sa stii ca eu am ales varianta posta tocmai pt ca auzisem ca in banca intra mai greu(probabil ca mai poposeste dosarul pe biroul vreunui functionar care introduce IBAN-ul in pc)
Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii

Romania

in cap. M-am uitat pe online si bineinteles ca nu au intrat