Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 19
vik-cj spune:
Am ajuns la zi...
ma bag si eu sa imi dau cu parerea apropos de cereale: si eu spun ca si raluk ca nu prea am incredere in cele de la Humana sau milupa...acum no..e piticul personal si parerea mea. Din acest motiv am cautat si am luat cereale bio de la Holle si de la Topfer. Noi din astea testam acum...au un gust caahhhh rau de tot dar vad ca mamarutza nu face nazuri (am testat 3 zile la rand pe cele de orez si alte 2 pe cele de mei, preparate in 20 ml lapte matern). Deci eu voi merge pe ele si treptat ii voi adauga suc, pireu si apoi fructe in ele. Oricat de mult mi-ar place mango cred ca ma limitez deocamdata la fructe autohtone...
Din pacate in familie suntem doi cu alergii: eu la multe clase de antibiotice si sotul meu la carnea de pui. Deci mamarutza are toate sansele sa ne mosteneasca..asa ca inca mai cujet cu ce sa inlocuiesc carnea de pui din meniul ei (eventual sa gasesc pe cineva de la tara care sa imi furnieze carne de pui fara antibiotice si hormoni).
Despre DA si eu stiu ce exista sanse sa dispara pina la 1 an...oricum trebuie avuta mai multa grija de cei cu DA. Noi am folosit la inceput produse de la Sebamed tocmai pentru ca sunt dermatocosmetice si bine adaptate la pielea sensibila a bebeilor. Ne-am iritat si le-am schibat cu Klorane cu galbenele si cu Atoderm (bioderma pentru crema de corp). Vad ca le toleram bine. Eu inca o spal zilnic pe fata si manutze cu ceai de musetel si la fel dupa fiecare pipi. Am scos servetele umede...le folosim doar in deplasari.
Am vazut si eu cadoul Sabinei...esti totala! Ce surpriza frumoasa!
va
, mergem la plimbare ca nu mai avem stare!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
kemsy spune:
Salutare!!
Am venit si noi de la pediatra, si la fel ne-a zis, ca e dermatita atopica
. Dar ca sa nu ma stresez, ca foarte multi copii au, si sa-i dau cu crema pe corp (mi-a dat vreo 3, eu o sa aleg una de la mustela). Si la vara sa merg la mare, ca apa de mare ii face bine la piele
Cu diversificarea: sa astept pana la 6 luni. Schema de diversificare: rilex beibi
Mi-a dat un site cu retete pt bb, mi-a zis cu zambetul pe buze ca e usor, sa nu ma stresez, si pa!

(trebuie sa ma documentez singura). In schimb, a zis sa nu cumpar de la farmacie borcanele, ci sa fac eu in casa papa(dhaaa!), din orez normal, mixat, din faina de porumb normala, de care mancam noi. Sunt in plop!
Date tehnice: 6740 si 68 cm 
In rest, totul minunat, Loris m-a trezit de 17 ori, si nu am identificat inca din ce cauza. Plange si se linisteste in brate, sau la san. Am verificat de frig, nu ii era, satul era, dureri nu avea (ca altfel nu ar fi tacut)...Nu stiu ce ar putea fi, ori viseaza urat (dar asa mult???
), ori incepe balul cu dintisorii 

A mai ramas ceva cafea???

Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
Raluca_u spune:
ola fetele
ma mai primiti. dupa lupte seculare si multe proiecte si examene, se duse si sesiunea, inca una si e gata si facultatea. cand eram eu tanara si am facut ASE-ul zau ca mi se parea muuuuuul mai usor. n-am mai scris de mult tare, o luna cred. dar am motivare. am facut la proiecte de mi s-a urat, in total vreo 230 de pagini plus 3 examene scrise. mult mult, dincolo era mai putin...
despre copii
Stefan bine sanatos, foarte hilizit in continuare, papa tit la fel de des, aka din ora in ora ziua - asta in cel mai bun caz, mai nou si noaptea programul e asemanator. groaza ma ia cand imi aduc aminte ca si sor-sa dupa ce a dormit ok pana pe la 7 luni a apucat-o apoi trezitul f des noaptea si a tot tinut-o pana spre 2 ani. mult nu mai am nu-i asa?
ce e cel mai importat e ca e sanatos. fara puroi si antibiotice de 6 saptamani.
Adinel grasunel - vb unei prietene de pe forum, s-a intors si ea acasica, dar nu s-a intors asa oricum cu mana goala ci cu 1 kil jumate in plus, achizitionat intr-o luna 

. eu o tin de cand avea 9 luni la un semi regim ca sa nu ajunga obeza si are grija maica-mea de mi-o face cubulet... asta este acum tragem tare cu iaurt. oricum tr sa o iau treptat sa nu simta cumva ca o infometez, tr sa las timp organismului sa isi revina la regimul de viata de dinainte. asta va fi ultima plecare a ei, ca tot nu eram deloc cu inima impacata sa o stiu acolo.
in rest fericire maxima la noi in casa de cand ne-am reintregit. copila asta a mea e un izvor nesecat de rasete si fratele cel mic ii calca pe urme cu mandrie. cand se apuca de dansat, chiut, incep si rasetele in cascada, ca si sa vrei nu poti sa nu incepi sa razi in preajma lor. stefan a inceput sa o strige, o cauta cu privirea cum pleaca din camera in care e el, si incepe cu diverse onomatopeee care mai de care mai suparate si nu inceteaza pana ce ea nu revine...
vad ca discutati aprins de diversificare... sa spun sa nu spun... eu cred ca fiul meu va ramane ultimul diversificat pe aici. unde va dupa 8 luni poate pe la 9 luni va trece si el la descoperirea de noi gusturi. las ca o sa aiba timp toata viata sa manance de toate...
acum sa nu intelegeti ca va critic sau altceva doar spun ce facem noi. pt noi simt ca asta este ok. si nici nu o fac asa cu capul inainte, m-am documentat inainte si nu e nici o problema.
la cate capitole am necitite ar fi cam greu sa va raspund, dar incerc sa tin ritmul cu voi de acum.
pupici
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Danuta1979 spune:
La multi ani Lutoniana!!!!!!!!!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
SabinaY. spune:
Si acum despre orez,chiar daca lesin langa tastatura in curand...altfel nu stiu cand imi mai onorez promisiunea.
Orezul este un aliment cu nivel ridicat in carbohidtrati cu 85 procente energie din carbohidrati,7 % din grasimi si 8% din proteine.
Orezul are o cantitate considerabila de proteine,cu un spectru excelent de aminoacizi.Calitatea de proteine de orez(66&)este mai mare decat cea de grau intergal(53%)sau de porumb(49%)Orezul brun este bogat in grasimi si este polisaturat,pe cand orezul alb este extrem de scazul in continutul de grasime.
Compozitie nutritionala o ceasca de orez gatit:
Necesarul zilnic de tiamina este de 1,2 mg pentru un om adult
Orez alb:
Calorii-266
Proteine(grame)-5.0
Carbohidrati(g)-58.6
Fibre(g)-0.5
Grasimi(g)-0.5
Acizi grasi polinesaturati(g)-0.1
Colesterol(mg)-0
Tiamina(mg)-0.34
Orez brun:
Calorii-218
Proteine(g)-4.5
CArbohidrati(g)-45.8
Fibre(g)-3.5
Acizi grasi polinesaturati(g)-0.6
Colesterol(mg)-0
Tiamina(mg)-0.20
Tiamina este cunoscuta ca si vitamina B1.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Danuta1979 spune:
Am vazut ca vorbeati e imbracat copilul. Eu am intre 23 si 25 de grade si o tin in pantalonas cu botosel si body cu maneca lunga. Ii pun scufita in cap doar dupa baie. Si vad ca se simte bine asa (are mainile caldute, ceafa la fel etc).
Danuta1979 spune:
Aaaa.. si o culc tot asa imbracata, neacoperita cu nimic. Am inca piticii mei cu acoperitul copilului. Eu cand eram asa micuta mi-am tras paturica pe fata in somn si abia m-au salvat ca era sa mr asfixiata.
monica_dicut spune:
Deci moni, mi-ai dat cu
in cap. M-am uitat pe online si bineinteles ca nu au intrat
.
Dupa ce ca eram eu depresiva... IAR... acum chiar ca mi s-a urcat sangele la cap si-mi vine iar sa 
raluca,
missed you 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
kemsy spune:
La multi ani Luto!!

Eu il tin imbracat, in general, cu body, si cu salopetica pijama, plus sosete in picioare, sa nu-i iasa din salopetica. Iar noaptea il imbrac in body, flaneluta de corp subtirica si pantalonas cu picior, in sacul de dormit!
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
Raluca_u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Deci moni, mi-ai dat cu in cap. M-am uitat pe online si bineinteles ca nu au intrat .Dupa ce ca eram eu depresiva... IAR... acum chiar ca mi s-a urcat sangele la cap si-mi vine iar sa ![]() raluca, missed you ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
stii ca si tu mi-ai lipsit, nu-i asa?

nu te ingrijora cu banutii inca.
eu am fost luna trecuta la sediu pe hambarului cu ceva acte pt alocatia adinei, ca nu am luat-o de 1 an si a fost draguta tipa si mi-a verificat si statusul indemnizatiei pt stefan. eu am depus dupa 20 noiembrie si mi-a confirmat ca e totul ok si mi-a si spus ce suma am de luat luna asta, dar mi-a zis ca dupa 15 sa verific, pana pe 20.
asa ca nu dispera...

Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.