Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 18
anomis28 spune:
Buna ziua mamici dragi,
Azi avem chef mare:

La Multi Ani! Lucia
Sa fii sanatoasa si vesela alaturi de David cuceritor si sotz iubitor.

Mihnea 

La multe lunitze!
Cu cele gropite in obrajori, sa cresti mare, sanatos si papacios.
SabinaY. spune:
Mere greu forumul...
Azi am avut o zi de pomina...a fost o harmalaie la birou,am ajuns lesinata acasa.
Dar am energie sa fac fata inca de trei ori,de unde oare nush!!!
Asadaaaarrr,Luto ma bucur ca ti-a placut cadoul.Sa fi sanatoasa si sa va iubiti mereu!Secretele meseriei nu se dezvaluiesc![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
santorini spune:

Lucia sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de Davidelu si sa apara si o micuta Sarah atunci cand vrei tu. Sa-ti realizezi toate visele si dorintele pe care ti le-ai pus cand ai pasit pe pamant englezesc!

de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
diamar78 spune:
Salutare!
Multumim de urari si multumesc Raluk pentru reteta. Dupa ce ca ai foarte putin timp pentru tine te mai pun si sa-mi traduci retete.
Un buchet mare de 

pentru sarbatorita noastra Lutoniana.La multi ani si sa te bucuri de familia ta in care sa-si faca aparitia si surioara mult dorita.
La multi ani si pentru Mihnea, sa cresti mare, sanatos si sa o asculti pe mami.
Iulika, nu ai descoperit ce l-a suparat pe Bruce azi noapte?
Dana, si zici ca renunti tu la parul tau frumos. Cat de scurt vrei sa te tunzi? Sa-ti iasa planurile asa cum vrei tu.
Alex, sa-i treaca repede febra la micuta Alessia. Multumesc de sfaturi. Asa mi-a spus si mie dr ca poate or sa fie necesare mai multe interventii dar ca ea dupa 1 an cu anestezie nu face. Si asa imi este groaza ca nu stiu cum o sa stea nemiscat. Dar secretia Alessiei ce culoare are?
Cu dermatita nu va pot ajuta cu niciun sfat. Stiu ca David al meu a avut o perioada cand i se inrosea obrazul, dar eu in prostia mea nu mi-am facut griji dar i-a trecut. Poate ca era legat si de ce manca dar nu am incercat sa vad ce anume ii provoaca roseata.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
monica_dicut spune:
Vai Sabina, ce frumos cadou pt Luci.
(Ai cumva vreo poza si cu Zgatix?![]()
, ca eu personal nu detin poze cu el din maternitate
)
By the way, ca ma tot chinuie sufletul, de ce ti-ai schimbat userul? Daca vrei sa spui evident ![]()
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Danuta1979 spune:
Raluca, cred ca mesajul pt. Danuta era pt. mine. Daca nu, eu raspund oricum:)
Dermatita atopca are ca stiu de la pediatru, dar din fericire nu asa evouata ca in poza. Si a mea are te burta mult si putin pe manute, nu are pe fata.
Cu mancarea avem cred 3 sapt. de diversificare. A mea mananca pe la 10-11 mult suc de fructe amestecate, mar ras cu biscuiti in care pun si putin lapte de san sa fie mai moale, piure de banane sau cereale. Pe la 2-3 ii dau supica strecurata si legume pasate iar seara pe la 7-8 cam 80 ml cereale. In rest san cat cuprinde si cat doreste(a mea papa des san). Cu diversificarea - i-am dat ce a zis pediatrul, mai putin branza de vaci dimineata caci inca mai caut sa vad cum i-o prepar acasa. Vad ca scaun are tot ca inainte- de 2-3 ori pe zi si ca accepta mancarea bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Asa, Liliana, scutura-le pe fete! Si eu ma gandeam ca as fi observat in pozele lor asa ceva. Atentie, nu cumva din excesul de zel al unui doctor (cum sunt cei care dau antibiotice la greu) sa folositi cortizoane pe niste bubite inofensive... Maria eu ador parul intins, dar cred ca era clar deja... Pupici mari sa va fie usor cu acomodarea si sa nu raceasca scumpul Aidan!Nela o pupam pe Ana viitoarea dansatoare . Mi-a placut tare cum ai zis de mers la tuns. O poza cand vedem?Techila am murit de ras ca bebe cu ochi a papat de mila ta . Inseamna ca asta e mai mamos . Iarta-ma te rog, dar am ras in hohote la postul tau cu problemele! Esti tare dulce . Desi nici nu-mi pot imagina cat iti este de greu , dar ai tu un simt al umorului . Asa ca sunt si eu ca bebe cu falci si ma distrez de calvarul prin care treci Vik multumesc tare mult . Si tie iti sta tare tare bine in pozele alea in care ai pus comentariu ca te-ai tuns. Imi pare tare tare rau ce dimineata ai avut ![]() Cristina sa-ti fie de bine avocado ca e si tare sanatos, vezi ca si la bebei se recomanda de la inceput! Ralu0308 bine ai revenit! Nela, Monique cu finutzul meu va dati seama cum am ramas si eu masca... Eu nu sunt de acord deloc cu dulciuri la copii, nici eu nu pap zahar. Apoi cand am vazut si treaba cu mezelurile... nu zic, ca eu nu pap carne deloc, dar mezeluri nu-i las nici pe cei din familie sa pape, oricat de carnivori or fi ei ![]() ![]() ![]() Hepilica ma bucur ca te-ai mai lamurit cu diversificarea asta ... ca om putea toate sa ne dam doctoratul in ea imediat cat studiem . Cu DrBrowns sper ca nu te-am suparat tare... ![]() Danuta imi pare rau de treaba cu dermatita atopica, dar uite ca nu am vazut in nici o pozita asa bubite... Si chiar, ca intreba cineva, cum de sunteti asa avansate cu diversificarea? Moni_iulia m-am distrat de numa de povestitorul tau, mai ca se enerveaza imediat de ce nu il intelegi ![]() Gianina mami, si Loris in poze pare ok, nu vad bubite... Lali mergi si la alt doctor daca tu crezi ca n-are rosu un gat. Ce tratament v-au recomandat? Ca la Alex i-a dat o tampita antibiotice si apoi am mai mers la doi medici care m-au felicitat ca nu i-am dat. Nu numai ca nu avea rosu in gat, dar au facut-o cretina pe moima aia ca da antibiotic la un copil sub 3 luni fara febra, si antibiotic oral la un copil care vomita, eritromicina, care e faimoasa ca distruge stomacul... Ralu tin pumnii la pediatru . Cu suptul continuu nu stiu ce sa zic, si Alex si-a inmultit mancarea de noaptea . Si cu programul de papi haotic... offf exact la asta ma gandeam ieri cand le tot citeam pe fete de "masa a doua de dimineata de la 10-11", pai la noi se papa in zile consecutive foarte diferit... uneori asa, la 5-8-11, alta data la 6-9-12... care e masa a doua, cea de 9 sau cea de 12? of of. Revin Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
NelaM spune:
Monica, esti o figura cu poza lui Zgatix din maternitate!!! ![]()
Fraguta, frumusica Natalixu', am vazut si eu pozele.
Multe lunite si lui Mihnea! 
Am citit tot.
Mi-a ramas in minte doar discutia referitoare la cereale, pe care n-o comentez. In schimb imi doresc din tot sufletul sa se fi inventat cereale injectabile, poate asa se facea si Ana pufoasa mai repede!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Iulika29 spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!

Sabina frumoaså surpriza pt sårbåtorita noastra de azi Luto 
..Esti o dragutå , cum te-ai gandit tu så ii faci aceasta suprizå.
Diamar nu stiu ce il poate deranja pe timp de noapte.pt ca el in ultima vreme cam a inceput sa se foiasca in somn, aseara a reusit så se trezeasca in acea foialå.Dimineata la 8-9 cand e de fapt adevarata trezire e la fel de vioi si zåmbaret si nu pare ca l-ar deranja ceva..Nu stiu daca ar putea så fie de la dinti pt ca pana acum copilul dormea ff bine si se treza dcat så pap si apoi nani din nou..Dar nu pot sa spun asa pt ca nu sunt sigura..gingia de jos e alba de ceva vreme dar nu 'råsare' nimic.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
moni_iulia spune:
A venit posta!!!!
Monica, eu am depus pe 22 dec la sector 3 si daca n-ai primit inca ar fi bine sa le faci o intrebare.
Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii 
Romania
- The land of choice
NelaM spune:
Iulika, imi pare rau sa aud de Brucu si de noaptea de pomina ce ati avut-o. Mai poate fi si de la ceva aliment, ai introdus ceva nou zilele astea?
Sper sa ii treaca, oricum! 

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

. Inseamna ca asta e mai mamos
. Asa ca sunt si eu ca bebe cu falci si ma distrez de calvarul prin care treci 
. Cu DrBrowns sper ca nu te-am suparat tare...