Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 9
Lumi_Richard spune:
Buna seara,dragele mele!
Am intrat sa va multumesc pt gandurile frumoase,noi ne bucuram foarte mult acum de venirea lui tati!!!
Am fost la Bucuresti,in intampinarea lui,am inotat prin nameti pt a ajunge la Ambasada Angliei,in cateva zile Annabelle va fi si cetatean britanic! Ieri ne-am intors la Iasi,revederea tata-fiica a fost extraordinara: lui pur si simplu i s-a luminat fata cand a vazut-o si ea i-a raspuns cu un zambet cat toata fata,cu toate gingiile la vedere! Iar eu ma topeam de dragul lor!
O sa ma mobilizez curand si voi posta si cateva pozici.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Am citit din urma si imi pare rau ca iar au aparut neintelegeri pe forumul nostru.....
Camy,nu te-a judecat nimeni si nimeni nu a spus ca nu ai fi o mama buna,cred ca Diana a avut cele mai bune intentii cand a scris acel mesaj.
Cred ca nu trebuia sa te superi si sa fii atat de dura...am fost mult timp alaturi unele de altele si `am trecut prin multe` impreuna.
Acum na,nici eu nu alaptez si as fi putut sa ma simt lezata de afirmatiile facute de unele fete vis-a-vis de alaptare,doar ca eu stiu ca imi doream foarte mult sa alaptez,m-am certat cu neonatologul in spital,am semnat pe propria raspundere pt a putea alapta,m-am muls si am baut ceaiuri,deci stiu ca am incercat. In momentul in care am vazut ca fata continua sa scada in greutate am intrat intr-o depresie foarte urata si,in acel moment,am decis ca e mai important ca ea sa cresca,deca sa-mi satisfac eu ambitia de a alapta,chiar daca nu se poate. Asa ca m-am resemnat si am trecut la lapte praf.
Regrete si eu am...pt mine faptul ca am nascut prematur a fost o mare trauma,nu eram pregatita,nu ma asteptam la asa ceva....faptul ca am stat fara ea in prima noapte,alta...fapul ca nu m-au lasat sa alptez,alta....faptul ca am pierdut laptele in 10 zile alta....am visat atat de mult la momentul in care va sta la sanul meu....nu stiu daca voi avea al doilea copil,nu stiu daca voi mai avea vreodata sansa sa simt acea fericire de a avea bebelusul la san,dar stiu ca pentru Annabelle nu o voi putea face,si ma voi simti,cumva,vinovata toata viata ca nu i-am putut oferi laptic.... Dar cel mai important lucru este ca ea sa creasca si sa fie sanatoasa,chiar daca papa lapte praf!
Lumi_Richard spune:
Laurairina,iti sta bine noua tunsoare,te face atat de tanara,parca esti o adolescenta! Si tocmai i-am aratat-o pe Amalia lui Richard,iar reactia lui a fost `WOW`!!! I-a placut fff mult de ea,si i-am spus ca mamica bebelusei frumoase e tot din Roman!
Lavi,imi pare rau ca a trebuit sa va plimbati atat de multe ore cu Rares de la un doctor la altul.....si a mai trebuit sa si aruncati banii aiurea! In fine,important este ca e el sanatos!
Ancutzica,imi pare rau ca te tine Sabinutza treaza noaptea si sper ca,in curand,sa fie mai de comitet si sa o lase pe mami sa doarma noaptea!
Ralu_seby,felicitari pt petrecerea reusita! Mi-a facut placere sa citesc peripetiile de dinainte de botez,mi-am amintit de al nostru. Noi am uitat si de pampers cand am mers la biserica....Si la hotel(unde am avut petrecerea) au ajuns unii invitati inaintea noastra,dar pana la urma a iesit o petrecere extraordinara,chiar ca as mai face una!
Monis,abia dupa ce am luptat cu gramezile de zapada in Bucuresti,am inteles ce spuneai tu cu `dezapezitul` masinii!
Lumi_Richard spune:
Lidia,mii de pupici pt majoreta noastra frumoasa!
dymomo77 spune:
Lumi ma bucur ca a ajuns si tati alaturi de voi si ca mica printesa isi face pasaport. Eu sper ca pana plecati sa se faca frumos afara si sa iesim noi la un suc si Annabelle si Danut la un bibe cu laptic sau macar la o plimbarica pe Stefan cel Mare.
mami fericit de Dan Mihail
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby P.S. Siminaaaa si sa nu crezi ca perdelele de acolo nu-s asa calitative, ai sa vezi ca sunt exact aceleasi modele. Acelasi lucru se intampla si in cazul covoarelor, de acolo sunt achizitionate si de marile magazine, macar o parte. poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
stiu mama ce-i acolo.pana sa nasc ma duceam cu mama la marfa de 2xsapt, da am zis sa ma duc in prakticar ca poate gasesc ceva mai "special".EEE..am gasit numai porcarii si 50lei m, si-am fost si-n dedeman (acolo am gasit draperii super, da perdele sa asortez la ele -ciu-ciu
ps: cuscroo am v azut draperii cum vrei tu , f multe culori
Concluzia: tot din Niro o sa le iau, si covoare, lenjerii, paturi, prosoape...etc.....Acum ca locatia o am , mai imi trebuiesc banii
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
krelia spune:
am terminat si noi cu ultima masa pe ziua de azi....urmeaza foiala de dinainte de somn....
cu wrapul..hm...s-a amanat...pentru maine....asa ca, fetele...maine dimineata nu voi avea vesti proaspete .....dar, cum vine, cum il pun....sau...mai intai parca l-as da intr-o apa....
nb....noi plecam la somn...
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali
mihaela77O spune:
dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse intra in contul lui Alex!va multumesc!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
laviniablaga spune:
Fetele, intru si eu, chiar daca poate vi se pare ciudat pentru mine la ora asta, insa cum printul meu e ocupat cu jucariile agatate de patut cu elastic(multumesc mult Monis pentru idee), am zis sa intru si sa citesc ce mai scrieti voi.
Lumi, cred ca esti in culmea fericirii. Ma bucur ca s-a rezolvat atat de repede problema cetateniei!
Laurairina , multumesc. Sa stii ca locul lui Shtephy nu am cum sa il iau, pentru ca ea e unica si incomparabila, si imi e tare draga, dar ca imi face placere sa raspund in masura in care pot si nu deranjez tuturor!
Krelia Bafta cu adormitul tizului! Pupaceala de la Reghin!
Am dormit si eu de pe la 9 la 11, a stat sotul cu piciul! M-am mai odihnit...cine stie la cat are chef pustiul sa doarma...si dupa cate urlete va adormi!
Lavinia, cea mai fericita mamica de !
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE