Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Lumi, ma bucur tare ca sunteti a "happy 3 family again". Sa va bucurati de fiecare moment.

Gagici, va multumim pt comentariile de la pozici!
Inchid pt ca deja imi curge nasul pe tastatura de la laptop , sa bag un oscilococcinum.

Noapte bunaa! Va kissulesc pe toate fara exceptie!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ancutza , dupa cum se vede nu esti singura cu copilul dereglat. Offf imi pica ochii in gura de somn iar ea are chef de vorba. Ma intreb oare cat mai rezist asa...
Aaaa azi face 2 luni. Fac cinste

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata si poftiti la cafiaua de rigoare, dupa cateva zile de absenta (motivata si nu prea). Pe de o parte ne pregatim de drum, pe de alta am fost tare dezamagita de comunicarea de aici... ca ne-am luat o pauza. Dar nu vreau sa fiu una din cele care citeste din umbra, criticand odiseea, fara sa contribuie insa. ( Coque ) am ras cu lacrimi la exprimarea ta ca "imbatranea forumul". Discutia despre alaptat este intr-adevar frustranta pentru cele care nu am putut sa o facem, dar ar fi total absurd sa nu se discute, avand in vedere ca majoritatea alaptati. Sa pregatesti un drum cu biberoane si lapte praf e frustrant, sa-ti vezi copilul urland la san de foame e dureros, dar daca nu s-ar discuta pe forum despre asta, am fi la alta odisee. Cat despre nastere, ii multumesc lui Dumnezeu ca am nascut prin cezariana, asta mi-am dorit, la asta am ajuns si as mai face-o de 10 ori. Asa ... Lumi minunata atmosfera descrisa de tine , de fapt asta m-a si facut sa revin. De azi si noi vom fi familie reintregita, sper din inima ca pentru totdeauna. Ne pregatim cu mare mare emotie pentru venirea lui tati, fiica-mea cand plange ii spun "vine tati" si ma rasplateste cu un zambet larg de parca m-ar intelege. Transmiteti-ne un gand bun, daca aveti chef, pentru luni, sa fie pitica dce gasca pe drum. Va pupam Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimi Andre!Ai fost mai rapida decat mine...oricum aroma cafelei tale m-a trezit, asa ca...daca nu mai ai...fac si eu una mica!

Sunt sigura ca momentul plecarii il astepti din ce in ce mai tare si ca emotiile te coplesesc, si probabil ca nu prea mai ai rabdare!Sper doar ca atunci cand vei ajunge la tati sa iti mai faci timp si pentru noi!

Floricilk,imi pare rau ca fetita ta e "pasare de noapte"!

Lavinia, cea mai fericita mamica de !
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Buna dimi Andre!Ai fost mai rapida decat mine...oricum aroma cafelei tale m-a trezit, asa ca...daca nu mai ai...fac si eu una mica!Sunt sigura ca momentul plecarii il astepti din ce in ce mai tare si ca emotiile te coplesesc, si probabil ca nu prea mai ai rabdare!Sper doar ca atunci cand vei ajunge la tati sa iti mai faci timp si pentru noi!
Esti tare scumpa si te apreciez foarte mult pentru efortul pe care il faci pentru forumul asta. Tati ajunge azi si "ne fura" luni, jur ca am senzatia ca fiica-mea simte. Timp voi avea cu siguranta, pentru ca acolo am multe ajutoare, Chiara are 2 fratiori pe care ii va cunoaste acum, are matusi, unchi, ce mai, familie numeroasa si toti asteapta sa o cunoasca si sa aiba grija de ea. Sper sa am si stare pentru forum. Luam o gura din cafiaua ta si mai asteptam apa plata. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

La multe lunite sarbatoritilor de azi:
3 lunite:
Gabriel de Evy30
Ingrid Maria de Geea

2 lunite:
Maria Ema de Floricik
Lorin Edward de DianeAl

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Andre...asa rau imi pare ca nu este pe forum emoticon-ul ala de pe messenger cu imbratisarea...ca asa imi vine sa iti fac tie!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Am mai adaugat cateva poze noi, incepand de aici!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Fetelor, vad ca nu v-ati mai trezit nici una, in afara de Andre, asa ca va las sa dormitati linistite, si ma duc sa imi verific piciul!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Proba semnatura!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput