Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre in astea 3 ore de asteptare mai ai timp sa pui si reteta de gnochi pe gmail??..daca ai timp bineinteles.
Am dat azi cu ochii de gnochi la supermarket si imediat gandu meu a fost la tine,vezi ce corelatii am ajuns sa fac???Mi-am cumparat o punga ,da nu stiu cum se mai prepara, stiu sosul de rosii , parmezan si gnochi fierti..da poate imi dai un pont cum sa le fac bunutze

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Ancutza poate vei gasi idei interesante aici legat de rasfatul copilului si multe alte teme legate de ingrijire si educatie.Chiar recomand acest site tuturor in cazul in care nu stiati de el.Si pe forumul lor sunt multe subiecte interesante.

Poate mai revin.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Foarte interesant site-ul. Multumiri.

Imi da si mie cineva parola de pe Webshots? Vad ca nu este aceeasi ca la Picassa.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre in astea 3 ore de asteptare mai ai timp sa pui si reteta de gnochi pe gmail??..daca ai timp bineinteles.Am dat azi cu ochii de gnochi la supermarket si imediat gandu meu a fost la tine,vezi ce corelatii am ajuns sa fac???Mi-am cumparat o punga ,da nu stiu cum se mai prepara, stiu sosul de rosii , parmezan si gnochi fierti..da poate imi dai un pont cum sa le fac bunutze
Foarte simplu. Prajesti ceapa, rosii decojite (neaparat, altfel iese sosul amar), un ardei verde, o bucatica de ardei iute. Faci sosuletzul pana se leaga, intre timp fierbi gnocchi si scurgi o mozzarella taiata cubulete (incearca Santa Lucia, restul se intinde ca o guma de mestecat). Peste sos pui gnocchi, apoi mozzarella amesteci si yami. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Diana foarte fain doarme Teo in wrap
Lyly si mie imi este foarte dor de voi.Eu lui Stefi de la 2 luni i-am facut baita in cada noastra ,o tineam cu o mana de caput si ea inota.
Lavi bravo ca-i bine Rares !

Hai ca stau pe forum in loc sa fac bagaje ca tot doarme piciulica iar Stefi face dus.

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramo trece ea si perioada asta si vine tati acasa la mami si la print. Si la Ionela la fel. fetili singure.
Eu una numai daca ma gandesc ca al meu sot pleaca in aprilie 2 saptamani cu bursa in Franta si mi se face rau... Sunteti niste tipe tari la fel ca si Lumi si Andre care au trecut prin toate singure.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Foarte simplu. Prajesti ceapa, rosii decojite (neaparat, altfel iese sosul amar), un ardei verde, o bucatica de ardei iute. Faci sosuletzul pana se leaga, intre timp fierbi gnocchi si scurgi o mozzarella taiata cubulete (incearca Santa Lucia, restul se intinde ca o guma de mestecat). Peste sos pui gnocchi, apoi mozzarella amesteci si yami.

.peste o ora ma apuc sa le fac..
Saru'mana de reteta!
REvedere frumoasa cu tati de Chiara!!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramo Ai toata sustinerea noastra, e foarte foarte greu, dar intr-o zi se termina. Trust me!Am pus poze cu Chiara asteptandu-l pe ta-so. Poate prins si momentul in care o revede, mooaaama ce mi-ar place o poza cu ei asa! Chiara Ada, vita mia Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Acum un an eram intr-un loc minunat unde l-am conceput pe Dominic si acum suntem doar noi 2 fara tati ...

..ptiu..ca mi-ai adus aminte, acu un an eram cu toatele in focuri..si iote ce seminte frumoase am saditCe poate fi mai frumos de atata in viata, decat niste gagacili mici care ne topesc inima cu orice zambet si privire??

Sa ma confesez si io azi..papa rechinasa la san, da mai mult se juca, si la un moment dat incepe sa rada, dar sa rada cu voce!!
E primul ei raset cu voce , nu va spun ca m-am topit toata si mi-au dat lacrimile?! ca si acu imi pisa ochii numa cand imi aduc aminte ca gagalicea mea a ras astazi pt prima data in viata ei cu glas, am auzit un raset cristalin de bebe, si sper sa ma faca sa ma simt asa implinita toata viata orice raset de al ei!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Hai mai Ramona nu mai fii atat de trista .Stresul si tristetea ta le resimte si Dominic ,pot s-o jur.La mine asa e cu ambii copii ,cu Stefi nu ma inteleg deloc daca-s nervoasa iar pustiulica e agitat .Haide fii vesela pt printisorul tau si ia mai arata-ne niste poze cu voi.

Monica super ca a venit si la voi gtati,sa aveti petrecere frumoasa maine si doua saptamani de neuitat!

Many_bany tu cred ca ai botezul maine din ce retin eu ,sa fie de vis,da?

Andre sarumana de retete ,paste as manca oricand oriunde.Sa aveti o revedere frumoasa ,spor la impachetat (atentie la caciula) si drum bun si lin.Sa ne revedem si recitim cu bine

Acum cred ca fug fara exceptie si pe Lalu inca o data.

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Laura super rechinasa cu zambetul ei cristalin!Imi amintesc si acum primul zambet si raset ale Stefaniei si imi lacrimeaza ochii si acum

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput