Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 18
dana n. spune:
Am uitat sa dau cate un
si cate o
fetelor care mi-au raspuns.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Monica petrecere frumoasa! Unde faceti? Ionelo de ieri vroiam sa il laud pe Mihnea pt performanta la supt. Nu degeaba se uita mirata doctorita ta. Pai mihnea e cel puti de 3 ori mai eficient decat pompa manuala de la avent cu care cica poti scoapte 100 de ml in 10 minute. Bravo lui. mami fericit de Dan Mihail |
multumim dymomo, la casa boiereasca facem, acolo am facut si nunta.

de
scump Maria 13.12.2009
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui DianaR Lavi, ma faci sa rosesc... |
fara sa para pupincurism..
rechinas in pozici
dana n. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
fara sa para pupincurism.. rechinas in pozici |
Perfect de acord. Esti o frumoasa Diana.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
dymomo77 spune:
Monica acu cand ai raspuns mi-am adus aminte ca ai mai zis si alta data. Uita baba. Petrecere frumoasa.
mami fericit de
Dan Mihail
shtephy spune:
Buna dragele mele.Am o zi plina ,incerc sa citesc printre treburi ,de raspuns nu cred ca voi reusi mai ales ca peste cateva ore vom pleca la Sinaia.
Va pup cu drag si va iubesc pe toate fara exceptie.
Pana acum am ajuns aici la mesajul Andreutei.Draga mea m-au emotionat cuvintele tale foarte tare,pana la lacrimi.Ma bucur din suflet pentru voi ,pentru familia voastra reunita.A venit pana la urma si aceasta zi minunata ,va doresc sa fiti foarte fericiti si sa va iubiti mult mult.
Gelato vreau si eu neaparat
.Te pup si te imbratisez cu drag.
| citat din mesajul lui Andrecluj Da, a venit si ziua asta. Nu stiu cum sa-i multumesc lui Dumnezeu. O fac in fiecare zi, pentru ca dupa 8 luni de pat in care ma gandeam la ziua asta mi se parea atat de departe si atat de imposibila. Tremur de emotie. Deci pe marti facem cinste cu de toate, daca ajungem cu bine acasa. Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
ralu_seby spune:
I'm back, am fost la serviciu sa duc adeverinta cu venitul pe ultimele 12 luni +CM+decl. ca intru in concediu crestere copil.
Aaaa si azi mi-a venit prima alocatie
, de 200 lei, nici nu stiam ca a depus sotul meu actele
(ce-i drept nici el nu mai stie ce si unde a depus
).
M-ati bagat in ceata cu alaptatul asta
: am tot citit ca e bine sa-i dai ambii sani la o masa si pt faptul ca in sens contrar ar trece mult timp si celalalt san ar deveni dureros si f plin.
Eu ii dau cate 15-20 min din fiecare san. Eructeaza in toata aceasta perioada cam de 4 ori. Si a luat in aceste 2 luni peste 1 kg de fiecare data...
Dar n-am habar dc imi goleste de tot sanii..nu cred. M-am muls doar de cateva ori cand am plecat de acasa si a tr sa ii las lu mama laptic, in rest nu. Vad insa ca aici pe forumel toata lumea se mulge intr-o veselie..
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui shtephyPana acum am ajuns aici la mesajul Andreutei.Draga mea m-au emotionat cuvintele tale foarte tare,pana la lacrimi.Ma bucur din suflet pentru voi ,pentru familia voastra reunita.A venit pana la urma si aceasta zi minunata ,va doresc sa fiti foarte fericiti si sa va iubiti mult mult.Gelato vreau si eu neaparat |

Multumim. Mai am 3 ore si 25 de minute fara tati. Va dati seama in ce hal am ajuns ca numar asa minutele. Fiica-mea de 3 zile e super de gasca, apropos de distrat piticii, i-a agatat mama pe o lampa sapca mea de iarna si de 3 zile sta si povesteste cu ea. Plange doar daca nu e biberonul gata la ora fixa. Asa ca degeaba am trimis eu un geamantan de jucarii deja ... caciula trebuie sa mi-o iau Chiara Ada, vita mia Chiara creste
shtephy spune:
Lumi ma bucur tare mult pt voi ca sunteti impreuna cu tati si aveti o mica englezoaica in familie.
Ionela iti doresc multa putere !La fel si Ramo.Sa vina repede ziua in care sotii vostri se vor intoarce acasa.Sunteti in gandurile mele.
Ancutza poate vei gasi idei interesante aici legat de rasfatul copilului si multe alte teme legate de ingrijire si educatie.Chiar recomand acest site tuturor in cazul in care nu stiati de el.Si pe forumul lor sunt multe subiecte interesante.
Poate mai revin.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui shtephy Lumi ma bucur tare mult pt voi ca sunteti impreuna cu tati si aveti o mica englezoaica in familie. ![]() Ionela iti doresc multa putere !La fel si Ramo.Sa vina repede ziua in care sotii vostri se vor intoarce acasa.Sunteti in gandurile mele. ![]() Ancutza poate vei gasi idei interesante aici legat de rasfatul copilului si multe alte teme legate de ingrijire si educatie.Chiar recomand acest site tuturor in cazul in care nu stiati de el.Si pe forumul lor sunt multe subiecte interesante. ![]() Poate mai revin. _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |

draga mea. Desi ma bucur tare mult pt Lumi si Andre, mie mi-au dat lacrimile de cand am citit postarea lui Lumi despre reintalnirea cu Richard si nu mai sunt in stare de nimic. Acum un an eram intr-un loc minunat unde l-am conceput pe Dominic
si acum suntem doar noi 2 fara tati 

...Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI