Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 20
Andrecluj spune:
Laurici Felicitari pentru o zi memorabila! Dar sa stii ca lacrimile iti vor da si la urmatoarele rasete. Eu cel putin asa patesc, de cate ori rade cu voce ma preling. Si va dati seama cate "prima oara" vom mai avea? Nu e nimic mai frumos decat asta, nu se compara cu nimic. Moooooamaaaa cat vorbesc azi, cred ca emotiile-s mai mari decat credeam. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 .peste o ora ma apuc sa le fac.. Saru'mana de reteta!REvedere frumoasa cu tati de Chiara!! |
Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Andrecluj spune:
Opriti-ma fetele ca ma fac de ras, doar nu mai sunt adolescenta. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Opriti-ma fetele ca ma fac de ras, doar nu mai sunt adolescenta. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
in fata noastra niciodata nu te faci de ras. adolescenta (sau chiar copil) poti fi in sufletul tau. nu conteaza varsta din buletin.

Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
crlp spune:
lavinia multumesc frumos de sfat, voi incerca si eu sa pun o pernuta sub husa, asa poate va sta si el mai linistit si eu la fel![]()
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Opriti-ma fetele ca ma fac de ras, doar nu mai sunt adolescenta. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Ba nu te oprim! Daca as putea ti-as alimenta si mai mult emotiile...ce e mai frumos decat sa poti lasa masca sociala in fata omului pe care il iubesti.... sa-i arati tot ce simti... sa tremuri de emotie si sa nu poti opri asta.... nu e asta cea mai frumoasa declaratie de dragoste? Sa aveti o revedere de neuitat... si da, iti doresc sa plangi de emotie...

Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
many_bani spune:
Buna ziua spre seara,
Suntem pe ultima suta de metrii cu pregatirile de botez iar eu cu nervii intinsi la maxim cu Bucurestiul sub cod galben iar. Nu mai suport zapada, ploaie, frig, vant si ce o mai fi. Dar cum Andrecluj se pregateste sa plece, poate trimite si spre noi o raza de soare. Draga mea drum bun, copil cuminte si viata frumoasa alaturi de cei dragi tie.
Lumi si ptr. tine ma bucur ca sunteti impreuna fericiti
RamoC si Ionnela, o sa treaca repede vremea si se duce singuratatea pana atunci luati de la mine multi 

Diana ai niste copii minunati, sa va traiasca. Vorbim de frustrari, da am si eu aceea ca 90% nu o sa mi am un copil, nu ca am facut cezariana, nu ca a fost o sarcina cu probleme si am stat mai mult in casa, ci ca sunt sanse minime de a avea al 2-lea copil 
Shtephy 
, da avem botezul si am patit ca Laura
numai cand ma gandesc ca maine micutul meu va fi crestinat incep sa plang, de 10 ani visez la asta.
Acum vreau sa va intreb ceva, cine are umidificator de la Philip Avent, vreau si eu pareri, recomandari. Trebuie sa luam si ne-am hotarat la modelul de mai sus, iar daca nu la cel de la Chicco, ajutati-ma sa ma hotarasc.
Acum ma bag la calcat, va urez w-e placut si ne mai "auzim" luni
Pupici fara exceptie
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
laurairina13 spune:
Many-bani, chiar ma intrebam pe unde mai umbli, ca te prinsesem cu comentarii la pozicile mele, dar pe forum ba
Deci si tu cu botezul..
Sa aveti o zi minunata maine si codu ala galben sa nu mai vina
Apropo, Dienutze, Biara, Roxyaly, Lorelix, Simonette nu bagati nasucu si pe la noi sa ne povestiti cu ce va mai indeletniciti?![]()
Simonette cred ca isi serbeaza maine cel mai mare dintre baietii cucuietii, si a tot tinut-o in serbari luna asta si cu cel mijlociu..dar nu ne dai nici un semn??o pozica cu familia extinsa?![]()
Monis, banuiesc ca te intretii cu ai tai care au venit special pentru botez, am nimerit
?Sau au plecat si iar esti tristuta?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
rechinas in pozici

.peste o ora ma apuc sa le fac..