Strumfi de iul-aug 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai de cateva zile am neste fantezii, ashea, cum ca ma duc acasa si n-am de spalat, calcat, hranit copil, schimbat copil, spalat vase......ca plec de la servici, ma duc cu gagicile la o pizza si o bere, dupa care ma duc acasa si nu ma ia nimeni de proaspata. ca fac numa ce vreau, o baie aromata, o cafea , o tigara......

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi, vreau! Da-mi pe mail violetahabr@yahoo.com sau cum iti e mai usor tie. Pup
Mychy, zi mah, care e concluzia? Si de ce radeati la un subiect serios, de altfel?

Vreau urzici, stevie, loboda, untisor si ghiocei!!!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

pai n-am ajuns la nicio concluzie.....inca dezbatem. colega mea a lansat dilema, noi s-o rezolvam. cica revine in jumade ora...heheehe

oare ioanaiub si nma ce-or face????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

michy, ma cam speriasei cu fanteziile, dupa ce discutii citisem ca aveti voi LA SERVICIU...ma gandeam ca te-ai aprins.

dana, sanatate multa Dariei .
las ca trece si trimestrul I, scapi de o parte din neplaceri. vin altele, dar e bine ca scapi de astea de-acum. si tot n-am inteles, de ce astepti trimestrul II?
eu daca in plin trimestru II am fantezii exclusiv ca cele date mai sus de mychy (si nu ma refer la alea cu sexu' oral! ), oare e cazul sa astept trimestrul III? sau mai bine pensia?

greierash, stiu despre ce vorbesti, lasa ca ziua de ieri a trecut, uite, poti sa recuperezi azi cu mesajele .

lachi, bafta cu aia mica .

(stiti ce zice un dr. ginecolog cand ajunge acasa si o vede pe nevasta-sa? "in sfarsit o fatza!" ).

eu ma sperii de mine ce scapari de memorie am, zici ca sunt picata din cer. sun eu acu 2 seri sa-mi fac programare la dr meu ginecolog pt control. merg la el de vreo 10 ani, in ultimii vreo 5 are programari la cabinetul unde merg numai martea. imi raspunde tanti secretara si ii zic ca vreau programare luni, pe 1 martie. ea: aaaaa, stiti, dr. tarpan are programari numai martea. eu: cum asa, ca eu numai lunea stiam ca are, sunteti sigura?. ea: nu, martea a fost dintotdeauna! a trebuit sa stau sa caut in agenda sa vad in ce zi a picat ultimul control, eram asa de convinsa ca e lunea....

vroiam sa mai zic ceva dar am uitat .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Deja am trecut hopul cu varicela. S-au uscat bubitele si nu o mai mananca asa ca deja am dormit mai bine azi noapte.

Eu de la o vreme am niste vise oribile. Visez aiurea rau, ma trezesc plangand. Cred ca fost preocuparea cu Catarina si altele ca m-au dat peste cap.

Nikole citeam despre adaptarea in Brazilia si ma gandeam ca eu am multi prieteni brazilieni, sunt asa de simpatici si mereu bine dispusi. Imi pare rau ca nu reusesti sa te integrezi dar ajuta ca Kevin vorbeste portugheza, se va integra usor la cresa. Sotul desi vorbeste numai portugheza cu mandra noastra dar ea nu vorbeste decat daneza. Cand va veni bebe voi pune accent mai mult pe romana mai ales ca vad ca absoarbe ca un burete :)

Luna eu mananc seminte la birou ca il inebunesc pe sot, nu ii place sa ma vada, zice ca am turbo. Adevarul e ca am viteza. Si aici nu se stie ca e total neadecvat sa spargi seminte la munca ;) Sa traisca turcii ca la ei gasesc si eu seminte si varza murata.

Vivela si eu ma enervez repede insa strang din dinti si dau un pas inapoi cand vad ca ma agit prea mult. In perioada asta imi dau seama ca totul ma irita, mai ales cand spun ceva si Catarina ma ignora complet simt ca explodez asa ca fug si ma ascund cateva secunde si daca ma uit inapoi imi vine sa rad de mine ca agit ca un .. intr-o caldare si ea doi bani nu da.

Va pupacim pe toate

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 17+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

(stiti ce zice un dr. ginecolog cand ajunge acasa si o vede pe nevasta-sa? "in sfarsit o fatza!" ).

ce tare e! hehehehe............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Dana ce frumos creste burtica

Chef de sex in primul trimestru nici eu nu am avut insa in trím 2 a crescut pofta si daca e ca la Catarina in trim 3 eram cam disperata dupa sex, ma facea sotul nimfomana

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 17+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

unde ai vazut tu burta lu' dana????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Luna eu mananc seminte la birou ca il inebunesc pe sot, nu ii place sa ma vada, zice ca am turbo. Adevarul e ca am viteza. Si aici nu se stie ca e total neadecvat sa spargi seminte la munca ;) Sa traisca turcii ca la ei gasesc si eu seminte si varza murata.

Va pupacim pe toate

O romanca in Danemarca

Aoleu credeam ca sunt sigura de care o sa divorteze barbatul din cauza de seminte. Deci al meu zice ca nu mai suporta, na mai cade vreo samanta pe jos calca tocmai el pe ea. Plus ii tacan in cap cu viteza turbo, imi zice "my little squirrel". Dar eu nu ma las si mananc in continuare, il am si pe baiatul mamei care mananca la fel de rapid, manca-l-ar mama. Ma sustine pe transee, al meu nu poate sa desfaca nici o samanta pana mananc eu zece.

Si noi tot la turci, aoleu ce bune sunt semintele alea Tadim, le-ai incercat? Eu sunt ca drogata, am vreo 4 magazine turcesti in oras, ma stiu aia, de 2 sapt au ramas toate magazinele fara seminte (nu le-am luat eu pe toate, jur) si conduc de la un magazin la altul disperata si cum intru pe usa imi zic aia direct "n-am adus inca".

Cu sexul eu frate eram speriata, in trimiestrul 2 m-a apucat, mama ce frumoasa ma vedeam, ajunsasem obsedata, va zic sincer, inclusiv vroiam sa merg (dupa ce nasc) la un hotel cu plaja privata unde poti sa te una alta prin boscheti in natura. Visam cu ochii deschisi cum o sa facem noi si o sa dregem, al meu saracu nu stia cum sa se mai dea lovit sa scape. Culmea la Cosmin n-am avut nimic. Ce fac hormonii astia din om fratilor. Acu stau cu teama daca ma ia vreo dereglare hormonala d'asta asa din senin, m-apuc naiba sa sar pe barbati pe strada. Noroc ca nu ma ia, al meu saracu ce-ar mai vrea.

Dana sanatate multa Dariei. Cu baietelul ala ce sa zic, poate nu-l baga nimeni in seama si d'aia saracu, normal ca daca vede ca primeste atentie cand e violent o tot face.

Vivela welcome to the club cu scaparile de memorie. Eu trebuia sa sun dupa analiza de urina a fetei marti si mi-am adus aminte abia azi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

bai mancatoarelor de "bomboane agricole", obsedate de sex!!!! luna esti mortala, nu stiu daca e de bun augur rasu asta, dar de dimineata ma hlinzesc incontinuu! am inceput-o cu "blow jobu" dar cireasa dupe tort ai pus-o tu cu sexu prin boschetzi! uite cu cine m-am inhaitat eu pe DC!

Mergi la inceput