Strumfi de iul-aug 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu cred ca voi n-aveti de munca .

ia mai bine ziceti-mi si mie daca e vreuna printre voi care lucreaza la banca si are ceva idee despre incidentele de plata.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Razi tu razi Mychy dar lasa ca te vad eu gravida tanguindu-te pe aici ca ai nevoie de...cineva sa te rezolve.

De Vivela nu mai zic, o mai las o sapt doua, sa vezi ce chef o apuca.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

http://www.youtube.com/watch?v=l-b7v49cTT8

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela eu lucram in banca la creditare IMM dar de cand stau acasa am ajuns si eu la juma de neuron. Da tu intreaba- ma ca poate ma uimesc.

Michi cred ca Stefania se referea la semnatura, asta daca nu are puteri telepatice sa vada cata tocanita cu ceapa am mancat eu, de am ditamai burta. [pupici/]

Luna eu cred ca spartul semintelor e sport national la romani, bag seama ca nu ti- ai uitat originele. Bravo, bravo

Ce vroiam oare sa mai zic?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

pe bune ca mi-a fost frica sa dau click pe linkul ala, ma si vedeam redirectionata catre filme XXX .

dana, ma interesa sa stiu in cat timp TREBUIE procesat de catre banca un B.O. introdus in termen si ce se intampla daca nu se respecta termenul asta . din cauza idiotilor de la BCR care au procesat un BO la o diferenta de vreo 5 zile de scadenta, desi a fost prezentat in termen!!! - am intrat (nu eu personal ) in incident MAJOR de plata, cu toate consecintele...
acum ascut lamele, bricegele, palosul, incarc gun-ul si ma pregatesc sa-i jupoi de vii pe nenorociti, ca e singura banca unde iti iei flit in halul asta!!!!! pe banii tai!
scuze .

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Hai ca iti raspund aici ca nu stiu de ce nu merge Pm, sa- ti caut nr de tel.
In principiu se proceseaza in ziua cand e prezentat la banca, insa ramane cumva parcat in sistem a. I. banii sa intre exact in ziua scadenta. Poate fi procesat si doar cu doua zile inainte insa risti ca banii sa aibe o intarziere de o zi, sau sa nu aibe de unde sa traga banii. Daca s- a intamplat ceva de genul asta, ma mir ca nu te- au sunat de la banca, de obicei se anunta clientul ca nu are bani in cont. Nu stiu exact care a fost situatia, nu am inteles prea bine. Daca tu sti ca a fost dus la termen BO, au fost bani in cont.... atunci te poti duce la agentia unde ai contul si sa vb cu directorul. Te pot scoate din CIP dar ei primesc amenda de la BNR, astfel ca nu o vor face decat dupa verificari exacte si dc esti client cu un anumit rulaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,am ratat hilizeala de dimineata,da am recuperat acum.
Vivela nu lucrez la banca,dar lucrez cu BCR-ul si stiu ca daca nu e bcr-bcr cam asa dureaza,5 zile.Dar vezi ca au la ei pe site un mail si poate iti raspund care e termenul legal.Acum nu te mai anunta nimeni ca le prelucreaza direct din centrala,adica poti sa intri in incidenta si pt 1 leu,ca tu n-ai de unde sa sti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Hai ca iti raspund aici ca nu stiu de ce nu merge Pm, sa- ti caut nr de tel.
In principiu se proceseaza in ziua cand e prezentat la banca, insa ramane cumva parcat in sistem a. I. banii sa intre exact in ziua scadenta. Poate fi procesat si doar cu doua zile inainte insa risti ca banii sa aibe o intarziere de o zi, sau sa nu aibe de unde sa traga banii. Daca s- a intamplat ceva de genul asta, ma mir ca nu te- au sunat de la banca, de obicei se anunta clientul ca nu are bani in cont. Nu stiu exact care a fost situatia, nu am inteles prea bine. Daca tu sti ca a fost dus la termen BO, au fost bani in cont.... atunci te poti duce la agentia unde ai contul si sa vb cu directorul. Te pot scoate din CIP dar ei primesc amenda de la BNR, astfel ca nu o vor face decat dupa verificari exacte si dc esti client cu un anumit rulaj.

mersi mult, am inteles, de fapt mi-ai confirmat ceea ce stiam deja.
dar tot mi se pare aberant sa fii la mana lor- ce conteaza ce rulaj ai, atata vreme cat e greseala lor? adica te iau pe ochi frumosi, sau cum? daca vor ei sa te scoata, bine, daca nu, nu... e abuziv.
n-am primit nici macar un tel de la banca, desi aud si eu ca ar fi uzual...
deci, pun si niste sare la indemna sa le dau dupa ce-i jupoi

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredana_76

Buna,am ratat hilizeala de dimineata,da am recuperat acum.
Vivela nu lucrez la banca,dar lucrez cu BCR-ul si stiu ca daca nu e bcr-bcr cam asa dureaza,5 zile.Dar vezi ca au la ei pe site un mail si poate iti raspund care e termenul legal.Acum nu te mai anunta nimeni ca le prelucreaza direct din centrala,adica poti sa intri in incidenta si pt 1 leu,ca tu n-ai de unde sa sti.

poze

si totusi imi amintesc ca parca citisem la un moment dat ca termenul maxim e de 2 zile intre banci...da' pana la urma, ce, BCR-ul e banca??
tb sa verific totusi.

_

Mergi la inceput

schimb capitolul, ca poate d-aia va coditi sa scrieti .

_

Mergi la inceput