Strumfi de iul-aug 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetele!
Lachi, multa bafta la colpo, sa treaca repede si sa fie bine!
Ddanagh, sanatate multa dariei!
Snowbunny, , bine ai revenit!
Nikole, iar m-am uitat la poze si nu ma pot abtine sa-ti spun ca esti incredibil de frumoasa si nu-mi vine a crede ca nu ai dezvoltat o cariera in domeniu! Vorbesc serios!
Vivela, cat am ras! Si valabil si la tine, luna!
Georgi, , pe shestache ashea, te faci manechin?? Zi si mie, ca vreau si io!
Mychy, ce faci, fataaaaa?
Carla??
Cafera?
Si apropo, mai stie cineva de Amethyst?

Vroiam sa va zic ca faza aia cu "mizeria" de pe laptopul meu nu a ramas fara urmari. Ieri stateam la laptop si vine laur si mi-o tranteste:"poate gasesti din greseala papusa goala!"
Si nu va zic ce lectie de buna purtare mi-a dat laur, tot ieri. Nu stiu ce m-a apucat, la masa si ii zic lui Laur: Laur, hai sa numaram in engleza!
Laur (scurt si la obiect): Nu cu mancarea-n gura!
Ooops!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.........
ddana, ma intrebam si eu ce faci...ma bucur ca esti mai bine si ca a venit mama ta! sanatate multa Dariei.spersa se faca bine cat mai repede!
violeta, fac bine fataaaaaaaaaaaaa! ia zii cand ma mai faci o lasagna????????sau esto o dama fff ocupata?
chiar, cand se face mai cald iesim si noi la o cafea?
vivela,
lachione, esti totala, mortala etc......deci o spilcuishi p'aia mica? o frezashi? o dichisishi?????????? cred ca se va simti fff onorat Puia cand o da fata cu....reactziunea!!!!astept impresii hehehe

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Ddanaghsanatate multa Dariei si ai grija de tine. ma bucur ca ai ajutor pe mama ta.

Lachione esti simpatica, ce mai!
Ai reusit sa inscrii fetele la gradi unde vroiai?

Vivelainteresant raspunsul cu gradinitele arondate. Adica nu e una, sunt mai multe....

Luna ce ma bucur cand aud ca slabesti si rezisti cu mancatul. Si eu am mai slabit, dar nu cum imi doream eu. Nu stiu de unde se pune, ca nu mai mananca....Dar din pacate eu nu mananc nimic ziua, sau mananc putin, si seara dau iama in toate...Nu e bine deloc...

Din perlele lui Matei...."Mami imi arati si mie unde e gradinita ta?"...Mergem pana acolo...si-mi zice "Aici locuieste ghidinita".

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata.
sunt tare suparata ca ieri am avut intentia sa scriu aci, chiar am scris raspunsul si cand sa il trimit.....mi-a picat netul....a fost una din zilele alea...in care toate merg "ca pe roate". Sper ca azi sa fie altfel.

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, logic ca iesim la o cafea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

'Neatza!

Am scris un mesaj lung si l-am perdut.

Asa ca va pup pe toate ca mi-e lene sa-l rescriu.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

greierash, lasa supararile.........viata e frumoasa!eu pana acu m-am hlinzit cu fetele din birou ca a venit una cu o dilema: sexul oral e ala cu finalizare sau fara ????

Mergi la inceput

aseara iar am fost in tandreturi cu andrei. mi-a luat fatza in palme si mi-a zis: tu eti mela mea! adica eu sunt mihaela lui.......of, ma topeste copilu asta! efectiv............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Multumim de urari, sunteti niste dragute.

Michi ce teme dezbati si voi , parca mi- e dor si mie de servici.
Si? la ce concluzie ati ajuns?
eu nu stiu cum ziceti voi de chef de sex in sarcina ca eu sa nu vad, sa nu aud. Astept trim II

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
lachi,ai pm
vio,tu chiar vorbeste serios?io nu cred ca ai nevoie dar daca vrei iti trimit sa vezi ce si cum. se mananca bine dar sanatos si atunci intra organismul putin in alerta
dana,sanatate dariei.voiam sa te intreb cum se ia dexametazona asta?mi-o da dr de familie?trebuie sa am nebulizator?

Mergi la inceput