Strumfi de iul-aug 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai radeti voi dar eu cand eram gravida cu Adelise numai sex vedeam in fata ochilor. Mai mai nimfomana ca atunci nu cred ca am fost in viata mea, si ce ideei imi veneau, si ce vise aveam.

Pacat ca n-am ramas asa, va dati seama eram cat elefanta si as fi fost gramada pe sot mereu, iar acum...sa zicem doar ca mi-a trecut.

Saracu' atunci nu stia cum sa mai repede, acum nu stiu eu cum sa inainte sa vina si el in pat.

Vivela atunci ce sa zic maica, te invit la o cafea fara zahar si un bol cu seminte pe la mine.

M-am mai imbatat eu cu o colega de acilea de pe forum pe messenger, ea sampanie eu |Martini si un bol de seminte in fata fiecare. Numai ca ea era in Romania si eu aici.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da, luna imi aduc aminte ca eram "invidioasa" pe apetitul sexual pe care-l aveai in timpu sarcinii......eu eram ca speriata de bombe si nu puteam intelege cum de aveai tu asemenea pofte.........esti foarte funny.....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara fetele

lachi,io tin regimul mihaelei bilic,in 2 luni jumate am slabit 8 kg,prima saptamana a fost grea dar apoi a mers snur..mentionez ca sunt o pofticioasa si nu pot rezista la dulciuri,tocmai ce am mancat 2 clatite cu dulceata de gutui..asta e baiul,n-am masura nici la infometare nici la balotat.cand pleaca sotu' intentionez sa mai dau 8kg si sa sar coarda,o fac si acum in parc,se uita lumea de zici ce-i dar io ma simt fain si tanara
cristina,inteleg perfect ce spui,am si eu multe dileme petema asta,de exemplu,acasa ii dau voie sa-si ia snack-uri din frigider dar la altii,in vizita,nu ..mi se pare o mare impolitete sa deschizi frigiderul in alta parte..boon,apoi acasa sunt de acord sa umble unde vrea/cu ce vrea,mai putin cu chestii de genu' detergenti si altele pe tema,caci e curios si e normal dar iara nu sunt de acord da cotrobaie in vizite.nu stiu cum sa procedez,adica stiu,vorba ta sa-i explic ca la el acasa are voie si-si stie limitele dar ca in deplasare trebuie sa fie cuvincios..eee dar asta se va intampla peste cel putin 6 luni(zic eu)...si pana atunci?!...

azi am fost la capitala,hartogarie multa,doamneeeeu urasc acest oras,asa oameni incordati si rautaciosi ..pana si la coada la xerox se impingeau si se injurau,nu mai vb de functionari,daca s-ar putea sa stai drepti ar fi perfect..ahhh si asa voiam sa ma desfasor dar n-am putut caci eram contra cronometru si mi-ar fi pus bete -n roate.bleahhhh

anca,m-am gandit la tine dar am ajuns la 8 30 si am iesit la 12.30

seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

tare greu mi-a mers azi calculatorul, la un moment dat o luase razna de tot...sper sa-i fi dat de cap ca am de lucru maine la el.

dar cred ca si forumul a mers aiurea rau, nu prea inteleg cum de eu am mesajul scris inainte de michy, citand-o, si fara sa editez...oi fi mama omida si nu-mi dau seama???

dana???? pe unde esti?

noapte buna, incep odiseea adomirii strumfului.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela , ce faza, chiar acum mi-am deschis DC-ul cu gand sa va scriu si vad mesajul tau.
Eu nu prea m-am simtit bine zilele astea, am stat numai in pat, noroc cu mama ca a venit de urgenta. Se pare ca de la Arefam, am avut niste ameteli ingrozitoare, nu puteam sta in picioare. Mi-am facut si analizele si e drept ca si Mg, Ca si Fe sunt la limita minima insa nu cred ca de aici sa fie chiar asa rau.
Ma duc maine la dr si sper sa gasim o varianta pt Arefam-ul asta.

Nici pe Dariuca nu prea am avut-o bine, abia ce ma laudam si zbang o laringita ca la carte, de s-a culcat ok si la doua noaptea s-a trezit cu febra, respiratie ca un magarus, nu putea sa vorbeasca . Rau. Norocul meu ca am avut dexametazona in casa, va recomand tuturor sa aveti in casa pt astfel de situatii.

Acum legat de subiectul zilei, sincer nici mie nu imi plac copii aia bagareti in casa altorara insa nu imi fac griji ca Daria va deveni asa pentru ca o vad cum e, cand suntem undeva unde nu cunoaste se joaca doar cu cei pun in fata si, de mica i-am tot zis, de cate ori a tanjit la ceva ce nu e al ei, "nu e al tau mami, e a lui ..., iti cumpara si tie tati". Tine mereu, de-ar fi luat tati tot . Conteaza f mult si copilul, si nu cred ca e vreunul de la strumfi genul care sa nu se "maturizeze" conform varstei.
Legat de crize de plans aiurea slava Domnului la Daria s-au rarit simtitor. Acum sa nu credeti ca nu a avut, hat, hat, dar eu am fost mai insensibila la toane si efectiv nu am bagat-o in seama. I-am tot repetat ca cu plans nu obtine nimic. Pe de alta parte, nici asa nu stiu daca e f bine, ca ma gandesc ca-i reprim toate nemultumirile.
Una peste alta conteaza f mult dragostea oferita de parinti si crearea unui psihic bun, mai tarziu eu cred f mult si in autoeducare, cum filtreaza ei informatiile de la gradi, de la bunici....
Psihicul lor sanatos mi se pare cheia, dar cum sa fac eu totul pentru asta e cale lunga ....

Off, va las ma duc langa Dariuta ca iar are ceva febra.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

off off fetele mele ca tare dor imi era de voi muica.Greu de cand cu jobu ...in ultimele zile nici nu am apucat sa mai citesc am ramas undeva la pagina 7....

Vroiam sa dulce dulce pe nikole si andicu putere multa fetelor..e ingrozitor de dureros dar ..uff...cuvintele sunt de prisos..va imbratisez tare tare tare

De cand ma duc la munca alex ma pedepseshte destul de rau...Dimineata plange ca ma duc la munca seara ma da afara pe usha PLEACA INAPOI NU TE VREAU...ishi revine cu greu dar ishi revine si sper ca de luni sa il duc la gradi.E si o tensiune mare intre mine si tati si o resimte si pe asta din plin....crize peste crize...etc...

Si noi ne uitam la Sporticus....si la domnu PUTEzitushtain mor cand il vad pe alex cand canta si sare ca Sportacus Asa ca shus shus cat mai shus....veselie ...cu totii...El e spartacus iar eu sunt Tefania.Perle scoate pe gurita cu caru...una dupa alta.Dar ceea ce ma preocupa ca sa zic asa e ca minte de stinge si nu inteleg de unde si cum....Eu nu il mint aproape niciodata dekt in cazuri extreme si extrem de rar si minciuni ce nu ies la iveala.

Printre ultimele perle avem
(vazut caine mare negru)
-Mami uite un caine vaca
(vazut caine mic si zulufii zburlitzi)
-Mami uite caine bufnicioara (chiar semana)

Si ultima si cea mai tare ......de am zis ca mor
MErgem in carrefour si tati se duce la WC....Alex sa fuga dupa el.
Eu: alex mami nu putem intra ca mami e fetita si tati e la baie la baieti
Alex:Ba nu hai la tati
EU: nu putem mami fiecare are baia lui pentru ca baietii fac pipi altfel dekt fetitele
Alex: tu ai pasarica ?
Eu: da....
Alex:TU ai pasarica cu CUC????

Ma duc sa mai citesc din urma va pupizez dulce dulce dulce pe toate si sper ca in weekend sa apuc sa mai scriu una alta...

BTW....in weekend mai imbatranesc un an.....si cik ma simt babeta :)))

Mergi la inceput

38.5 si nu ma mai lasa deloc cu supozitoare si, nici cu sosetele ude. Noroc ca-i scade cu paracetamol dar tot nu ma pot culca, o pazesc. F util imi e acum termometrul ala de ureche, nu stiu ce as fi facut fara el.

Legat de mucisorii din nas , Cristina, intre straini cred ca mai bine il iei in baie sau undeva retras si incerci sa rezolvi situatia, sa sufle nasul, sa-l speli sau chiar sa-si bage degetul si in acelasi timp sa-i zici ca nu e frumos sa faca asta cu X sau Y de fata, ca sunt mucisorii lui si nu trebuie sa-i vada X. Sa fie ceva ca si pipi, cand iti zice ca face pipi, te duci cu el la baie sau undeva, asa cred ca trebuie si cu mucii, sa-ti zica ca are. Daria le zice "buci". "mami am buci"

Hai ca ma dau mare aici, acum sa nu credeti ca am eu solutii la toate dar astea sincer nu mi se par asa grave, cred ca astea se invata in timp prin simpla putere a exemplului sau prin simpla obisnuinta.

Pe mine ma ingrozeste cand ma gandesc la tigari, droguri, secte, de-astea. Nu stiu cum ar fi cel mai bine sa reactionam, educam.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Hai ca i-a mai scazut febra.

De ce va tot zic eu aici de psihic, sincer sunt un pic data peste cap de baietelul unei prietene, nu f bune dar oricum mai mult decat o cunostinta, ne cunoastem din facultate, insa nu stiu cum ar trebui sa o abordez intr-o problema sau daca chiar e bine sa o abordez intr-un fel.
Baietelul a suferit la nastere, prematur, a fost tras cu forcepsul si i s-a dizlocat umarul stang, nu isi poate misca mana. Are aproape 3 ani (in aprilie e nascut) si se duce cu el zilnic la terapie, il chinuie pe naveta de la Ploiesti la Bucuresti, doctori, peste doctori . Nu zic ca nu as fi facut lafel insa tipa s-a axat numai pe sanatatea lui fizica, baietul nu a avut timp de joaca mai deloc cu alti copii, nu prea a fost prin parc cu copii, chinuit cu gimnastica destul de dureroasa zilnic, plus frustrarile normale ce decurg din acest handicap etc...
Duminica am fost pe la ei. Ne-am dus cu un joc, Daria cu instructajul facut sa-i dea jocul cadou. Bun, intram pe usa, Daria il vede, ii intinde jocul, acesta il ia si pana sa ne dam seama, zbang una cu el cat putu de tare in capul lui Daria. Trecem mai departe in living sa se joace. Nu m-am asezat bine pe canapea ca se si infige la propriu in gatul lui Daria, peste nici 5 minute o impinge sa o dea cu capul de mobila si tot asa. Deja stateam stresata acolo, maica-sa intervenea de fiecare data zicandu-i ca nu-i frumos, insa era clar ca era depasita de situatie si ne-a marturisit ca asa face cu orice copil. Plus multe altele ce aratau ca saracutul chiar e afectat psihic. Ma tot gandesc de atunci daca ar fi cazul sa-i zic lui maica-sa sa il duca la un psiholog sau macar sa se axeze pe latura asta de acum incolo pentru ca din cate am discutat cu ea, ca orice mamica, ii e greu oarecum sa accepte o problema psihica a copilului o lunga perioada, i se parea oarecum normal sa se poarte asa.
Sincer pe mine e prima oara cand ma uimeste astfel un copil. Nu mai zic ca il strigai si nu iti raspundea neam (bunicu-su il tot striga), de oala nici vorba,tipa cat il tinea gura, insa, daca ii ziceam sa ma pupe si pe mine, ma pupa, se juca cu mine daca ii dadeam atentie, isi facea de joaca, vorbea....

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Luna, Kevin vorbeste portugheza ca si prima limba, ptr ca eu nu-i mai vb romaneste de ceva timp, deja...

intelege romaneste, dar raspunde in portugheza.

Odata cu venirea Luanei, intentionez sa vb romaneste cu ei, cu amandoi.
Eu m-as incumeta sa merg in tara ptr o luna macar, daca nu reusesc sa fac nimic cu scoala anul asta, asa macar ma mai recreez si eu un pic.

Nu cred ca s-ar merita sa aduc pe cineva din tara, aici gasesti bona cu 200$ cat bati din palme, numai ca mi-e frica mie sa bag pe oricine in casa.
Mai degraba cred ca voi lua pe cineva ptr curatenie sa vina de 2-3 ori/saptamana, si eu sa ma ocup exclusiv de copii, tot e un ajutor.
Nu vad nici o romanca sa munceasca pe banii astia, cred ca macar 600$ m-ar costa o bona din tara, si deocamdata pana nu am am munca mea, nu ma hazardez.
Va fi greu, ce sa mai...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 34+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

super tare pasarica cu cuc!
musso da si mie regimul pe care il tii tu pe PM te rog. eu am facut innot si tenis de camp. Acum as mai face si eu miscare, as sari si eu coarda ca tine ca tare imi placea, dar... nu mai am voi sa sar decat in piscina din cauza coloanei. ei bine, asta nu inseamna ca nu sar coarda frecvent la figurat...
Vai nu mai imi zi de clatite ca de vreo 3 luni tot vreau sa fac si nu am facut si uite ca acu am aflat de buba cu diabetu si chiar nu mai fac.

Luna draga si eu eram la fel ca tine in timpul sarcinii... ce sot, mie toata suflarea masculina de pe fata pamantului mi se parea cel putin Adonis... pe bune, pe unde ma uitam vedeam doar "deformat" ca sa zic asa... si cel mai rau a fost ca nu am avut voie DELOC..Nu era rau deloc daca ramaneam asa, cu siguranta nu mai aveam nici o problema de sanatate acum!

Tu, vivela, esti mortaaaala! auzi, intelegi si poti...dar nu pricepi de ce atata graba!

sa aveti o zi buna, cafeaua fara zahar dar cu laptic si tineti pumnii ca merg cu asta mica la Puia sa o colposcopeze-holbeze!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput