Strumfi de iul-aug 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 16
greierash spune:
mda....bune bancuri, da imi mai trebuie ...ca am asa o stare proastaaa...de nu trece doar cu 2 bancuri....eventual cu o iesire..pe la munte pe undeva... cum o mai fi vremea in weekend??
Lachione, desi vorbesti de lucruri serioase, mie mi se pare ca esti foarte amuzanta....
. si..succes cu dieta, fetele si ...menajera.
Mychy, tot cafea fara zahar servesti?
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
ei, greierash, m-am "spurcat" cu o mini-linguritza la ditamai cana, ca parca prea era amara!!!!!!!!!!! dar macar n-o mai beau cu 2 lingurite jumate! eu un progres......sunt pe drumu cel bun! vrei sa te inveselesti, da-mi un mail sa-ti trimit marfa proaspata, de import!!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Kariris spune:
m-a omorat prietena mea! i-a adus Karinei cadou o trusa de scule ca e innebunita dupa surubelnite, ciocane,etc si lui Iris o toba cu doua bete. E ca la nebuni aici! Mai lipsesc fluierele de la Brasov pe care le-am dat pt 5 minute dupa care au inceput sa bata vecinii in teava!
Ciorba e calda pe aragaz, dar fetele mele au devorat fix acum cate un mar cu paine dieta si o rotita de camambert... asa ca o sa pap eu ciorbita.
Caut ca disperata placa de traforaj si nu gasesc pe nicaieri. aveti idee daca se mai gasesc si pe unde?
Vivela la 40 de ani e chiar mai bine sa nu ai sofer de 22 de ani... pe bune, io abia acum incep sa realizez ce batrana sunt, chiar daca nu simt. Chiar cred ca de la o varsta sufletul nu mai imbatraneste. Daca ar fi asa si cu trupul ar fi bine.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
greierash spune:
Lachione, cred ca prietena ta ti-a transmis vreun mesaj, i-ai gresit cu ceva? ia gandeste-te! Doamne si toba si ciocane....o sa ai nevoie de multa rabdare... ![]()
Mychy, acusi acusi trimit si mail..., cu toate ca mai mult ca sigur o iesire ar fi mai satisfacatoare![]()
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
mai degraba eu cred ca prietena ei n-are kinderi si de aia face astfel de cadouri!!!!![]()
![]()
...mai greierash greu de satisfacut esti!!!
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lachione m-a omorat prietena mea! i-a adus Karinei cadou o trusa de scule ca e innebunita dupa surubelnite, ciocane,etc si lui Iris o toba cu doua bete. E ca la nebuni aici! Mai lipsesc fluierele de la Brasov pe care le-am dat pt 5 minute dupa care au inceput sa bata vecinii in teava! Ciorba e calda pe aragaz, dar fetele mele au devorat fix acum cate un mar cu paine dieta si o rotita de camambert... asa ca o sa pap eu ciorbita. Caut ca disperata placa de traforaj si nu gasesc pe nicaieri. aveti idee daca se mai gasesc si pe unde? Vivela la 40 de ani e chiar mai bine sa nu ai sofer de 22 de ani... pe bune, io abia acum incep sa realizez ce batrana sunt, chiar daca nu simt. Chiar cred ca de la o varsta sufletul nu mai imbatraneste. Daca ar fi asa si cu trupul ar fi bine. Lachi mamica de Karina si Iris http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna |
deci s-i dau bataie acum, ca la 40 n-o sa-mi mai placa
mychy, hai ca exista viata si dupa cafeaua cu zahar
. eu mai bine de un an intreg nu am pus nimic dulce in gura, mi se pusese mie pata, dupa o saptamana nici nu mai simteam nevoia. duceam lupte cu cei din jur care vroiau sa-mi bage pe gat ciocolata, prajituri de craciun/anul nou/paste, eram catalogata cam ciudata...dar mie chiar nu-mi era pofta sau - cum sa ma exprim - ma uitam la un tort si imi starnea aceeasi pofta pe care mi-ar starni-o o caramida - nimic, nimic._
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Lachi ce tare prietena!
Vivela asa is eu, nu mai mananc dulce de la inceputul anului, nici nu imi prebuie, parca nu-mi zice nimic. Am slabit 4 kg de la inceputul anului, nu e mult, normal as putea slabi 4 pe luna dar nu mi-am pus mintea asa rau. Sunt insa obsedata de seminte fratilor, sunt unele turcesti, as manca non-stop.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
| citat din mesajul lui greierash Mychy, acusi acusi trimit si mail..., cu toate ca mai mult ca sigur o iesire ar fi mai satisfacatoare greierash mamica de Andrei - "Traieste clipa" - |
eu zic sa-i trimiti si nr de telefon si adresa

_
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
| citat din mesajul lui mychydutza vivela....numa' la prostii te gandesti...fomeie gravida si se gandeste numa la pacate trupesti!!!!.....acu te pomenesti ca "stresezi" barbatu in ideea ca la "40 n-o sa-ti mai placa"!!!! greierash, fii antena ca vivela ne scoate vorbe! opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
mai, eu cand am zis "detalii picante" ma gandeam la o aripioara de la kfc, un carnat de bere ...
iar pacatele mele trupesti in perioada asta sunt numai cele referitoare la ciocolata, trust me!
Luna, noi parca suntem din aceeasi mama!!!! tot cu seminte, maica? si eu tot d-astea ascund prin birou
_
mychydutza spune:
vivela....numa' la prostii te gandesti...fomeie gravida si se gandeste numa la pacate trupesti!!!!.....acu te pomenesti ca "stresezi" barbatu in ideea ca la "40 n-o sa-ti mai placa"!!!!
greierash, fii antena ca vivela ne scoate vorbe!