Strumfi de iul-aug 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Salut!

micky, musso, vio, va multumesc!
Vio, n-am uitat de Lauras, pe el l-am inclus la IT-isti de seama. dar mai mult decat faza cu calculatorul, el e foarte amuzant cum continua cantecelele sau poeziile. astea m-au distrat tare, dar n-am scris atunci.

fac si eu ca Vivela... nu ma bucur ca si copiii vostri fac tantrumuri din astea, dar ma linisteste ca nu suntem singurii in situatie, mai vad cum reactionati voi.
tatal meu zicea ca modul asta de a creste copiii, fara baitaie, fara tipat, nu streseaza copilul dar ii inebuneste pe parinti. asa mult mi-am dorit sa am un copil bine educat, cu care daca merg intr-o vizita sa nu devasteze casa omului, sa nu traga de sertare, sa nu ii umple casa omuluide firmituri, sa minteleaga de vorba buna, din priviri.

citind si din experienta am descoperit ca nu ai cum sa disciplinezi si sa determini un copil sa se comporte ca un adult, nu e corect pentru dezvoltarea lui si nici nu merita. oricum va creste si va face lucrurile asa cum trebuie. dar iarasi ma intreb, pana va creste, procedam bine? acasa doar n-am sa stau ca jandarmul dupa fundul copilului sa nu dea pe jos ceva. dam cu aspiratorul si e curat. dar daca il invat asa acasa, cum sa il invat ca intr-o vizita la o matusa, o prietena cu copii mai mari, care a uitat ca asa fac copiii, nu mai zic la cineva care nu are copii trebuie sa aiba grija. adica, cum il invatam lucrurile corecte si bune, sau lucrurle care nu se fac, desi nu sunt neaparat rele?

sau alt exemplu - stiti cu totii ca uneori ni se fac in nas cruste de la muci pe care nu ai cum sa le sufli si in intimitate le scoti cu degetul (ca nu cred eu ca toata lumea isi pune ser, apa de mare in nas sa le inmoaie si apoi sufla nasul). bineinteles ca si denis se mai scobeste in nas, spunand ca are muc uscat. il las, caci stiu ce enervanta e senzatia, dar i-am spus ca daca mai sunt oameni de fata sa se duca undeva sa se ascunda (cu sensul sa se fereasca) daca ii vine sa faca asta, caci nu e frumos. sper ca a inteles, desi mereu vedem copii cu degetul in nas. slava Domnului ca a inteles ca trebuie sa arunce ce extrage, ca banuiesc ca la cresa a vazut ca se mananca si asa facea si el intr-o vreme.

ce de dileme am! cred ca mi se trage din faptul ca parintii mei au fost mai exigenti, iar eu citind foarte mult, am aflat ca se poate creste copilul si doar cu dragoste. insa n-as vrea sa gresesc...

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

lachione, tu si cu columbica v-ati tras soferi de 22 ani! ...ce sa zic.....te simt asa ca o furtuna!o tornada mai bine zis! .....si sa-ti fie de bine infrumusetzarea....chiar daca ti-a iesit pe ochi dupa. si pana la urma ce a fost: grataru sau salata?????

...cat despre muci mancati, andrei e campion! eu imi aduc aminte ca faceam la fel, asa ca ce pretentii sa am de la junior: ce iese din pisik soareci mananca!

vivela, lasand la o parte "anagramaticalitatile", ti-au raspuns la intrebari: stii care e gradi la care esti "arondata"????? adica e pe bune asta? ca vreau sa le scriu si eu!!!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Neata.Dati si voi o cafea ca mor de somn,na daca mi-a trebuit sa rad de Mychysoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Aha,deci nu vreti..dau eu cu muuultttt zahar.
Si am si eu o intrebare unde-l gasesc pe Zmeul-Zmeilor? Ca in fiecare zi ma intreaba fimiu mi-ai cumparat? Dar nu carte ca i-am luat Greuceanul si basme de Ispirescu,el vrea figurina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da mai mychy, doar ca sotul meu a angajat unul de 1,60 iar eu am 1,80! Si sa nu mai vorbim de varsta... mama soferului meu e cu un an mai mare decat mine...asa ca... cam nasol, nu?
Nu a mai fost nici gratar nici salata.
Ma simti bine, ca asa sunt eu in general ca un tzunami!
Maine merg la Puia. Ioooi ce emotii am! parca mai bine mergeam la marinescu macar cu el imi permit sa discut deschis orice.

si eu sunt rupta de oboseala... M-am culcat la ora 2 noaptea si la 6,30 m-am trezit cu o telecomanda in cap Karina: mama tace laptele si da dumu la tele! dichide ochii e diatza! nu e noapte.

moamaaa ce as mai fi dormit...

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

'Neatza! Hai ca m-ati facut sa rad, mai ales comorile lui Lachi cum o bat pe menajera. Nu-i de ras dar mie mi se pare amuzant.

Cu greselile de ortografie nu mai rad ca pe mine ma lasa romana la greu in ultimul timp. Chiar vorbeam cu sotul bine ca vorbesc doua limbi constant si nu stapanesc niciuna la perfectie.

Roxy ce scump baietelul tau.

Nikole ce limba vorbeste Kevin ca prima limba? Edit: eu vreau sa aduc o fata gen au pair din Romania pe perioada vacantei. De ce nu procedezi la fel? Adu pe cineva din Romania pt cateva luni.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
[

Nikole ce limba vorbeste Kevin ca prima limba? Edit: eu vreau sa aduc o fata gen au pair din Romania pe perioada vacantei. De ce nu procedezi la fel? Adu pe cineva din Romania pt cateva luni.

pick me , pick me!

lachione, s-a orientat bine sotzu cu soferul tau 2 la metru!....a facut ca Doamna Kat: m-a "cuplat" cu toti prietenii sotzului > 1.80 m, care nu-mi pot scuipa seminte-n cap

cat despre Puia, iti garantez ca o sa-ti placa.cate intamplari nostime am cu el....saracu...si poti vorbi cu el orice....ca de aia e genecolog!hehe.....ce n-o sa-ti placa o sa fie asteptatu la usa....mai bine te programai seara la cabenetu de planing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
[

pick me , pick me!

Te-as lua dar tu ai servici! Decat daca te poti clona.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ah, Lachi, mi-ai dat un motiv de frustrare in plus - io de ce n-am sofer de 22 de ani??? .
bafta la gine, o sa fie bine .
si bafta si cu regimul, nu stiu cat e de bine sa mananci doar un iaurt pe zi, dai in extrema cealalta. vezi ca organusmul are un soi de memorie a greutatii, daca scazi brusc de la mult la nimic, el percepe ca fiind o stare de alerta si incepe sa faca stocuri si din aerul pe care il respiri, micsorand mult metabolismul. eu zic ca mai bine o iei mai incetisor si sigur decat sa treci la un regim draconic la care sa reunti intr-o saptamana. tin pumnii .

Mychy, da, mi-au raspuns aia ce ma interesa (ma rog, un pic pe langa, ca asa se raspunde de la autoritati, dar sunt obisnuita). mi-au indicat 6 gradinite la o zvarlitura de batz de mine, eu stiam doar 3, pe celelalte nu le-am identificat inca. nu mi-au zis ca as apartine doar de una singura, deci cred ca o sa ma inscriu la toate si vad eu daca oi avea de unde sa aleg. o sa fac sapaturi cand s-o mai dezghetza pamantu'.

Cristina - hai ca m-ai amuzat la faza cu crustele de muci . oricum cred ca ai un copil foarte intelegator daca a stat macar sa asculte explicatia sa se fereasca de persoanele din jur in timpul extractiei, al meu sigur s-ar uita la mine cu ochi inocenti si probabil cu mana in nas, semn evident al unei comunicari eficiente .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Cica merge o data un moldovean sa se spovedeasca. Popa il intreba cu ce a
pacatuit. Moldoveanul ii raspunde:
- Parinte, am f....t pisica.
Parintele ii spune uimit:
- Nu-i nimic fiule, Dumnezeu iarta, dar ia spune-mi si mie cum a fost?
- Minunat, parinte!
A doua zi se intalneste moldoveanul cu popa care era tot zgariat
pe fata. Intreaba moldoveanul:
- Ce ati patit, parinte?
Popa raspunde :
- Am incercat si io cu pisica sa vad cum e.....
La care moldoveanul uimit ii replica :
- Parinte, da' io n-am zis ca am f....t matza, ci pi Sica, cumnata-mea !
O tinara vine la doctor cu un bebelus in brate.
- Domnu' doctor, cred ca e bolnav. Desi mananca bine, a pierdut 300g in ultima saptamana. -
-Nici o grija, rezolvam , zice doctorul. Suge la piept sau ii dati lapte praf? -
-De la piept, domnule doctor
- Aha, atunci va rog sa va dezbracati ca sa va examinez.
Tipa isi da bluza jos, arunca si sutienul. Doctorul ii palpeaza sanii, o mulge, examineaza indeaproape sfarcurile si, in cele din urma, nedumerit, pune gura si suge de la ambii sani.
Apoi, radios, pune diagnosticul:
- Bineinteles ca slabeste copilul, dumneavoastra nu aveti lapte, doamna!
- Normal , zice tipa. Eu sunt matusa lui, dar oricum, imi pare bine ca am venit azi cu el!

Mergi la inceput