Strumfi de iul-aug 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 13
Luna1 spune:
Stefania da, de aia ti-am zis si eu ce mi-au zis aici (pt mine, si pt copii in cazul in care luau de la mine). Nicio restrictie, doar apa sa fie calduta nu fierbinte. La fel am intrebat si eu atunci si mi-a explicat dr exact asa "probabil dr in Romania recomanda lipsa imbaierii pentru ca pot aparea bubitele pe organe daca ridicam temperatura corpului, iar iesitul afara are legatura cu raspandirea bolii. Probabil e mai simplu sa le interzica dr, astfel evita riscurile acestea doua." Dar el explicandu-mi de ce am putut si sa stau in curte la soare si sa imi calmez mancarimile in apa calduta.
Atentie la ciocolata insa, fiind excitanta poate accentua mancarimile.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
uf, Stefania, nasoala varicela asta. cred, de fapt, ca eu n-am avut-o
, david inca n-a facut-o nici el...
e curios cum de m-au ocolit toate (mai putin rubeola, pe care am facut-o acum, mare, la 28 de ani), ca am intrat in colectivitate de la cresa, de pe la 1 an jumate. toti faceau in jurul meu, numai eu nu. cred ca-i pielea a dracu' pe mine de nu se lipesc nici macar bubele
.
eu stiam ca explicatia pt "interzicerea bailor si iesitului afara" ar fi ca pe de-o parte, sistemul imunitar e slabit in perioada asta, iar pe de alta parte, la baie se inmoaie crustele alea si se pot suprainfecta.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
stefania_97 spune:
Luna nu stiam de ciocolata ca ar putea ccentua mancarimile. Merci
. Nu a mancat decat jumate ca ii pastram cealalta jumatate pt azi. Dar se pare ca nu o va mai primi.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
17+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
luna, ai luat ciocolata de la gura copilului!!!!![]()
![]()
las' ca se "sacrifica" stefania ....ca pe ea n-o deranjeaza "excitantele"!!!!!![]()
![]()
![]()
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
musso17 spune:
buna fetele
am intrat sa o sustin pe vivela si sa-i spun ca si al meu fecior e intr-o perioada de surescitare maxima,sper ca a atins punctul culminant,de ce spun asta pentru ca ieri si-a luat-o la fund caci dupa multe discutii si certat si atentionat a sarit in strada,una chiar intens circulata noroc ca nu venea nici o masina..mda,am trecut si de asta...am decis sa nu mai facem rabat il prefer in viata decat mort si fara sechele.
luna,nu-i bai,stai linistita.
mychydutza spune:
lasa musso, ca unde da mama creste!
si andrei si-a luat-o in acelasi mod, cand mi-a dat drumu la gaze! de artunci n-a mai atacat aragazu, DD sa-i tzina naravu!!!
v-am pupat...........zbor home!!!!
musso17 spune:
cristina,ce ochios frumos am vazut,barbatel nu alta,cum sta cu mascuta la gura,bravo...sunteti frumosi!!
mychy,sper ca voi sa aveti mai multe sanse,azi iar am luat-o de la cap caci nu vrea de mana..trebuie sa gasesc o metoda sa ma impun,sa inteleaga ca asa ce le mai stie pe toate!!
mychydutza spune:
......da, am uitat sa "comentez" pozele lui sunflower, pe care le-am vazut de dimineata..........Tanti Roza! mi-a placut aia cu aburii de la inhalator....zici ca era d'ala cu etnobotanicele!![]()
![]()
..oricum e un frumos si maicasa stie!![]()
![]()
![]()
![]()
violetan spune:
Mychy, m-ai prins, asa e, io dau vina pe sot, da' de fapt io sunt perversa casii! ![]()
Cristina, deci ashea! Numai perlutzele puilor de vivela si loredana ti-au placut, ha? A lu' Laurashu' nu??
Bineeee!![]()
In alta ordine de idei ce super poze cu strumfuletzul conectat la aerosoli! 
Multa sanatate sa nu mai aveti nevoie, iar poza aia cu omul de zapada cu basescu presedinte e totala rau!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vivela, taika, daca e sa vorbim de capacul de la iaurt laur e fratele lui davis, trust me! Si il apuca din cand in cand urlatul din orice motiv si ii si place sa se auda urland, cateodata se forteaza efectiv. In momentul il care i-ai indeplinit dorinta care i-a starnit racnetele, inceteaza spontan. Ma si distreaza dar ma si enerveaza cumplit, iti dai seama.![]()
Stefania, multa sanatate si sa ii treaca repede. Pupici la bubitza mica!

Mai aveam de zis, da' logic c-am uitat.![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
fetelor, multumesc de sustinere 

, stiu ca toti copiii fac asa (ma rog, cu mici exceptii...) si ca de fapt problema e la mine ca-s cam depresiva. dar aveam nevoie sa ma descarc si eu cumva, nu va suparati ca am desartat aici.
si cireasa de pe tort am aflat-o acum 5 minute: al meu, de cand e zapada asta p-afara, ne duce si aduce de la serv/cresa pe amandoi, ca eu nu ma incumet sa ies cu masina mea, care oricum e foarte joasa. si vazand eu ca nu mai suna, il sun eu si cica: "aaaaa, sunt in Caciulati, am uitat de voi"
.
altfel, pt un gust dulce-amar, am primit raspuns de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (le-am trimis eu o hartiuta acum vreo 3 saptamani in care ii intrebam de ce acte am nevoie, cand se fac inscrieri la gradinita si care sunt gradinitele de care apartinem in functie de domiciliu). si mi-au raspuns, printre altele, ca-mi trebuie "copie dupa certificatul de nastere" si "copie dupanustiuce". adica d-alde d-astia or sa ne invete copiii sa scrie si sa vorbeasca 

.
nu mai am nicio speranta ![]()
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba