Strumfi de iul-aug 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 12
sunflower1979 spune:
Vivela, burtzosica draga, aproape toate cele povestite de tine le-am patit si eu cu Denis. la imbracat, de exemplu, daca e ciufut nu ii zic hai sa ne imbracam, ci iau doua bluze din dulap si-l intreb cu care vrea sa se imbrace. in felul asta are impresia ca a ales el si colaboreaza. sau ajung si ma incalt si ii zic ca plec si atunci vine sa il imbrac.
Stefania, nepotica mea a avut varicela in decembrie si tot asa a avut bubitele. cele mai multe la fund si putza si pe fata. fiind si cu pampers se uscau mai greu... si cumnata mea tot insarcinata, doar ca in ultimul trimestru. of, mititica...cred ca-i tare greu, ca-i vine sa se scarpine. rabdare multa!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Luna1 spune:
Vivela nu pot sa-ti zic decat ca te inteleg. Ce sa zic, eu incerc sa fiu Zen cand reactioneaza asa, cu forta nu pot sa o imbrac ca se dezbraca la loc. Incerc sa rezonez cat pot si cand nu mai pot ii zic lui tac'su sa rezoneze el.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
ei , facura astia pe DC neste schimbari: acu ie clubu scutecelor de la 1 la 4 ani!!!!![]()
![]()
vivela, ca sa-ti zic......fii barbata! si nervi tari!!!!si andrei urla imediat ce nu-i place ceva....dar la imbracat n-avem probleme!!!!!
stefania, saracutza catarina! ce nasol o fi cu bubele alea.....tu ai facut varicela? ai imunitate?
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza ei , facura astia pe DC neste schimbari: acu ie clubu scutecelor de la 1 la 4 ani!!!! opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
Pai si aia sub un an nu sunt in scutece? Nu se mai muta de la odisee acilea? Ca nu inteleg.

mychydutza spune:
...de la odisee sar direct in : "primile 365 zile din viata ....."
mychydutza spune:
ceva haios:http://www.yuppy.ro/articol/LifeStyle/3667/Politistul-care-o-avea-prea-mica.html
stefania_97 spune:
| citat din mesajul lui mychydutza stefania, saracutza catarina! ce nasol o fi cu bubele alea.....tu ai facut varicela? ai imunitate? opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
Eu am intrebat-o pe mama si ea a zis ca da. Parca imi aduc vag aminte de varicela, scarlatina si oreon. Nu stiu sotul dar o sa aflam in curand. Aici dra mi-a spus ca nu e periculoasa pt mine.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
17+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Vroiam sa va intreb cum procedati cu strumfii la varicela. Le faceti baie sau nu?
Ii scoateti afara sau nu.
Au regim alimentar sau nu?
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
17+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Luna1 spune:
| citat din mesajul lui stefania_97 Vroiam sa va intreb cum procedati cu strumfii la varicela. Le faceti baie sau nu? Ii scoateti afara sau nu. Au regim alimentar sau nu? Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 17+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Stefania cand am avut eu varsat de vant mi-a zis dr asa: ca se poate face baie insa la temperaturi caldute doar, o temperatura mare face ca pustulele (bubitele) sa apara pe organele interne si nu e bine. In Romania nu se recomanda baia tot din motivul asta, insa daca dr ar explica sunt convinsa ca mamica ar intelege ca poti face baie copilului insa cu apa doar calduta.
Cu scosul afara, din punctul de vedere al strumfei ea are voie afara insa nu in comunitate ca sa nu imprastie varicela. Insa daca ai curte poate iesi in curte.
Edit: aici exista la farmacie o solutie de pus in cada tot pentru a calma mancarimile si usca bubitele. Trebuie sa aveti si voi acolo, mergi si intreaba.

stefania_97 spune:
Lunaaici nu am primit nici un fel de restrictii in afara de a nu o duce in comunitate. Poate sa pape ce vrea ea, sa iasa afara cand vrea,sa faca baie cand vrea.
Maica-mea in schimb mi-a umplut capul ca nu are voie afara, ca sa nu ii fac baie, ca sa ii dau sa manance de regim, etc. Eu afara am dus-o putin ca murea de dor uneori. Baie nu i-am facut ca am auzit de complicatii la copilul unui verisor din cauza baii. De mancat a cam mancat ce a vrut ea,dar sanatos insa a halit si un ou kinder.
Am cumparat o solutie de zinc, calciu si mentol si asa s-au uscat bubitele, marea majoritate.
Am intrebat ca e diferenta mare intre ce spune mama si ce spune medicul aici.
17+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca