Strumfi de iul-aug 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Neata fetelor,m-am distrat copios cu perlele strumfilor.
Luna,as vrea sa scriu mai des,dar cand sunt acasa petrec timpul cu,copiii ,mai fac o praji,mai citesc...Eu ma bucur ca voi sunteti active.

Eu nu l-am lasat pe Aaron in mod direct la PC,dar a invatat totul de la Ioio(adica Iosua).Acum deschide singur si vrea la buburuza,un joc de pe Poison Rouge.Adica se descurca singur cam peste tot.Si mai nou se uita la Lolek si Bolek si Reksio.

Stiti ca v-am spus ca si-a bagat o boaba de prumb in nas...asta noapte a inceput sa strige sa-i scoate boaba din nas,pe moment m-am racit toata(m-am gandit ca isi mai bagase iarasi),insa m-am linistit pentru ca el doar visa

Lui Aaron ii plac mult ouale,vrea si cate trei pe zi(bineanteles ca nu ii dau)insa nu le mai pot tine in frigider,caci el se duce si se serveste singur,il pune in ibric,pune apa si tipa continuu pana ii deschid aragazul.Ce le mai gatiti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.............
multumesc pt sfaturi...cred ca ieri am avut o zi mai somnoroasa(sau dupa cum zice o pretina de'a mea, eram la "ora de sex" adica ma "asa" o lene), de fapt cred ca a fost o somnoreala colectiva, ca si colegele mele erau cu gura pana la urechi!
oaana, de mancare i-am facut o supa cu galuste de gris, ca-i plac fff mult si pulpele care au fiert in supa le-am facut cu smantana si i le servesc cu piure!
acu incerc sa-mi imaginez haleala de maine......si nu vad nimik!
violeta, degeaba arunci vina pe sotz, eu tot nu te cred .....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neatza!
am vrut sa scriu ieri, da' n-am mai apucat. Doamne ce m-am mai distrat cu perlele copiilor vostri, Vivela si Loredana; eram la servici si-mi dadusera lacrimile de la cat radeam pe infundate.

eu iar ma minunez de cat de descurcareti sunt copiii vostri pe calculator. eu am laptop si nu-l deschid decat daca doarme Denis. nu vreau sa-l las inca la calculator, desi jocurile astea educative pentru varsta lor nu au ce rau sa le faca. nu stiu daca fac bine sau gresesc, dar deocamdata el nu stie de calculator.

Luna, pentru ca imi place sistemul medical de la voi de acolo si abordarea diverselor probleme de sanatate, vroiam sa te intreb daca Lis, mergand la gradinita e mucoasa, mai tuseste si daca da, ii dai ceva? eu de exemplu m-am obisnuit asa tare cu aparatul de aerosoli, incat cum il vad fornait, il pun imediat in functiune, doar cu ser fiziologic, si scapam repede de muci. pe copiii tai ii ajuta si alimentatia foarte sanatoasa, dar ce altceva mai faci?

de fapt problema s-a mai discutat, dar imi prinde bine sa imi reamintesc.... la fel, m-as bucura de sfaturile tuturor mamelor.

Oaana, ma bucur sa te mai citesc. tare nazdravan Aaron al tau; credeam ca doar denis e cu bagatul chestiilor (la el in urechi). ce ai mai decis cu operatia de polipi?

ah, si apropo de aparatul de aerosoli, acum denis face si treaz, de placere, ca m-a vazut pe mine facand cand am avut sinuzita, si imi cere el. am sa va pun si niste poze, doar sa le incarc.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salut.

Musso ma scuzi de confuzie, deh, eram si eu tot la ora de "sex" ca Mychy, ma "f..." un somn.

Oanaa ce tare e Aaron. Eu cu fasolea nu mai pot sa o tin in dulap (aici e o fasole de o prepara astia special, baked beans se cheama, e in conserva si ei ii place tare mult). Asa ca o mut ca mereu urla "beaaaannns on toast mommy, beans on toast!"
Edit nu era Loredana era
Cristina sa-ti raspund la intrebare lui Adelise ii curg mucii din noiembrie pana... om vedea, estimez eu ca prin aprilie ii trec. Atat timp cat nu are si altceva (febra, tuse excesiva) ii tratez cu indiferenta. O pun doar sa sufle nasul bine, in special inainte de culcare. Daca are febra ii dau Calpol/Nurofen. Daca tuseste o duc la dr si daca acolo constata ca n-are nimic la plamani nu-i dau nimic, sau daca e chiar rau ii dau sirop de tuse. Insa cum sa zic, mai mult pentru linistea ei sa poata dormi noaptea. Aparat de aerosoli am inteles ca-i bun, are si prietena mea, nu vad ce rau sa-i faca, doar bine daca e doar cu ser. Eu nu mi-am luat ca mi-a mers asa pana acum.

Relativ la mersul la gradinita am observat ca, poate din cauza ca am expus-o de mica la virusi (cu Cosmin fiind la scoala, cu ore de muzica pt bebei, cu playgroup) , are un sistem imunitar foarte bun. De sase luni de cand merge la gradi a facut febra doar de vreo 2 ori, insa febra a cedat la Calpol si a doua zi a fost ok. Intre timp in gradinita a fost enterocolita, gripa porcina, inclusiv varsat de vant si conjunctivita (mereu gasesc anunturi pe usa "avem ...in grupa cutare) si n-a luat de niciunele. Multumesc lui Dumnezeu ca si asa e slaba bat, enterocolita mai lipsea.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

iata si pozele

de mancare eu am facut acum doua zile niste friptura la cuptor din piept de curcan si niste vin, cu garnitura de fasole pastai. a mancat denis tare bine. aseara i-am dat branza cu smantana.
la gradinita a avut supa de pui cu galuste si ficatei cu mamaliga, iar ieri ciorba de legume si musaca cu carne de vita.

am in plan sa incerc clatitele Karligutei, cu umplutura de branza dulce. pe mine ma enerveaza fumul care mai iese la clatite, papanasi, snitele, peste prajit... nici nu-mi vine sa mai fac; dar ma mai apuca si pe mine pofta...

Mergi la inceput

Luna, trezeste-te maica! inca esti la ora de sex? eu te intrebam de muci.
asa si Denis, in afara de raceala asta, nu i-am dat nimic toata toamna/iarna asta. Slava Domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

A dat varicela peste noi Catarina s-a pricosit cu varicela de la gradinita asa ca am fost zombi 3 zile. Azi e randul sotului ca eu sunt la munca.

Bine ca a luat acum dar ale naibi bubu s-au nimerit in fundulet si la puta cu duiumul. Practic 3 nopti i-am suflat in fund la prpriu ca o usturau bubitele si o mancau. Noroc cu zinc mentolat ca s-au mai uscat.

Inca nu stiu daca sotul a avut sau nu dar vom afla in cateva zile

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 16+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979

Luna, trezeste-te maica! inca esti la ora de sex? eu te intrebam de muci.
asa si Denis, in afara de raceala asta, nu i-am dat nimic toata toamna/iarna asta. Slava Domnului!

Deci e clar... ma urmareste Alzheimer-ul. Am editat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Neata fetele,

A dat varicela peste noi Catarina s-a pricosit cu varicela de la gradinita asa ca am fost zombi 3 zile. Azi e randul sotului ca eu sunt la munca.

Bine ca a luat acum dar ale naibi bubu s-au nimerit in fundulet si la puta cu duiumul. Practic 3 nopti i-am suflat in fund la prpriu ca o usturau bubitele si o mancau. Noroc cu zinc mentolat ca s-au mai uscat.

Inca nu stiu daca sotul a avut sau nu dar vom afla in cateva zile

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 16+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Ooooffff, saracuta Catarina. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata si de la mine

eu sunt cam cu dosul in sus, am o stare de nervi nerefulata din cauza de crize frecvente in ultima vreme.
chiar, strumfii vostri mai plang? adica se pun repede pe bocit cand nu le convine ceva? al meu cand e crizat incepe si jeleste asa tare ca nici nu mai poate vorbi, ii tot zic ca nu inteleg ce vrea si sa-mi zica ce nu-i convine (bine, de multe ori nu-i convine ca am rupt capacul de la iaurt si trebuie sa-l "repar" sau ca vrea sa bage el in priza tot felul de chestii si multe imposibile de genul asta).

nu mai zic la imbracat, parca ii torn acid pe el asa urla, il iau si cu frumosul, ii explic ca afara e frig, ca mergem la copii, etc...ca si mami si tati s-au imbracat... am epuizat toate pacalelile, inclusiv santajul cu bomboane tic-tac, nu-l intereseaza. asa ca in ultimele zile a trebuit sa-l imbrac cu forta, ca n-as fi reusit sa ies din casa toata ziua daca era dupa el.

revin, m-am apucat de altceva de lucru si am lasat mesajul in aer, inceput de mai bine de o ora...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput