Strumfi de iul-aug 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

aveti chef de distractie astazi...

intru si eu direct la subiect sa o inscriu pe Adeluta in clubul micilor maestri la manuit epopu' (laptopul adica).... si de cand i-a gasit tati jocuri pentru varsta ei pe www.pbskids.org ... s-ar juca intruna cu matuta George! (maimuta George)....

cine vrea, cine doreste, luati exemplu de jocuri

http://pbskids.org/curiousgeorge/games/mix_and_paint/mix_and_paint.html
http://pbskids.org/curiousgeorge/games/juggling_george/juggling_george.html
sau
http://pbskids.org/martha/games/dogsonice/index.html

si multe altele... toate ii plac, si la toate "presteaza" de zor... fara prea mare ajutor! ea apasa, ea muta pe touchpad... noi cu indicatiile cand e cazul!

va pupicim!
mai povestim ca are nevoie Adeluta de 'epop

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

perla momentului...

Adeluta:
- Eu caut pe Geogi...
- Hai giucam cu Geogi...
- Mami, shace matea!

(Eu caut pe George... hai sa ne jucam cu George... mami, hai ca se face noaptea! )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Hai sa va zic si eu din perlele lui fimiu,zilele trecute vroia ou kinder si ii zic lasa mai mami ca are e-uri.
El intelegator ok,da rahat imi iei.
Acum ce sa-i zic ca si ala e plin de euri,ii zic iti iau.Ajungem noi acasa musca un pic dintr-o bucata,mozoleste tot prin jur si-l lasa.Eu fericita il arunc ca am scapat de el.
Azi dimineata,mami rahat mai ai? Zic nu ca era tare l-am aruncat si ne ducem noi la chiosc,el:sarut mana,rahat aveti? ca ,mami mi-a aruncat toti rhatii ca erau tari....se prapadea vanzatoarea de ras.
Si acum sa-l si laud,l-a invatat bunica literele ca e tot curios ce scrie,si acum ne citeste, M...A...M...A-mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

bre , ce strumfi istetzi avem!!!!!
, mie tot somn mi-e!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Eu zic ca de la cafea ti se trage,ca bei fara zahar. N-ai domle energie daca nu e cu zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Loredana ce tare strumfu tau cu rahatul.

Mychy mai bea o cafea FARA ZAHAR. Are cofeina destula energie. Iar daca ai nevoie de energie in plus mananca un mar sa vezi cum simti ca vine...energia.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mai, cofeina n-are calorii, nu da energie, doar scoate energia de pe unde o gaseste .
mychy, baga niste bomboane sport , adica niste mere, portocale, banane...niste musli ar fi cred ideal...

dar daca ti-e doar somn, as indrazni sa zic sa dormi .

loredana, super faza cu rahatii .
eu am retinut insa ca fi-tu e gentil si da saru'mana, bravo lui!

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
mychy, baga niste bomboane sport

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Ce tare faza, m-am tot crucit, m-am tot holbat, nu reuseam sa imi deau seama despre ce vorbesti.

Abia apoi am tradus "sports candy" si am realizat "aaaaa, Sporticus!"

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hehehe, scuze, fetele, dar am fost ffff ocupata azi!
Bai, ce strumfi destepti avem! Vorbesc serios, generatia asta e fff destupata la minte, parca sunt mult mai receptivi si mai inteligenti decat eram noi mici, sau gresesc eu?
Deci care vreti mediatii la traznai, veniti la mine cu incredere hehehehehehe!

Cat despre unde a gasit mizeria, recunosc ca a comis-o sotul meu. A trimis-o la niste colegi de-ai lui pe mail ca sa se hlizeasca cu aia a doua zi la birou, doar ca a trimis-o de pe laptop-ul meu (ca i-a fost lene sa-l deschida pe al lui) si a salvat traznaia pe desktop. Era de fapt un desen animat japonez cu una care, daca apasai niste butoane in excel comitea diverse.
Asta e! Las' sa se invete si el cu greul, de mic, sa vaza ce-l asteapta.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
m-am distrat cu perlele strumfilor.
luna,cu oul kinder era greierash,nu stie gineretu sa spuna asa cuvinte complicate decat kk

Mergi la inceput