Strumfi de iul-aug 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 9
Luna1 spune:
Vivela tare rau Davidutzu' cu iubirea. Sa-l faci poet.
Oanaa imi pare bine ca te citesc.
Violetan citind pe la alte subiecte masturbatoare e clar ca Luar are simtul umorului mostenit de la tine. Si a gasit mizeria?
Musso ce tare gineri-miu, face caca pe oua kinder. Ia sa-l trimiti tu la mine sa-i soptesc o vorba, pai pe oua kinder se face kaka? nu frate, pe bani, lovele, cascaval.
Mychy e beton Andrei pe bune. Auzi el a descoperit google earth. fie-mea nici butonul de ON nu l-a descoperit inca. E adevarat ca nici nu o las la laptop sau pc, filme vede pe dvd portabil daca nu e langa tv. Oricum eu zic sa-l lasi in pampers in continuare, astfel cand o sa te intervieveze astia ca a ajuns mana dreapta a lui Bill Gates, sa zici si tu acolo "si l-am tinut in pampers pana la 5 ani" cum zic astia si de Einstein ca a vorbit la 4 ani.
Fie-mea aseara la culcare:
imi ia mana, mi-o pupa, apoi imi zice "I love mommy!"
Aseara inainte de culcare ne-a asezat pe amandoi pe scaunele la masuta ei si ne-a servit cu cafea, mancare, toate preparate in bucataria proprie. Era asa scumpa ca imi venea sa o mananc.
Nu stiu altii cum sunt dar fie-mea se joaca singura big time in ultimul timp. Cu orele, nu-mi vine sa cred. Cu papusile, le imbraca, dezbraca, le culca, apoi cu bucataria, face mancare, spala vase, cu mine se mai joaca numai cand are chef de puzzle.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Violetan citind pe la alte subiecte masturbatoare e clar ca Luar are simtul umorului mostenit de la tine. Si a gasit mizeria? |
...nu cred ca a mai gasit-o, ca a "palolat-o" ma'sa sa o tina numa pt ea!de unde crezi ca e asa sexperta pe la subiectele alea de acre zici tu
greierash, decat sa razi de mine, mai bine mi-ai face o cafea! zici ca m-a muscat musk tzetze, asa o lene ma... doare!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
loredana_76 spune:
Pai normal ce e obosita Micky daca o plimba andrei in fiecare seara pin la Vatra Dornei si inapoi.
Foarte tare Laur,auzi la el,mizerii..
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredana_76 Pai normal ce e obosita Micky daca o plimba andrei in fiecare seara pin la Vatra Dornei si inapoi. Foarte tare Laur,auzi la el,mizerii.. poze |
greierash spune:
, hai bine inca o cafea pentru toata lumea, vedeti ca nu are zahar ca sa isi puna fiecare cat vrea.
Si unde sunt subiectele alea.... ca vreau sa dau o raita si eu, ca am timp azi, n-am chef de munca.
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Greierash la generale e unul cu juma de neuron, asa ceva in titlu. Daca ai chef sa razi pana te dor falcile citeste-l de la inceput.
Vivela spune:
Luna, cum sa-l fac poet cand el striga in gura mare "nu e buna poezia!" (asta pt ca tot incercam sa-l conving sa invete/recite si el o poezioara de craciun pt serbare...).
si vezi ce ai facut, ai adus in discutie "subiectele mastrubatoare" si fuge lumea acolo acum....
Vio, super tare Laurashul . si eu tot n-am vazut raspunsul tau, deci cum de a gasit Laur "mizeriile"?
Michy, maaaama, Google Earth, in curand o sa cer consultanta pe IT de la fi-tu!!
al meu stie butonul de ON/OFF de la laptop, il gaseste cel mai usor in timp ce incerc sa lucrez ceva. cica: "buton" si il si apasa...si asa se duce naibii ce am facut pana atunci...
sau butonul care scoate tavita de la CD-rom, unde indeasa cate 2-3 CD-uri si apoi apasa sa se inchida. culmea, incap , dar scot un zgomot de rasnita de cafea.
cam la asta se reduce contactul nostru cu tehnica.
Luna, zici ca Adelise v-a servit cu mancare, cafea, etc... foarte frumos . Aseara a venit si David la mine cu o chestie intre degete si cica: "papa,mami!" si eu am "papat" - crezand ca e ceva imaginar. dar nu era. intreb: "ce mi-ai dat???" el: "o gunoaie de pe jos" .
a repetat figura si cu taica-su, a cazut si el in plasa
(clar, tb sa bag aspiratorul mai des, ca ne ingrasam de la atatea gunoaie).
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
mai, google earthu l-a gasit ca are tacsu buton in bara! dar pe mine ma uimeste cu cata precizie manuieste "mausu"....si cate memorie are...ma refer strict la calculator. aseara intrase altundeva, si pana sa-i zica tacsu: da "escape", el deja efectuase operatiunea: ecape, ecape! adica stie sa iasa de undeva cu tasta ESC! ma lasa cateodata masca de cate stie sa faca la PC. in schimb nu tu poezii, nu tu puzzle.........am frunzarit si eu subectu cu "neuronu"....daca am nevoie vreodata de o marire de salariu, la vio apelez......... da unde e fata asta domne????????????
Luna1 spune:
Mor de ras.
La noi Adelise e as in pus muzica pe cd, pus filme pe dvd. Stie exact sa deschida usa, sa bage cd-ul, sa inchida si apoi sa apese play.
Butonul ON/OFF il stie si ea la pc. Adica pc-ul, fiind al lui Cosmin acum, cand il vede pe Cosmin mai concentrat cum se duce si apasa pe buton si il inchide. Si normal ca saracul Cosmin plange, ca apoi intra pc-ul in recovery cate 20 min ca cica nu i-ai dat shut down.