Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

va salut cu dor !
noi iar am bagat un tur de forta, am vizitat toti bunicii (si strabunica). Acum acasa, mai am de facut bagaje , copilul doarme deja. Eu am juma' de tub de crema in par si pe fata, cica " uite mami,mioase bine chema, da ?"
va urez toate cele bune, sa ne reauzim sanataosi !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Asa,asa,bravo Adi!
La noi a fost invers ieri:Ce faci mami?Eu:Ma fac frumoasa!Ea-Nu te mai fa!Erika se face frumoasa!
Si din nou la bucatarie:Ce faci mami?Eu-gatesc.Ea-nu mai gati!Erika gateste!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Si io zic ca a doua nastere e fulger!
Nush cat ar fi durat la mine in mod normal,cand am ajuns la spital avea contractii la 3 minute(asta in doua ore),m-am bagat imediat pe perfuzii.
Cand am renuntat la perfuzii,bebelina a venit in 2 ore!
Si la Erika am avut travaliu de 16 ore!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Hello! Buna dimineta, fete dragi!
V-a amutit cu totul vremea asta?
Io propun sa nu se mai lucreze pe zilele astea cu zloata, ca nu mai pooot!

Nu va mai zic ca ieri, pe soarele ala si simtind primavara in aer faceam consideratii filozofice legate de costul unei perechi de cizme rezistente la apa: prea mult 200 lei. Eh, azi cu zapada batand din fata si inotand prin zloata mi s-a parut un pret rezonabil.
Ca sa nu va mai spun ca mi se pare deja o binecuvantare sa tsai acasa cu copilul.

Mergi la inceput

Noi am avut un week-end super reusit "toti tei". Am fost impreuna la cumparaturi dupa muuult timp si am avut un copil exemplar de cuminte, asa ca a putut sa-si aleaga ce papusa a vrut ea.
Ieri am iesit sa mancam cina la restaurant in aceeasi formula si iar am avut parte de o fetita duuulce si intelegatoare. Bine, i s-a si raspuns cu aceeasi moneda, a putut sa se imbrace cu rochita aleasa de ea, sa-si toarne sare si piper in buzunare, sa se spele de 10 ori pe maini si sa-si hraneasca pitici cu toate felurile de mancare comandate.
A fost insa un week-end plin de armonie cum n-am mai avut de ceva vreme si cum speram ca vor tot fi.

Mergi la inceput

SabinaY, am vazut doua fetite frumoase si harnicute nevoie-mare. Lisa pare ca s-a mai lungit putin, iar Erika e o cantareata care promite!

Erina, bun venit la capitala! Urat cu infiltratiile in tavan, dar daca reziliati contratul din martie unde veti sta? Va mutati la PN asa cum iti doresti tu?

Picio, off-off, daca ati inceput-o cu colici d-astia parca vad ca asa o s-o tineti pana spre trei-patru luni. Si la noi a fost cam la fel, desi eu am considerat totdeauna ca daca Ana s-a nascut prematur e vorba de-o situatie atipica, sda' uite ca nu. Colicii au inceput cu forta la o luna si au tinut cu orecizie de ceasornic pana la 4 luni. Am stat cu copilul lipit de mine ca o maimuta cu puiul ei, am dansat-o zilnic, iar Bobo a facut-o avioane (ii si ziceam Ana-avioana) si intr-un final au trecut. Brusc, asa cum aparusera, la cateva zile dupa ce a implinit 4 luni "s-a cumintit" brusc, a luat suzeta, a stat in carut si a inceput un ras continuuu care spre fericirea noastra n-a parasit-o pana in ziua de azi.

Mergi la inceput

Mariana, offf, nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti. Sper sa scape usor Daniel si sa va puteti si relaxa in concediu, ca asa, ba cu muci, ba cu nebuna asta de diaree... Sanatate multa piciului si putere tie!

valentina, sa-ti traiasca surioara!

andreea, tin pumnii azi sa fie totul bine la analize, iar Lemnete, asa controversat-acid si bufon cum e sa-ti ridice moralul si sa-ti dea tratamentul potrivit. Ba nu, sa n-ai nevoie nici de moral ridicat, nici de tratamente sofisticate! Sa te faci bine!

Sabina, bun venit si tie la capitala baltilor si a noroaielor!

Rox, sa-ti traiasca finutul cel mic!
Mey, cand zicet ca botezati copilasi, mai ca ma faceti invidioasa, ca io n-am nici un fin si nici nu se intrezareste.

Marunzika, pupam frumoasa poliglota! Sper sa ma iertati tu si carpatina ca-mi i-a asa de mult timp sa ajung la posta, insa nu am nici una in drum, trebuie sa ma abat si de la serviciu si din drumul spre casa, iar vremea a fost total neprietenoasa. Nici prin magazine n-am mai trecut de-atata zloata.

Mergi la inceput

doamna profesoara, strigati catalogul ca fetele nu e prezente la lectie si vorbesc aici ca televizoru'!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Ba io-s aici !!
uite ca aparuse mai ieri alaltaieri si Teodora Ce mai faceti mai draga ? Auzi, cum mai stati cu mutatul de la bloc la casa ? Mai lucrati la asta ? Cand vom fi vecine ? Nu ca noi ne-am fi mutat......

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Ieri cica am sarbatorit si noi Valentine's Day, adica am dat o tura la un restaurant....
Si bineinteles, cum iesirile astea sunt (din pacate) foarte rare, am zis sa ma intzolesc si eu...sa ma machiez, vorba aia...

Natalia a venit dupa mine in baie: Ce faci mami ?
Eu: Ma machiez.
Nati: Adica te faci fumoasa ? Vei sa te iubeasca pintzul ?

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi! M-am asezat si eu un pic sa ma odihnesc. pina acum m-am jucat cu Daria.

SabinaY., multumim. Sa vedem ce spune propietarul diseara despre grozavia de pe tavan. A chemat pe cineva in toamna si cica reparase desupra dar s-ar parea ca nu deajuns. Oricum eu banuiesc ca a renovat inainte de a ne muta noi darca problemele sunt mai vechi-casa e din 1963 asa ca e de inteles...

Multumim de complimente. Daria are permanent un elastic si parul prins ca la samurai. O sa o tund in PN cind ne intoarcem.

Bernix bravo pentru armonia de week-end! Tare dulce Ana cu replicele ei!!!
Rezilierea ar trebui sa se produca dupa 15 martie adica cind deja va fi venit pe lume bb David. Planul este sa stau vreo doua luni la PN pentru ca acolo am ajutor, e aerul curat, plus ca ma simt bine in casuta mea.
Oricum tot in Bucuresti vom locui,ne dorim sa stam toti 4, nu sa ne vada tati doar in week-end.

O sa imi fie dor de Primaverii, de parc daca inchieiem dar la banii pe care ii platim pentru zona asta nu putem locui in ingrasie. Poate vom gasi altceva mai nou tot in zona...In fine, important e sa se nasca bebelusul sanatos, sa fiu si eu bine, sa fim cu totii sanatosi si sigur le vom descurca pe toate.

Tomaly ce frumos vorbeste si Natalia si ce rationamenter face!!!

Yaia ce mai faci? E ultima saptamina la job? A sosit plicul?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput