Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Astazi este zi de sarbatoare la mine in familie. Este ziua de nastere a surioarei mele, Crinuta (implineste 25 de anisori!!!). Asa ca va invitam sa petreceti cu noi!!!!!!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vale, La Multi Ani surioarei!

Sabina Y, ce minunatii ai tu acolo! Niste frumuseti!

Maruntika, felicitari mamarutei! Adorabila!

Teo, special pt tine am intrat, sa te sarut si sa te imbratisez strans-strans! Ai simtit???

O zi plina de iubire va doresc!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Ai mei sunt in fatza: Micha se joaca in zapada de parca ar fi la mare: umple cu lopatzica galeata, incarca basculanata… Tati ii face poze si repara “saian” - sania. Asta mic are colici, eu incropesc pranzul.

Mami25_7 felicitari! Sa va traiasca bebe Eric Petrus si sa va aduca multe bucurii!

Tomitza scumpa, m-ai dat gata! Ne fastacim deja! Chiar asa se vede pe site? Pai asta ne obliga asa sa si fim!! Zau, nu stiu ce sa zic. Mutzumim tare mult si de mesajul din cartea de oaspetzi!
Eu tot ma uit la picoolina ta fermecatoare - si mai vreau pooozeeee!

Alice intreba: “nasterea a doua e similara cu prima? Cate sanse am sa nasc la fel de fulger si fara complicatii?” Ma alatur Gabrielei: si la mine a mers ultra-fulger. (Nu pot spune ca e mai usor cand te loveste asa, ca trenul rapid, e muult mai intens, dar intr-adevar, trece iute.) Si refacerea a fost incomparabil mai rapida. (Deh, antrenamentul?!)
Oricum, eu am fost relax in sensul ca aproape nici bagaj de nastere nu mi-am facut: am nevoie doar de corpul meu sa nasc si restul… se rezolva ulterior - Radu . Am mers ca la razbel: o sa fac tot ce pot, ce vine oricum nu pot sti. Si a fost bine! Nastere usoara si nu-ti fa prea multe ganduri, va fi bine.

Bernix scumpo, te pusiles de te stric! A mai trecut, acuma sunt f atenta sa nu o comit iar. Am luat si globuli pentru scaderea productziei! Eu nu ma stiam asa laptareasa, cu Bul meu picajit – nici acum nu-s impresionante.

Valentina, lasa-l ca sporovaieste el cand va vrea. Zice bine pediatra. Uite si la mine, pana la 3 ani nu prea am scos nimic, si apoi am vorbit hiper-corect. Si din ce in ce mai mult – vezi acum! Nu te stressa aiurea! Pupici si ai grija de tine!
(N.B. Micha le alatura cam free-style, da’ trebuie sa stii topicu’, altfel nu pricepi la ce se refera… Vezi Mihnutzu. Si e dulce si ne-ntzelegem!)

Pe Maruntzika nu pot nicicand s-o sms-uiesc inapoi ca n-am numarul… Si ce frumos mi-a spus… Te de un million de ori! Si pe leusoara, selbstverständlich!

Teo, in sfarsite reapari! Te dadusem disparuta! Da, acuma alaptez altul mic-mic – cam chinuit, zilele astea… - si te astept si pe tine in club! Ce zici? Nu-mi place ce aud – dar deh, asa e cu finalurile astea de an… de intzeles. Ai grija, draga mea! … ha-ha-ha, si noi avem utilaje la greu: ferma si santier complet dotate! Taktok e si la noi piu-antaia, la fel 'bagger' (excavator) si … ah, da, “helicopter” – fratzi ai nostri!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Azi a dat valentine's-ul in mine si am facut diverse prostioare in bucatarie.
De Sf Valentines,japonezele daruiesc barbatilor cunoscuti,ciocolata,dulciuri sau chiloti si sosete

... mey nebunaticilor!!!
... ai lor sau ai lor?! Cam perverse japonezele!

Noi sabotam Valentine din plin. Sistematic. Avem 364 de alte zile in loc.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
Incepand de aici o puteti vedea in actiune

Ioi ce dulce e!!!!!!
Si chiar minunatzii atzi facut voi acolo. Ma bucur ca ai fost o mama decenta si nu ia-i daruit chilotzeii... ci alte bunatatzi!
Se vede ca-s pe uscat, nu?!

Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara din Bucuresti! Am avut drum bun, uscat si insorit! Daria a fost de milioane, nu s-a plins deloc, a ascultata muzica, a cintata, a vorbit. Daca ma simt bine week-endul viitor iesim undeva sa o recompensez.

Dupa ce am urcat s-a asezat singura pe olita si a facut kk. De vreo ora se tot pune din sfert in sfert de ora si incearcasa mai faca. E cosntipata rau...

Asa ca nu se putea sa nu am si ceva motive de sa ma pling. Saptamina trecuta a chemat sotul pe cineva sda repare tavanul deteriorat de la o infiltratie din toamna. Vineri cind a plecat a vazutca incepuse sa curga apa pe la riloga, a pus o galaeata acolo...azi surpriza...s-a infiltarat pe vreo 2 mp pe tavan, plus peretele exterior, plus inspre riloga iar galeata era plina.

Miine e ziua de plata si sotul va avea o dicutie cu propietarul. A spus ca a reparat pe cladire.

Ne gindim sa reziliem din martie( mucigaiul sigur va aparea si nu pot sa tin bebelusul aici)-sper sa nu iasa cu scandal fiind short notice si pentru ca intra in discutie garantia, etc...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

SabinaY. super fursecurile si bucatareasa dulce!!!

Sabina frumoasa luna!!!

Valentina la multi ani pentru surioara.

Gabriela te salut, ma bucurca a fost cu succes prelevarea de celule stem.

Teodora te sarut si multumesc pentru cuvintele frumoase! Unde e vointa e si putinta! Hai sa stabilim ceva pentru week-endul viitor. despre Mihnea tacut si eu ti-am spus ca stiu multe cazuri de baietei supe-inteligenti care au vorbit dupa 3 ani. Daca bona nu il stimuleaza mult e de inteles si asta...Pupam frumosul dulceeeeeeeee!!!

O seara romantica va doresc!pe curind!!!

34+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

va salut cu dor !
noi iar am bagat un tur de forta, am vizitat toti bunicii (si strabunica). Acum acasa, mai am de facut bagaje , copilul doarme deja. Eu am juma' de tub de crema in par si pe fata, cica " uite mami,mioase bine chema, da ?"
va urez toate cele bune, sa ne reauzim sanataosi !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Citat:
Incepand de aici o puteti vedea in actiune

Ioi ce dulce e!!!!!!
Si chiar minunatzii atzi facut voi acolo. Ma bucur ca ai fost o mama decenta si nu ia-i daruit chilotzeii... ci alte bunatatzi!
Se vede ca-s pe uscat, nu?!

Alex (16.01.2010)

Ai fost tare!Multumim de complimente!
Pupam familionul!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna seara din Bucuresti! Am avut drum bun, uscat si insorit! Daria a fost de milioane, nu s-a plins deloc, a ascultata muzica, a cintata, a vorbit. Daca ma simt bine week-endul viitor iesim undeva sa o recompensez.

Dupa ce am urcat s-a asezat singura pe olita si a facut kk. De vreo ora se tot pune din sfert in sfert de ora si incearcasa mai faca. E cosntipata rau...

Asa ca nu se putea sa nu am si ceva motive de sa ma pling. Saptamina trecuta a chemat sotul pe cineva sda repare tavanul deteriorat de la o infiltratie din toamna. Vineri cind a plecat a vazutca incepuse sa curga apa pe la riloga, a pus o galaeata acolo...azi surpriza...s-a infiltarat pe vreo 2 mp pe tavan, plus peretele exterior, plus inspre riloga iar galeata era plina.

Miine e ziua de plata si sotul va avea o dicutie cu propietarul. A spus ca a reparat pe cladire.

Ne gindim sa reziliem din martie( mucigaiul sigur va aparea si nu pot sa tin bebelusul aici)-sper sa nu iasa cu scandal fiind short notice si pentru ca intra in discutie garantia, etc...

34+ cu David

Bravo Daria!Ce fetita cuminte are mama.Cred ca o sorbi din priviri mereu cu parul ei balai si ochi de manga(vorba cuiva)
Cu aparpamentul cam nasol.Igrasia se rezolva cam greu,doar sa fie administratorul om serios...altfel..

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput