Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihailescu teodora Cumatraaa Petrecere frumoasa maine!Cum a fost la party-ul lui Rares? Zlabooooo.....Ma ienervezi rauuuuu...auzi la ea cinshcinci de kile....Uffffffff!Vreau si iooooo,dar pt.mine...mai e mult pina departe Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007) Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
tare cumatra! Sa fiti bine toti 3, sanatosi si ceva mai voiosi sper. Imi pare rau ca nu prea am fost in forma sa ridic moralul la voi, daca ai chef de palavre da un semn.
Party la Rares a fost super, Andrei cam bataus ca de obicei.
Roxana_G spune:
Multumim de urari, sa ne traiasca toti finutii, sa fie sanatosi si norocosi!
A fost tare cumintel finutul, si e frumos foc. Petrecerea a fost super.
Azi am chefuit si la gradi, petrecerea Alexandrei amanata pana acum. Frumos si acolo. Datoria mea de poze creste pe zi ce trece.
Eu ma simt tare tare rau, ma doare capul, am criza de bila, si o laringita severa de nu scot nici un sunet. Asa ca nu sunt in mare forma nici sa scriu pe aici.
Va pupic, si saptamana usoara sa aveti!
Roxana_G spune:
V-am suparat eu sau de ce n-ati mai scris? Vad ca am ajuns pe pagina 2. Rusinica! Pai sa contati pe mine, omul muncii, in plina inchidere de an?
Pana una alta sa va zic ca am fost la teatru sambata: Miss Daisy si soferul, la Teatrul Evreiesc de Stat. A fost absolut superb, de la distributie la tema. A avut tot ce trebuie, si umor si sensibilitate. Am plecat cu sufletul plin de acolo.
Gabriela77 spune:
M-am mobilizat si am scris si eu cum s-a nascut minunea mea, Ana Sofia:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148653
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cecilia L spune:
Mai eu sunt ocupata cu BAC-ul,...nici orele nu mi le-am tinut azi... parca as da eu examen.....m-am ingropat in hartiiii si cica mai trebuie sa stau pe aici....asa ca daca am timp mai intru pana dau raportul de incheiere a primei zi de ex.......daca as fi prof de lb romana zau i-as pica pe toti....dar deh, nu pica nimeni....vor doar competenti
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Gabriela, superb! Am lasat mesaj si acolo!
Roxana sper sa iti treaca laringita si sa ai o incheiere de an usoara. Felicitari pentru slabire si pentru nasit!
Cecilia, te inteleg. Prietena mea e profesoiarade englezasi mi-a spus cum se da bac-ul acum pe parcursul a citeva luni. Cit despre competenti daca ar fi sa o citez partial ar fi: "incerc sa educ viitorea generatie de buruieni". E foarte trist...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Daca tot nu scrie nimeni nimic sa va povestec din saga apartamentului cu igrasie.
A vorbit sotul cu propietarul... ca repara intr-o luna (cica ultima adata a reparat provizoriu) ca pierdem garantia-what??? apartamentul e mai curat de cum l-am gasit... Acum o saptamina a curatat sotul si cele 12 draperii si perdele (in ideea sa nu fie praf pentru bebelus).
Cica a platit la agentie-si noi am platit aceeasi suma,ca el si ca nu ii convine sa plateasca sume atit de mari la 6 luni. Noi am stat 8 si am mai fi stat daca nu era problema asta.
Iata pata cea mare aparuta in doua zile dupa ce in prealabil fusese reparat: http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP8969.jpg
http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP8973.jpg
Am vazut ca au aparut si in dormitorul mare citeva. Una dintre ele are forma de peste (baietelul meu va fi zodia pesti) asa ca incerc sa ma amuz.
Oricum miine seara cind va veni propietarul prevad ceva scintei...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
digutix spune:
buna fetelor
am trecut si eu acum ceva timp pe la voi dar in ritmul accelerat in care curgeau paginile ...nu am putut tine ritmul
am vazut ca suntem in lista...multumim mult ca ne-ati trecut desi nu am fost activi.
rodicamaries spune:
Buna seara mamici dragi.
Credeam c-o sa fiu pusa nemotivata cu rosu, la atatea absente...
Sunt tare ocupata, si mamicile cu doi copii, cred ca ma inteleg, Marcu are aproape 6 luni, vrea muuuuuult in brate, iar Darius, saracutu, vrea si el putina atentie, asa ca incerc sa ma impart.
N-am crezut niciodata ca a-l doilea copil imi v-a aduce atata bucurie, si cand era Darius mic am avut momente frumoase, dar acuma sunt coplesita uneori, se iubesc tare mult, Marc il adora pe Darius, doar cand ii aude vocea rade, apoi daca-i vorbeste lui, rade in hohot, sunt tare dulci, nu mai vorbesc ca ma si amuz de ei, se loveste intr-o zi darius la deget, merge repede la Marc in scaunel si zice: "EMA(asa-i zic unii, printre care si el) uite, bubu a deget,auuuuuu" ii intinde mana sa-l pupe Marc pe deget, bineinteles l-a balit bine, la care Darius: "Gata, tecut(trecut)".
e greu dar si frumos.
din pacate problema cu serviciul lui Florin s-a repetat, si din noiembrie e pe somaj, ne descurcam destul de greu in perioada asta de iarna mai ales ca sunt taxele destul de mari, dar e bine totusi ca mai are lucrari la cunostine, rude, etc(care nu au nevoie de factura pt manopera) in domeniul instalatiilor, bine... nu munca de inginer, ci de instalator, dar e bine oricum ca mai poate face niste banuti, poate ca la primavara o sa trebuiasca sa duc copiii la maica-mea si sa ma intorc si eu la munca, vom vedea.Deocamdata suntem pe linia de plutire, n-am intrat in datorii, sper sa mai aiba ceva lucrari in urmatoarea perioada.
Imi era putin jena sa va spun toate astea, dar nu cred ca suntem singurii care trec prin asta, ma si revolt cateodata, ca nu-i corect ca un inginer in instalatii sa stea pe somaj, si un economist(io) sa ia 600 indemnizatie pt crestre copil si asta pt ca un patron n-a vrut sa-mi treaca salariul real in cartea de munca in timp ce altii primesc salarii de mii de euro doar pt ca stau.
asta e, sanatosi sa fim, incerc sa ma bucur de fiecare dimineata in care vine Darius si ma trezeste cu o mare pupa iar Marc cu o mare foame dupa o sticluta de laptic.
Va pup, si mi-e dor sa stau la povesti cu voi, Roxana, Maria, Cecilia, Mandarinuta, Andreea, Magda, Gabi, Sabina, Sabina(Devyla)Luy,Sim Stoian,Mandarinutza,Mariana,Tomasa,Danielle,Yaia, carpatina, Danutza, Adi, Nana, Ana, Teodora.
imi aduc aminte cu drag cafelele virtuale de dimineata.
Multa sanatate voua si copiilor vostri
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
si de Emanuel(24 aug 2009)
rodicamaries spune:
Apropo, mie mi-a dat buni(Dumnezeu s-o ierte) cateva lucruri printre care si o bomboniera de portelan, nu i-am dat importanta deosebita, dar intr-o zi cand o stergeam de praf vad ca e inscriptionat ceva pe ea, adica 1529, m-am speriat prima data, waw sa fie anul 1529 anul fabricatiei??? nu stiu, l-am intrebat pe tata si a zis ca buni a primit unele lucruri de la niste evrei cand acestia au fost dusi in Auschwitz, presupun ca de acolo provine, daca voi fi nevoita s-o valorific, cum ar trebui sa procedez?la un muzeu? unde ar putea fi verificata daca-i asa veche, evaluata corect si platita la fel? stie careva?
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
si de Emanuel(24 aug 2009)