Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Cica azi e Valentin's day, la noi nu se pune ca tati e la serviciu, sarbatorim Dragobetele, mai pe romaneste. Ieri am fost si noi la nasi, Adelina s-a simtit ca la ea acasa, a dat ordine tuturor si a balotat la greu din toate. Noi am jucat pocher pana la 23 noaptea, noroc ca am avut jetoane ca daca jucam pe bani eram falita.

Valentina mersi de sfaturi, era doar un gand, si eu ma gandesc mai mult la cat de grea imi va fi cu doi copii. Prioritar pentru mine acum e sa ma angajez si bb2 e un plan mai indepartat.

Teo imi pare rau sa aud ca esti suparata, la serviciu cred ca toata lumea are o perioada mai nasoala cu criza asta, sper sa treaca. In schimb te admir ca apoti sa ti dieta, eu cica intru de luni ca am ajuns la minunata greutate de 69 kg. Sper sa ma abtin de la mancare ca sunt o mare gurmanda, daca m-as imbraca acum in costum de baie m-as sinucide.

Madalina am vazut pozele din "prima casa" (pe mail) tare scumpic piticul tau.

Roxana sa-ti traiasca finutul.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Am vazut o japonica mica la bucatarie, yammiiii!

Mergi la inceput

Ma duc sa ma apuc de gatit, ceva light ca nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

neataaaaaaa.azi ne-am trezit tarziu andu si cu mine,azi noapte am adormit pe la 0.30,tot amandoi.a bagat un iurt cu biscuiti,acum admira lumea de la geam,cu mamaie.mai stau nitel si il scot pe afara.
greyeras,ce bunatati faci?eu mai am cateva zile de odihna apoi pleaca socrela si imi reiau in stapanire bucataria.
yaia si eu astept primavaraaaaaaa.se intrevede,azi e un soare numai bun de scos copilul pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, distractie placuta azi....sa te bucuri de finut.

D-na Teo, ai PM

La multi ani, tuturor celor cu numele VALENTINA, chiar daca nu e in calendarul Ortodox azi....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teo, Cristi a avut si el pasiunea tractoare si masini de gunoi, acum avem pasiunea "patrula diminetii" din Cartea Junglei, insira toate animalele salbatice si/sau domestice si il pune in fata pe elefant si incepe sa fredoneze melodia...e asa haios, dar cere sa ne jucam cu el....la fel si cu trenuletele Thomas.....stam in 4 labe si ne jucam cu el...

Gata pt azi, ma asteapta patrula si sa iesim afara.....nu mai schie mami.........

Aaaaaaa si sunt racita............

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Ajutor, mamicile din Bucuresti
De-o saptamana Daniel are diaree. am incercat si mucilagiu de orez, si smecta, si pafurile care le mai aveam eu de-acasa, insa nimic n-a functionat. ba mai mult, de ieri face kk cu mucus si sange. Unde sa ma duc cu el? Probabil ii trebuie facuta o coprocultura ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani tuturor Valentinelor(tinilor)!Sa fiti iubite asa cum doriti si cand doriti!

Noi santem in verva carnevalului, azi e la noi in oras...
Santem bine sanatosi si cuminti

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

O zi cat mai placuta si plina de iubire alaturi de jumatatea voastra! Meritati din plin o zi de rasfat ,asa ca se scuza absenta!
Happy Valentin's day !!!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Cecilia, Roxali,
Am reusit sa vorbesc cu Mari. Mititelul nu este deloc bine si se pregateau sa mearga la medic. Astept vesti de la ea si ma rog sa nu se lase cu internare. Puisor mic sanatate multa, multa!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput