"Abdomen extra-plat: Beachbody (16)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Addicted cu remarca ta mi-ai adus aminte cind eram la camp ne-a intrebat Tony daca nu ne-am plictisit sa-l tot auzim facind aceleasi glume pe dvd-uri :)
Dupa 4 luni de frecat programul asta a inceput sa fie un pic boring, de aceea simt nevoia sa combin cu altceva dar tot de baza o sa ramina pt mine fiindca e complex si bine structurat iar eu nu sint genul care sa faca de capul ei...nu ma motivez fara "antrenor".

Cred ca m-a lovit nitel si depresia de iarna...lipsa de soare si frigul au inceput sa-si spuna cuvintul in ce priveste energia mea. Am nevoie tare de o vacanta la ocean...Ma tot gindesc daca sa merg olecuta in Bahamas sau sa ma pastrez pentru Italia...nu stiu. Italia e cam scumpa pentru o saptamina, nu merita, iar damblaua cu Tony mi-am facut-o deja (l-am vazut adica...sa nu inteleaga cititorii neavizati altceva )

Ieri mi-a venit si CM...sper sa se mai linisteasca hormonii mei cu mincatul ca m-am simtit infometata non-stop...ma sculam dela masa si ma intrebam "ce mai maninc sa nu-mi mai fie foame?
Deci sport zilele astea usurel: yoga, pilates, alea... Abia astept sa vina vara sa ies la alergat! Am zis vara fiindca nu ies daca nu sint minim 20 grade.

Deus cind te muti in State? N-ar fi frumos sa facem o intrunire a extraplatelor? Vine si Xio in vizita la tatal ei si aduceti si restul grupului in valizele voastre ca, deh...sint gata aplatizate :)

Anda n-am studiat subiectul cu raw food...nu cred ca as putea sa maninc numai crud. Fara supe sint moarta.
Te-ai reapucat de sport? Cum merge dupa pauza? Scartzai si tu ca mine? :)

Chestia cu dimensiunile in talie e relativa. Cred ca cel mai important e raportul intre solduri-bust (care trebuie sa fie aproximativ aceeasi dimensiune) si talie care trebuie sa fie cu 30 cm mai putin decit primele 2...asa se obtine efectul de clepsidra

Mai aveam de scris dar ma cheama treburile.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

m-am intors...ma doare coloana cervicala, se schimba presiunea atmosferica(:

Allure eu am scapat de depresia de iarna cu D3:-)
si mie imi vine cm probabil maine asa ca energia mea scade cu viteze ametitoare...tot am stat 50 de min pe banda ca sa-mi dovedesc ca pot.

codrina13 - plan pt cca 3 luni: apa cate 4 l pe zi.in fiecare zi te perii pe corp cu o perie uscata in special in zonele cu celulita, faci sport de 4-5 ori pe saptamana, nu mananci fainoase si dulciuri - asa scapi de celulita intr-o f mare proportie:-)

ma duc sa fac o baie cu o carte care la final o sa fie toata valurele.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

ce plictiseala e la topicul nostru! se scorojesc peretii...
v-a lovit si pe voi depresia de iarna?

Deus, io stiam ca vitamina D se sintetizeaza in corp prin expunerea la soare si ca nu se asimileaza din suplimente Sa fiu eu in urma cu descoperirile stiintifice?

Anyway, am uitat sa va spun cu ce m-am oblojit pentru infectia aia urinara sau cistita, ce ma-sa o fi fost, ca nu m-am ostenit sa-mi fac urocultura! Chiar: e vreo diferenta de simptome intre una si alta? Ca la mine amindoua se manifesta la fel: pipi des fara dureri. XIO?

Deci am fost la magazinul naturist si am intrebat-o pe fatuca aia (am chestionat-o intii si am vazut ca are cunostinte bune, nu e tuta) ce imi recomanda pt asa ceva, afara de cranberry la care cica as fi alergica conform testului de food alergies
Si mi-a recomandat o substanta de ii zice D-Mannose facuta dintr-o planta. Nu mai auzism de ea. Am fost foarte sceptica dar am luat-o ca eram cam disperata si in 2 zile de "tratament" mi-au disparut simptomele. Nu cred ca a fost placebo ca va spusei, am fost sceptica
A mai luat cineva asa ceva?? Care sint leacurile voastre babesti cind aveti probleme de genu'? Ceaiurile de coada soricelului sau calului sau care-o mai fi la mine nu functioneaza...

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

No salutare.

Conchita, bagat la cap ce zici tu de raw food. E clar ca trebuie urmata cu atentie. De-aia tot studiez.

Deus, buna intrebare. Nush ce m-o pocnit...cred ca motivul nr unu ar fi o greata maxima pe care o resimt pentru porcariile pe cere le-am inghitit ani de zile. De ceva vreme am scos si carnea de pui...dupa ce am vb cu cineva care lucreaza la o ferma in zona. Mincam doar vita si peste. Si pfff....intru in magazin si ma apuca scarba de tot ce vad pe rafturi....mezeluri, plastice, chimicale. E o chemare la verde...la care tre sa-i dau curs
Bafta cu paramedicii .

Allure, asa am crezut si eu, dar la un studiu mai amanuntit constat ca nu e asa nasol precum pare. Si cu scartzaitu, daaa, rau de tot. Am incasat viroza de la piduk, stau cu fular la gat, zgaltzai din toate balamalele, ma doare gatu si am o stare de toata jena. Beau ceai dupa ceai, indop propolis si vita c, si...cam atit...noapte. Astept linistita sa treaca.

Si ca sa va dau un exemplu, iaca aceasta supa initial mi s-a parut horror, acu la a saptea studiere parca ar merge...sau mi-e foame mie raaau de tot . Asta mova m-a fermecat din prima. Totusi cred ca ai de unde alege.

Offff ma retrag ca fac cutremur la ce frisoane am.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Allureeee, esti cea mai cea...mai ce bine ca mai povesteti una alta. Uite ca m-ai luminat. Ca eram pe raftul cu infectii urinare de azi dimineata. Am auzit ca acest d-mannose este ff bun. Si acum cautand vad ca este si la noi. La mama mea i s-a recomandat dupa ce urologii au dat-o in petec, sau pe linga petec, nshpe tratamente fara rezultat pentru UTI cu e.coli. Si pe linga Cranberry care a ajutat-o mult, asta era alta recomandare.

Merci fata ca m-ai luminat/amintit.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

dupa baia mea fierbite sunt intr-o lene generalizata:-)

Allure- azi am facut sport si am mancat super light asa ca am fost cuminte

mic dejun -un fresh mare cu tarate
pranz o salata cu 2 oua si o lingura de ton bucati
cina o supa crema de legume
1 gustare - 1 banana
1 gustare - 1 baton fitness
apa multa

Vit D cum sa nu se asimileze din suplimente? dar la copii de ce le dam in toate lunile de iarna?http://www.de-azi.ro/vitamina-d-si-imunitatea/
eu am vazut mai multe studii in care se recomanda vit D la o mare parte din populatie: cremele cu protectie uv ne strica din pct asta de vedere, feritul de soare la fel(riduri,cancer), zonele cu ierni lungi, etc.
Eu beau din sticla copilului meu, lui ii dau 2 pic si eu imi pun in fresh cate 4 pic in fiecare zi

Bunica mea care a avut cateva infectii urinare urate s-a tratat cu succes cu albastru de metil. Punea in apa de baut cateva picaturi. Pont primit de la amsbasada Frantei din Cairo unde asta le-a fost recomandat ca sa dezinfecteze apa:-)

anda -sanatate multa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

completare la cina am avut si o felie de peste facuta in vasul de yena cu diferite ierburi:-)

si mi-am adus aminte de ceva...zilele trecute am scris ca eu am 91 la sani vreo 61 in talie si vreo 91 la fese! cred ca eram sub influenta supei de legume! azi m-am masurat si am cu totul si cu totul alte dimensiuni:

1.70
60 kg
97 sani
64 talie
95 fese

ma duc sa ma culc ca maine ma trezesc devreme, va pup si va doresc os eara super!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Buna dimineata si buna seara

revin nitel mai tarziu:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Anda, arata bine situl ala cu mincaruri raw...am sa ma inspir si eu de acolo for sure.

Am avut si eu in trecut E Coli si probabil si de data asta tot microbul asta l-am contactat ca m-am molipsit de la apa bauta in avion ...apa de chiuveta care se stie ca e infestata cu asa ceva de la materiile fecale

Subiectul cu vitaminele pt mine e un mister total...nu prea imi place sa iau suplimente fiindca nu am incredere in companiile care le fac (de obicei americane) care sint si astea dupa profit la fel ca cele de medicamente...aud mereu ca un brand emai bun ca altul (de unde stiu care? si cum?)...de cele mai multe ori mi se pare ca arunc banii pe fereastra (si ce de bani!!)
Vitaminele ce tocmai mi le-am luat le-am analizat mai indeaproape si am constatat prezenta a numeroase metale grele care stiu ca sint utile in corp in cantitati mici dar extrem de daunatoare daca depasesc o anumita cota...Acu eu de unde stiu cit am nevoie la momentul asta si daca am cu adevarat? Parca nici nu-mi vine sa le mai iau...Iar pipi iese tot galben intens de la complexul de vit B din ele (cica B-urile sint "water soluble" si de aia)
Ughh!

N-ar fi mai bine sa fii complet neinformat, sarac cu duhul si sa mori linistit cind ti-o veni ceasul decit sa te chinui toata viata cu crimpeie de informatii (ca pe toate nu le poti stii anyway)???
Uneori as vrea sa fiu ignoranta dar fericita. Ca vad in jurul meu atitia oameni cu creierul zob, fara nici o apasare, carora nu le pasa de dieta, vitamine si yoga dar sint mai sanatosi, poate, ca mine si cu siguranta , in prostia lor, mai fericiti ca mine...
Arghhh! Am tendinte nihiliste. Cred ca asta e gindirea de la miezu noptii. Ma duc sa ma culc inainte sa-mi vina idei mai lugubre.
Pina dimineata imi trece. Promit. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Allure, esti simpatica cu filozofiile tale. Dar, permite-mi sa te contrazic - a se citi incurajez, desi ai zis ca e temporara starea asta a ta.. Lasand oamenii ignoranti la o parte, restul lumii se imparte in doua: cei care fac ceva pentru sanatatea lor si cei care nu fac nimic, insa sunt constienti ca ar trebui sa isi schimbe modul de viata (din care fac si eu parte, deocamdata). In care din cele doua categorii crezi ca sunt cei fericiti?
E adevarat ca in ziua de azi devine din ce in ce mai greu sa traiesti sanatos, in special aici, unde traim noi. Si cu descoperiri stiintifice care te sfatuiesc o zi sa mananci oua de brontozaur, iar a doua zi se descopera ca o sa iti creasca al treilea sfarc, sa fii sanatos e un challenge. Tot timpul am fost de parere ca facem parte din generatia perfecta, am avut o copilarie cum copiii nostri nu vor avea, din pacate, avem parte de oportunitati pe care parintii nostri nu le-au avut, tehnologia ne usureaza viata cum nu se poate mai bine..si inca mai putem sa mancam un morcov crescut in pamant. Asa ca continua ce faci, ca faci bine Cat despre infectia urinara, eu cred cu desavarsire in tratamentele naturiste, asa ca cauta remedii pe formula-as.ro Aaa si de ce nu te apuci de insanity daca te-ai plictisit de p90?
Eu o iau incet, asa cum a zis si luminita si o sa ma specializez in alergat, eliptica, pilates si yoga, exercitii de alungire a grasimii

Mergi la inceput