"Abdomen extra-plat: Beachbody (16)"
Raspunsuri - Pagina 11
z333 spune:
o sa dau forumul in judecata ca stau treaza sa citesc un anumit topic(destul de interesant-nu dau nume) si mananc alune care se depun 'la naiba' unde nici nu te astepti
dar voi dormiti, nu faceti ca mine
DIG DEEPER!!!!
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#
so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE
Deus spune:
Buna dimineata sau Buna seara:-)
mai nou, am, inainte de ciclu, noaptea niste transpiratii reci de pot sa-mi storc pijamaua! ce ma enerveaza. In schimb de PMS nu am mai avut timp:-)
beau o cafeluta buna...
revin mai tarziu cu noutati
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
conchita spune:
anda, emaaimee si addicted, bine ati revenit si sanatate copilasilor raciti.
anda, nu stiam ca treci la raw food treptat, eu am sarit direct in cruditati. ai grija insa daca faci strenght workout sa iti asiguri necesarul de proteine si carbs, eu n-am facut-o cu tae bo si m-am anemiat. din ce stiu eu, nu e deloc bine sa ai 100% raw food niciodata, doar 80% pe perioada de detox si apoi 50% si-aici poti mentine asa toata viata - eu asa am acum.
lumi, pai dc nu e mama vinovat ca n-ai tu vointa sa pui alunele la loc in punga. :-)) ce topic?
deus, tu mereu ma pupi, ce-am facut sa merit?
Allure, ia-o usor daca tot ai revenit, considera pauza asta un semnal ca tre sa fii mai blanduta cu tine.
pe-aici e primavara, mi-au inflorit toate muscatele, iasomiile, freziile, etc. , dar vreau sa ma duc sa vad florile din deshert zilele astea. am fost anul trecut tot asa primavara si erau o splendoare. ma fascineaza deshertul, il scriu cu h sa fie clar si sa previn alergaturile pe-aici ca ma laud cu pasiunile pentru ciocolati.
a venit si circul in oras, abia astept sa mergem. si incep iarasi festivalurile stradale, sa te tii, orasul e tot o sarbatoare continua pana la "iarna" cand o sa ploua iar o luna si o sa se planga tot poporul, vai ce napastuiti suntem. :-))
Addicted spune:
Deus, multumesc pentru promptitudine! Intrebare: ce faci tu la ora 5 pe forum, cand restul Romaniei se intoarce pe partea cealalta? Esti o persoana minunata, mi-a placut ideea cu capsula timpului, e fenomenala, eu am o ciudatenie pe care o practic de ceva timp: am un caiet in care dedic cateva minute pe zi, nu tot timpul, amintirilor. Nu scriu fapte neaparat, ci in mare parte persoane de care imi amintesc brusc si la care nu m-am mai gandit de ani de zile.. sau lucruri dragi mie de cand eram copil, de genul penarul meu din clasa I cu planete, cizmulitele mele cu blanita alba de cand aveam 5-6 ani.. si tot asa. Chestii care stiu ca imi vor aduce un zambet pe fata atunci cand le voi reciti.
Revenind la planul meu de bataie, desi Allure mi-a recomandat sa nu incep P90x, ceea ce de fapt a si fost intentia mea de acum doua luni de zile, pentru ca mi s-a parut prea greu, cred totusi ca ma voi apuca de cd-uri, cat pot, mai bine decat nimic. Am "rasfoit" dvd-urile si vreau sa va intreb ceva, desi stiu ca o sa dati cu rosii, mai ales Allure: nu vi se pare ca Tony e plictisitor? Poate ca sunt eu prea obisnuita cu Billy Blanks..
Conchita, multumesc de welcome! Am uitat, unde esti de zici ca te duci sa vezi florile in deshert? Colorado, parca, nu? Frumos, frumos.. Americanii, de parca nu i-ai cunoaste, asa stiu ei sa se planga de orice.. saptamana trecuta am fost la ski in North Carolina, cand am ajuns pe resort, dupa condus prin munti n-spe mii de ore, aflam ca e inchisa statiunea, din cauza zapezii, cred ca depasise limita admisa de 5 cm Scoli inchise, totul paralizat pentru un deget de zapada.
Deus spune:
Am revenit cand lumea se trezeste:-)
Addicted de la ora 7 dimineata am primii clienti (o familie) cu care fac sport la ei acasa asa ca la 6.30 plec de acasa. Pt ca urasc sa intarziu si nu-mi plac lucrurile facute in graba prefer sa ma trezesc la 4.40 sa-mi fac ritualurile incet si bine:-)
Tony nu este plictisitor! orice sport poate sa fie plictisitor, daca mergi de exemplu la inot si faci n lungimi de bazin zi de zi te poti blaza. Ee de aceea alternez exercitiile. Intr-o zi fac dimineata 1 ora pe banda si dupa masa un abs cu Tony, in alta zi fac un pilates si seara exercitii cu greutatile sau cate 2 saptamani acelasi program...depinde de starea mea mentala.
P90X este f bun si foarte complex :-)
Conchita - daca eram gay te aveam in vedere:-)
Allure - mai mergi in Italia? cum merge revenirea?
Lumi - ce topic? mie imi plac multe si le citesc dar nu ma bag ca dau cu batu-n balta:-)"Mostenirea mesianica", "intrebare agnostica", "Of... forumul asta", etc.
Anda - din ce considerente vrei sa papi asa? sanatate? cred ca nu este usor dar cred ca te vei descurca. Ai grija la proteine! Eu cand fac detox cu all crud imi pun in blender oua de prepelita natur.
Aseara am vorbit cu sora mea si mi-a spus ca la 5 minute de locul unde sta ea este un colegiu unde se fac cursuri de paramedics. Presimt ca acolo ajung:-) Si o sa o vad pe Conchita, dupa care in concediu dau o fuga sa o vad pe Allure
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
z333 spune:
neata' fetele..imi beau cafeluta, tot la munca..dar macar e soare afara
Deus m-ai ghicit..aseara statui pana dupa 1 dim sa citesc "Of... forumul asta" si am mai citit si subiectul Noideei..nici eu nu ma bag,pentru ca nu pot sa ma apuc sa intru in viata personala a unui om pe care nu il cunosc cu critici sau sfaturi, in schimb citesc, bag la cap, invat din greselile altora
Acum, Adiccted..sa iti spun ce as face eu in situatia ta( pentru ca nu stiu ce metabolism ai tu, ce probleme medicale, etc..)
bon, sa zicem ca am 70 de kg..nu as incepe cu P90X sub nicio forma( P90-ul mareste masa musculara si nu as vrea lucrul asta daca as avea 70 de kg)
as incepe cu "dieta"...eu in perioada in care am slabit am renuntat cam la tot ce ma ajuta sa ma ingras inainte..
de exemplu, ma trezeam dimineata imi faceam un ditamai bolul de salata(rosii,castraveti,ardei,masline,piept de pui,ciuperci,branza rasa,etc.) si din asta mancam toata ziua cam la 3 ore asa..intre astea 3 ore mai bagam o banana,un iaurt,un baton cu cereale,etc...ideea e ca nu am facut foamea deloc
na bun, asociat cu "dieta" asta as face un sport mai soft..alergat, bicicleta..
la un moment dat normal ca al meu organism o sa se obisnuiasca asa si nu o sa mai pierd din kg..ei, atunci as incepe cu ceva un pic mai intens..eu as opta pentru tae bo,pilates,ceva dans
si dupa aia urmeaza faza de mentinere si tonifiere...unde as face ce fac si acum..Insanity si Hip-hop Abs
plus ca tu singurica trebuie sa stii la ce alimente esti dispusa sa renunti forever( pentru ca, daca renunti numai ptr o perioada scurta de timp, iar o sa te ingrasi)
eu in faza in care sunt acum nu prea ma abtin de la nimic,dar am alimente si mancaruri pe care nu le mananc si nici nu o sa le mananc vreodata spre norocul meu, pentru ca nu imi fac bine si nici nu imi plac..si evit pe cat posibil sa mananc seara dupa ora 7-8
dar o mai dau si in bara, ca de exemplu aseara
mai e cazul sa spun ca trebuie sa bei f multa apa si ca sportul trebuie sa devina un stil de viata? nu cred
cam atata..azi o sa am o zi f incarcata la munca si foarte lunga..abia dupa ora 22 ajung acasa si trebuie cumva sa imi fac timp si de invatat ca sambata iar am examen
diseara am si program de sport cu al meu...vreau, nu vreau,tre' sa fac cu el o perioada pana isi intra in ritm, pentru ca are nevoie de motivatie
DIG DEEPER!!!!
me,me,me
Deus spune:
Lumi- de la P90X facut acasa cu greutati de 1-2-3 kg nu faci masa musculara mare in veci:-) uite la Allure dupa atata timp ca nu-i musculoasa ci este fusiforma si frumoasa, si fetele din pozele facute in timpul pelerinajului ei:-) sunt subtiri dar definite.
Eu mi-as diversifica cat mai mult programul:-) si pilates si P90X si Shaun pt incepatori si alergat si bicicleta, etc in asa fel incat sa nu ma plictisesc dupa prima saptamana si sa renunt.
Eu de exemplu daca l-as vedea pe Tony sau pe Shaun in fiecare seara as face pauze lungi si dese fiindca nu am mentalul construit sa fac nimic rutinat.
Ca sa nu ma plictisesc de banda de alergat am tv in fata si ma uit la cate un film si mintea mea este plecata:-)
De mancat este evident ca trebuie sa reduca portiile, sa mananace ultima masa cat mai devreme si cat mai light:-)
Va pup, fug ca am de lucru...
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
z333 spune:
eu cum am spus, am vorbit din perspectiva mea,cum as proceda eu si la mine chestia asta stiu ca ar functiona si functioneaza
eu de la P90X(pentru ca nu sunt omul ala care sa traiasca numai cu legume si verdeturi) m-am ingrosat la picioare mai tare decat eram, imi latise spatele,etc..asta nu inseamna ca la altcineva nu s-ar putea intampla invers
poate mai sunt si oameni imperfecti ca mine pe pamantul asta si felul in care eu am slabit si in care ma mentin acum, i-ar putea ajuta..
dar ea poate sa faca ce vrea si ce considera,ca e femeie in toata firea, cu siguranta isi cunoaste corpul si stie exact cat sa isi intinda plapuma
DIG DEEPER!!!!
me,me,me
codrina13 spune:
Ce harnicute sunteti! EU am "somat' cu sportul, n-am facut nici duminica, nici ieri. Ieri am papat o salata cu rosie+castravete+salata verde+o pulpa pui(am impartit-o la mic dejun si gustare), la amiaza 3 sarmale, e drept ca fara paine, dar erau 3!! si mari!!! cina un iaurt cu 2 linguri de fulgi de ovaz (stiu ca era mai bine sa inlocuisc cina cu micul dejun, dar na...) SI la ora 8 m-am bagat la culcare si am dormit pana dimineata la 7 juma. Maaamaaa,ce bine a fost!! DAr sport ciuciu.
Azi trebuie NEAPARAT sa fac ceva, mai ales ca trebuie sa-mi vina ciclu maine, poimaine si cand imi vine 2-3 zile nu sunt buna de nimic, asa ca daca nu fac azi sport...prea multe zile consecutive fara sport. Adevarul e ca n-am chef sa fac, dar ma motivez cand va vad pe voi asa de active cu voi am noroc
Addicted, eu nu ma bag cu sfaturi, dar stai pe aproape ca fetele astea sunt tare motivatoare mai mare dragu sa te tzii de sport cand le vezi pe ele. LA mine mersul la sala nu ajuta deloc, pai numa cand ma gandesc ca merg acasa, pap ceva, imi iau echipamentul, ma mai duc si pana la sala, "muncesc" acolo, apoi vin inapoi acasa, si e tarziu tre sa ma culc.Si sa mi se duca cateva 4-5 zile pe sapt. asa!! Sau, sa merg direct de la birou, pai dupa ce am stat 10 ore cu hainele alea pe mine, sa ma duc direct la sala, fara sa mananc ceva, sa ma spal pe dinti, sa...nici asa nu e bine.sa mai imi fac si abonament si sa nu ma duc! la mine cel mai bine functioneaza programul acasa, n-am nicio scuza plauzibila sa nu fac(ar fi lenea, dar asta nu e scuza plauzibila)
Xio, ai dreptate cu constituia, eu veci n-as putea ajunge la 55 cm in talie, asa e scheltul meu, dar un 60 zau ca mi-ar placea teoretic! Adica suna bine "60 in talie", nu stiu cum as arata, ca si acum arat subtirica in talie desi centimetrul nu minte...
Deus, cand citesc la ce ora te trezesti!! Auci, parca pe mine ma doare! EU toataviata am fost cu dormitul pana tarziu si atat am suferit din cauza asta! Acum am ajuns la concluzia ca asta e, nu sunt o morning person si gata. totdeauna am fost mai activa dupa-masa decat dimineata, am invatat mai usor dupa-masa/seara/noaptea pana la 3-4, decat dimineata(aveam colege la faculta care se trezeau si s apucau de invatat cand ma culcam eu ziceam ca invatam in schimburi si ne tinem locul cald in sala de lectura una alteia) Dar, sincer, mi-ar placea sa fiu o morning person. si nu, nu tine de "antrenament", ca 4 ani am mersi la liceu pe ora 7 si am urat fiecare dimineata!
codrina13 spune:
Am tot citit ca lotiunile/cremele/gelurile anticelulitice sunt "apa de ploaie". Ei, dar tot mi-am cumparat cate o crema ca macar hidrateaza pielea si chiar daca substantele din ele nu fac ce promit, macar prin faptul ca masez pielea cand aplic crema tot fac un lucru bun. Am folosit creme ieftine, romanesti, de la plafar. Celulita mea e urata, daca strang putin de tot deja se vede, pe fund si pe picioare in spate mai tare, dar si in fata, si daca strang tare cu mana am celulita si de la genunchi in jos. Chiar si la genunchi. Celulita la genunchi hai c-am zis-o si pe asta dar am!
AM primit cadou 3 flacoane din gelul asta https://www.cellulean.com/ cica e fantastic de extraordinar de fenomenal Acuma, clar nu face ce promite, dar macar ceva, ceva?? Daca tot a platit 140$ ? Macar sa-mi dea iluzia ca face ceva!
Ce ziceti? COmbinat cu mancat sanatos, sport, o sa incerc si dry massage...
Azi am mancat o salata din salata verd+rosie+castravete+1 ou+o felie mica de telemea+masline, asta a fost mic dejun si gustare, amiaza carne+pireu cartofi+salata rosii, gustare urmeaza migdale, acasa voi manca ciorba de conopida la greu, poate un iaurt, sa vedem. Si neaparat sport!! neaparat!! (pe mine inercc sa ma conving )