Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

hehe, noi nu avem nevoie de spatiu, ci de casa, stam cu chirie si platin 400 euro pe luna iar conditiile nu sunt de banii astia, astazi ploua in balcon rata la banca prin prima casa (daca o mai fi) e mai mica

noi am inceput sa vedem ap in ianuarie dar ne-am oprit la asta ca era cel mai bun raport calitate-pret-zona, e aranjat nu mai trebuie bagati bani si ne lasa si niste mobila (n-are multa) e la parter fara balcon...dar l-am face noi cu alta ocazie

eu zic ca bb e cel mai comod sa doarma cu parintii in camera, gandeste-te de cate ori pe noapte te trezesti, fie ca plange, fie numai sa-l vezi tu ca e ok
cu 2 bebei nu prea merge in aceeasi camera zic eu, ca se vor trezi unul pe altul, mai ales la inceput, noi probbabil ne vom imparti copii pe cel mare nu-l vad singur in camera lui

cu bobinache 18s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Trebuie sa ies pe vremea asta urata
Va pe toate.

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Noi ne-am mutat anu trecut; bebe a fost conceput in apartamentul nou. E mare, are 90 mp utili, fara balcoane, la fel de mari sunt si ratele la banca si facturile de gaz .

18+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Pot intreba cam cat costa un apartaent in tara, de curiozitate.
Stiu ca la noi in Focsani un apartament cu 2 camere in bloc nou, dupa '80 e cam 45 mii euro?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

CD mult succes la obtinerea locuintei si sa va ajute Domnul ca sa o obtineti cat mai repede.

Dragaica felicitari pentru vestile fff bune...si ai fost tare la faza cu nasul

Referitor la hainute inca nu m-am gandit sa incep sa cumpar nimic, probabil dupa Pasti sa ne orientam si noi, dar pana atunci inca nu incep sa ma stresez de pe acum.

Florentina casa de piatra...am admirat pozele...sunteti frumusei amandoi ...sa fiti fericiti si impliniti din toate punctele de vedere.

Am admirat si celelalte pozici...suuuuper frumoase....asa mamici...asa odrasle

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

hehe, noi nu avem nevoie de spatiu, ci de casa, stam cu chirie si platin 400 euro pe luna iar conditiile nu sunt de banii astia, astazi ploua in balcon rata la banca prin prima casa (daca o mai fi) e mai mica

noi am inceput sa vedem ap in ianuarie dar ne-am oprit la asta ca era cel mai bun raport calitate-pret-zona, e aranjat nu mai trebuie bagati bani si ne lasa si niste mobila (n-are multa) e la parter fara balcon...dar l-am face noi cu alta ocazie

eu zic ca bb e cel mai comod sa doarma cu parintii in camera, gandeste-te de cate ori pe noapte te trezesti, fie ca plange, fie numai sa-l vezi tu ca e ok
cu 2 bebei nu prea merge in aceeasi camera zic eu, ca se vor trezi unul pe altul, mai ales la inceput, noi probbabil ne vom imparti copii pe cel mare nu-l vad singur in camera lui

cu bobinache 18s

CD, si eu stau cu chirie si e tare greu cand nu este al tau. Ma intereseaza si pe mine cu 'Prima casa'. Daca nu reusesc acum... mai tre sa astept urmatoarea criza?!
Cunosc pe cineva care si/a luat un ap. in Bucuresti-60.000 E, rata 320 E, chirie 300 E, asa ca se merita sa faci pasul acesta. Eu m/am ferit pana acuma deoarece auzisem ca sunt taxe si comisioane 'ascunse' dar se pare ca m/am inselat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Dragaica un ap de 3 cam intr-o zona considerata buna e in jur de 100 000 euro mai mult sau mai putin in unctie de etaj/amenajari etc...
referitor la hainute eu nu am superstitii, mai ales ca am simtit pe pielea mea diferenta de pret intre Rom si UK (de unde nu am cuparat nimic la inceputul sarcinii trecute) am cumparat numai pentru copilul cumnatei, am venit incarcata ca un magar. nimic pentru viitorul meu pushti si apoi m-am zgariat pe ochi cand am dat dublu pe biberoane, canute, tetine, gentute....
eu zic ca daca sunt reduceri considerabile, sa profiti, mai ales cu 2, o mica economie conteaza

eu am dat hainutele de la Robi dar cred ca le voi primi inapoi....daca nu... in pampersi il tin ca nu stiu ce bani ne mai raman dupa ce luam casa

cu bobinache 18s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Florentina casa de piatra...am admirat pozele...sunteti frumusei amandoi ...sa fiti fericiti si impliniti din toate punctele de vedere.

Elena, 19+ cu

pt beluistef si pt toate fetele de aici.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 9+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Am admirat si celelalte pozici...suuuuper frumoase....asa mamici...asa odrasle

Elena, 19+ cu

Apropos de odrasle .. m-am de mandrele tale

Florentina, casa de piatra!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

CD, mai in gluma, mai in serios, asa sunt si eu! Noroc ca se nasc vara!

18+
Vine bebe!

Mergi la inceput