Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 CD27 bafta la negocieri! Apropos de apartament, noi ne-am luat acum un an un apartament cu 2 camere, e drept ca e spatios (70 mp cu balcon, 64 fara balcon). Cand e cel mai potrivit sa trecem la 3 camere? Presupun ca in primii ani nu e musai sa aiba copilul camera lui, asa e? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu |
exact intrebarea asta ne roade si pe noi
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
18+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
Noi am dat (in Iasi) cam 90.000 Eur pe un apartament de 2 camere (70 mp), dar acum e 70.000 Eur acelasi apartament. In lei e cam acelasi pret, caci cursul euro era mai mic in 2007.
Noi am inceput cu rata de 600+ Eur, dar acum cu prima casa e mult mult mai avantajos.
Dar cam asa se calculeaza: 1000 Eur/ mp la apartamente noi, si poate ajunge la 700-900 Eur/ mp la apartamentele vechi.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu
tina_80 spune:
Fetelor! Daca aveti timp si sunteti acasa va recomand sa va uitati la traieste sanatos pe antena 2
tina
16+
beluistef spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Apropos de odrasle .. m-am ![]() ![]() de mandrele taleFlorentina, casa de piatra! ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu |

Elena,
19+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Dragaica spune:
100 000 euro

vai de mine mi se pare enorm, aici un apartament cu 3 camere pe insula/prin cartiere bine pozitionate sunt 180 000$ canadieni (dolarul canadian e putin mai mic decat cel american).Preturile sunt aproape la fel desi la capitolul nivelului de trai e diferenta mare

Va admir pentru curaj
, noi castigam 25 mil si bonuri de masa cand am plecat din tara acum 4 ani, nu stiu daca ne-am fi descurcat cu o rata mai mare la apartament + restu angaralelor.La capitolul hainute, am vazut preturi bunicele de asta ma gandeam, sa le cumpar incetul cu incetul, mai am de primit hainute de la prieteni

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
12+
puiutz_mic spune:
Buna fetelor!
Alina, felicitari pentru
si pentru vestile bune!!!
Florentina...de cand nu te-am mai "vazuuuut"!!!! Felicitari pentru casatorie si CASA DE PIATRA !!! Si ma bucur ca ai scapat de examene si ca bebe tau este bine!
Maurice, bine ai venit la noi in delfinariu! Sarcina usoara si frumoasa si bebe sanatos, voinic si la termen!
Maya, credeam ca ai vazut pozele..iti trimit PM cu parola.
Dragaica, felicitari pentru vestile bune despre bebeii tai! Sa inteleg ca nu si-au aratat "secretele" inca
Nu-i nimic, data viitoare!
Btz_ovi bine ai revenit! Cum a fost cununia? Ati facut si nunta? Asteptam detalii 
Otilia, superbe pozele acelea facute in studio, mi-ai dat de gandit, cred ca o sa facem si noi...sa vedem si cum o sa stam cu banii pana atunci.
In ceea ce priveste spatiul de locuit... Si la noi e foarte stramt, practic avem o camera la dispozitie, ca cealalta e mai mult birou decat sufragerie... Poate peste 1 an -2 sa reusim sa ne luam ceva mai mare. Ma bucur cel putin ca avem curte si din primavara o sa fie placut sa stau afara sub vita de vie..
Elena
13+
Iulia_N spune:
salutare burtici!!
sunt foarte fericita ca azi am fost la eco si dublu test si bebe e sanatos tun!! de fapt bebitaaa, ca este o fetita!!
exact ce ne am dorit si cel mai important ca nu este vro problema!!
12 s 
Dragaica spune:
Mama ce se coloreaza listuta 
numai ai mei stau cu picioarele incrucisate ![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
12+
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulia_N salutare burtici!! sunt foarte fericita ca azi am fost la eco si dublu test si bebe e sanatos tun!! de fapt bebitaaa, ca este o fetita!! exact ce ne am dorit si cel mai important ca nu este vro problema!! 12 s ![]() |
Iulia, felicitari pentru
! Si pentru vestile bune de sanatate! Bravo!!!!
Elena
13+