Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

CD27 bafta la negocieri!

Apropos de apartament, noi ne-am luat acum un an un apartament cu 2 camere, e drept ca e spatios (70 mp cu balcon, 64 fara balcon).
Cand e cel mai potrivit sa trecem la 3 camere? Presupun ca in primii ani nu e musai sa aiba copilul camera lui, asa e?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

exact intrebarea asta ne roade si pe noi

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Noi am dat (in Iasi) cam 90.000 Eur pe un apartament de 2 camere (70 mp), dar acum e 70.000 Eur acelasi apartament. In lei e cam acelasi pret, caci cursul euro era mai mic in 2007.
Noi am inceput cu rata de 600+ Eur, dar acum cu prima casa e mult mult mai avantajos.
Dar cam asa se calculeaza: 1000 Eur/ mp la apartamente noi, si poate ajunge la 700-900 Eur/ mp la apartamentele vechi.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor! Daca aveti timp si sunteti acasa va recomand sa va uitati la traieste sanatos pe antena 2

tina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Am admirat si celelalte pozici...suuuuper frumoase....asa mamici...asa odrasle

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Apropos de odrasle .. m-am de mandrele tale

Florentina, casa de piatra!

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va pup burticilor! pot sa mai rog de parola...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Dragaica un ap de 3 cam intr-o zona considerata buna e in jur de 100 000 euro mai mult sau mai putin in unctie de etaj/amenajari etc...
referitor la hainute eu nu am superstitii, mai ales ca am simtit pe pielea mea diferenta de pret intre Rom si UK (de unde nu am cuparat nimic la inceputul sarcinii trecute) am cumparat numai pentru copilul cumnatei, am venit incarcata ca un magar. nimic pentru viitorul meu pushti si apoi m-am zgariat pe ochi cand am dat dublu pe biberoane, canute, tetine, gentute....
eu zic ca daca sunt reduceri considerabile, sa profiti, mai ales cu 2, o mica economie conteaza

eu am dat hainutele de la Robi dar cred ca le voi primi inapoi....daca nu... in pampersi il tin ca nu stiu ce bani ne mai raman dupa ce luam casa

cu bobinache 18s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

100 000 euro vai de mine mi se pare enorm, aici un apartament cu 3 camere pe insula/prin cartiere bine pozitionate sunt 180 000$ canadieni (dolarul canadian e putin mai mic decat cel american).
Preturile sunt aproape la fel desi la capitolul nivelului de trai e diferenta mare
Va admir pentru curaj , noi castigam 25 mil si bonuri de masa cand am plecat din tara acum 4 ani, nu stiu daca ne-am fi descurcat cu o rata mai mare la apartament + restu angaralelor.

La capitolul hainute, am vazut preturi bunicele de asta ma gandeam, sa le cumpar incetul cu incetul, mai am de primit hainute de la prieteni , copii cresc atat de repede incat nici nu apuca sa le poarte de multe ori. Am 2 patuturi care ne asteapta, scaunele de masina la fel

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fetelor!

Alina, felicitari pentru si pentru vestile bune!!!

Florentina...de cand nu te-am mai "vazuuuut"!!!! Felicitari pentru casatorie si CASA DE PIATRA !!! Si ma bucur ca ai scapat de examene si ca bebe tau este bine!

Maurice, bine ai venit la noi in delfinariu! Sarcina usoara si frumoasa si bebe sanatos, voinic si la termen!

Maya, credeam ca ai vazut pozele..iti trimit PM cu parola.

Dragaica, felicitari pentru vestile bune despre bebeii tai! Sa inteleg ca nu si-au aratat "secretele" inca Nu-i nimic, data viitoare!

Btz_ovi bine ai revenit! Cum a fost cununia? Ati facut si nunta? Asteptam detalii

Otilia, superbe pozele acelea facute in studio, mi-ai dat de gandit, cred ca o sa facem si noi...sa vedem si cum o sa stam cu banii pana atunci.

In ceea ce priveste spatiul de locuit... Si la noi e foarte stramt, practic avem o camera la dispozitie, ca cealalta e mai mult birou decat sufragerie... Poate peste 1 an -2 sa reusim sa ne luam ceva mai mare. Ma bucur cel putin ca avem curte si din primavara o sa fie placut sa stau afara sub vita de vie..

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

salutare burtici!!

sunt foarte fericita ca azi am fost la eco si dublu test si bebe e sanatos tun!! de fapt bebitaaa, ca este o fetita!!
exact ce ne am dorit si cel mai important ca nu este vro problema!!

12 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mama ce se coloreaza listuta numai ai mei stau cu picioarele incrucisate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

salutare burtici!!

sunt foarte fericita ca azi am fost la eco si dublu test si bebe e sanatos tun!! de fapt bebitaaa, ca este o fetita!!
exact ce ne am dorit si cel mai important ca nu este vro problema!!

12 s

Iulia, felicitari pentru ! Si pentru vestile bune de sanatate! Bravo!!!!

Elena 13+

Mergi la inceput