Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Dragaica felicitari pentru puisori, sa stii ca si al meu parea cu nasul mare si am zis ca seamana cu mine clarrrr, dar acum nu e asa cum parea la eco, parca la urechiun pic....dar nu ca la eco, acolo parea elefantel direct

cu bobinache 18s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

CD, baftaaaa la negocieri, apt o sa fie al tau. Stii ca noi oricum iti tinem pumnii.

Alina 15+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Dragaica, Florentina ne bucuram de vestile bune.

CD mult succes cu apartamentul, banuiesc ca te mai linistesti si tu dupa.

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CD27 ma bucur ca ai vesti bune!
bafta la negocieri....ati gasit repede apartamentul..si voi aveti nevoie de spatiu, nu?

si noi suntem in cautari, dar noi am inceput de vreo 2 saptamani abia...sotul meu merge la vizionari, ca eu nu prea am iesit din casa....sa speram ca gasim ceva pana luna viitoare..

Bulina 19 +

Mergi la inceput

Crissy sa va traiasca ingerasul!

Florentina, sa fie intr-un ceas bun!

V-am vazut pozicile

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

CD27 bafta la negocieri!

Apropos de apartament, noi ne-am luat acum un an un apartament cu 2 camere, e drept ca e spatios (70 mp cu balcon, 64 fara balcon).
Cand e cel mai potrivit sa trecem la 3 camere? Presupun ca in primii ani nu e musai sa aiba copilul camera lui, asa e?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Se poate sa vad si eu pozele va rog, imi doresc... dar nu stiu cum sa fac... adica parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor pe mine ma mananca palmele sa cumpar niste hainute, sunt tot felu de reduceri oare e prea devreme, voi la cate saptamani ati inceput????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dragaica foarte bune vestile

mai, voi vorbiti de apartamente....si noi cred ca ar trebui sa ne cautam ceva mai mare, acum avem 2 camere care vor deveni insuficiente

CD multa bafta, lasa ca totul se va rezolva cu bine pana la urma

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor pe mine ma mananca palmele sa cumpar niste hainute, sunt tot felu de reduceri oare e prea devreme, voi la cate saptamani ati inceput????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Si eu sunt foarte atrasa de magazinele cu hainute. Am zis si eu ca e prea devreme. Totusi, dupa trimestrul 2 cred ca incepem cu patutul, chestii de-astea mai mari.

Cris 17+ cu

Mergi la inceput