Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici!

Alina 15+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna dimineata

In sfarsit vine week-end-ul .......fyi.....yupiiiii ...sa aveti o zi cat mai usoara si sa treaca repede.

Laura, Otilia multumim de tratatie

Oana pare sa fie bune, dupa parerea mea...deci se pare ca gata ai scapat de stres si tu.

Si noi am intrat in 20 sapt. suntem la jumatatea drumului, sa dea DOmnul sa fie bine pana la capat si sa ne tinem puiutii sanatosi in brate.De acum o sa incepem numaratoarea inversa...de acum descrestem...20..19..18...sapt. ramase pana la marea intalnire.

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

daaa rezultatele sun bune...hai ca am facut si TT acu' caut alt medic care sa imi urmareasca sarcina

io tot nu pricep ...oi fi eu mai batuta in cap
dar daca eu azi am schimbat sapt. respectiv 19, inteleg ca sambata voi avea 19sapt1zi, duminica 19sapt2zile s.a.m.d. ....de ce ziceti voi ca sunteti in sapt 20?! ca doar nu s-au implinit inca 20 de sapt

sper ca intelegeti ce vreau sa zic ...neuronul circula mai greu

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

salutari burticilor,
va doresc si eu o zi buna si usoara.....si un week-end linistit...cu odihna si mult soooooomn.....abia astept....

la toate

Ramona 14+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata si de la mine

Eu sunt cam amarata azi ca m-a suparat sotul si nu ne vorbim...

stau cumintica sa nu pateasca bebe ceva, ca aseara se cam intarise burtica si ma durea putin si ii mai vorbesc frumos ca sa fie el linistit

Bulina 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata, mamici!

Vineri, in sfarsit! Azi mi-am propus sa o iau mai incet, orice ar fi.

Ooana, daca ai 19 saptamani incheiate, poti spune ca ai o sarcina de 19 saptamani si intrat in a 20-a (care e in curs). Nu spui ca ai sarcina de 20 de sapt.

O zi buna tuturor!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata burtici si mamici!

Referitor la ecografie, si mie mi s-a parut ca are nasul foarte mare In familia sotului este aceasta "gena"

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Parerea mea e ca tu calculezi bine. Sau doar noi astea cu 19 saptamani om avea o problema cu neuronii
eu schim saptamana joi; prin urmare ieri am facut 19, azi consider ca am 19s + 1z. si de fiecare data cand am fost la doctor sau la eco calculul lor se potrivea cu al meu.

racusor, si mie mi se intareste burtica de cateva zile. nu stiu ce se intampla, nu imi pot da seama daca sunt niste contractii dureroase sau poate se impinge bebe intr-o parte.. nu stiu cum sa imi dau seama care sunt contractiile nedureroase, ideea e ca parca burtica nu se intareste toata, ci doar intr-o parte, de aia ma gandeam ca e bebe.

la fel cand (in fiecare zi vreo 2 ore) parca mi se contracta putin burtica, mai ales seara cand ma intorc acasa.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimineata,delfinariu,la burtici si mamici
felicitari FLORENTINA,BT_OVI,casa de piatra si multa fericire si implinire,felicitari si celor care si-au vazut puiutii(DRAGAICA)in special si lasa nasucurile in pacesi mai ales pt cele care au primit rezultatele la teste,marti fac si eu TT si sper sa fie bine
BELU,bine zis;incepe nr.inversa,abia astept si eu sa numar inapoi
va si o zii superba

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Larissa acum am vazut , felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru ...ce zic acum surioara si taticul ???

Fetelor lasati nasucurile bebeilor...important este ca au nasuc si cum va fi se va vedea cand vor iesi la lumina , important este sa fie sanatosi.

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor...nu am mai intrat de mult timp...off sesiunea asta...dum am ultimul ex..dar sa stiti ca am citit tot...o gramada de vesti bune ceea ce ma bucura...Maya imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat...ma bucur ca ai trecut peste si esti alaturi de noi

Felicitari proaspetelor casatorite...casa de piatra si multe bucurii

Aseara am avut o durere f.puternica de spate plus ca incepuse putin si burtica...pana nu am luat no-spa nu m-a lasat

Azi la 4 am programare la eco sa-l vad pe bebe...sper din tot sufletul ca totul sa fie bine si sa aflam si sexul....intru cand vin sa va dau de stire

GEO 19+

Mergi la inceput