Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Giorgia, bafta la ultimul examen, asteptam vesti bune de la echo

Alina 15+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

belu, tati incearca sa se obisnuiasca cu ideea. Nu ii vine sa creada ca a facut baiat. O alinta pe fi'sa mai tare acum cand a vazut ca nu mai vine inca una.
Alexia e mai relaxata...se obisnuise cu ideea si il asteapta pe Nectarie. Pana atunci pupa burtica cat mai des...

Larisa 16+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

buna....ziua burtici, am vrut sa spun buna dimineata, dar la ora asta nu mai merge...

Si eu ma bucur ca e vineri, desi am de lucru si in week-end, dar bucuria mare e ca maine ma duc la eco pentru morfologie fetala de trim. I si o sa-l vedem din nou pe bebitza. ca mi-e asa dor de el!!!!

Nu stiu daca a facut vreuna dintre voi aceasta ecografie, din cate am observat eu..nu.

Poate MATUSA77, care merge la acelasi medic ca si mine?

Am ceva emotii, dar sper sa fie totul bine.

Astazi m-am trezit cu burtica mult mai mare decat in alte dimineti si parca am stomacul mai sus si mai umflat...si nici macar nu am mancat mult aseara... Sa se fi ridicat uterul asa de mult.. peste noapte?!?

In rest sunt bine, ma bucur ca aveti tonusul bun, ca doar urmeaza week-end-ul

Arissa si Giorgia, ma bucur sa auzim vesti de la voi! Te asteptam cu noutatile de la eco, Geo!

si sa aveti o zi frumoasa!

Elena 13+

Mergi la inceput

Racusor, imi pare rau ca te-a suparat sotul, iarta-l de dragul lui bebe si o sa te simti si tu mai bine!

Elena 13+

Mergi la inceput

Larisa, sper sa nu te superi pe mine, dar ma amuza numele pe care l-a ales micuta ta pentru fratior... mie imi suna a nume de preot

Iarta-ma daca te-am suparat

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Buna dimineata!
Felicitari celor cu vesti iar fetelor ce urmeaza la "poza" mult succes! Bebei sanatosi si mamici in putere!

O zi frumoasa in continuare!

Maria 14+ si Stefanul 06.09.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

puiutz_mic, nu m-am suparat. Numele de Nectarie e ales in cinstea Sfantului ocrotitor al familiei noastre care este Sfantul Nectarie praznuit pe 9 noiembrie cand noi am avut cununia religioasa. Este un sfant tare drag noua si drept urmare bebe va purta numele lui. Noi am cautat mai putin rezonanta unui nume si mai mult un sfant protector care sa il ajute si calauzeasca in viata. Nu Alexia a ales numele ci noi.
Si Alexia e numita asa dupa Sfantul Alexie - omul lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

puiutz, eu am facut ecografia asta. nu stiu ce ai vrea tu sa aflii, dar pot sa iti zic cu ce impresii am ramas eu: a durat mai mult decat o simpla eco de control, doctorul a masurat tot ce se putea (in special pliul nucal), primele 10 minute a tacut malc iar noi 2 mai aveam putin si faceam infart. Acum am inteles ca este normal, trebuie sa se concentreze sa vada ce e acolo si apoi sa iti explice si tie sau sa dea verdictul. Toate masuratorile le-a facut la 2D si apoi a comutat pe 3 si 4D doar pentru placerea noastra. La ecografia asta daca fatul sta intr-o pozitie, e un doctor bun si un aprat performant, teoretic poate sa vada ce e. Noua ne-a zis, in timp ce vorbea de masuratori, dimensiuni, ca e bine, fara alte introducere :"posibil fetita"

eu oricum am inceput sa plang, nu neaparat ca era fetita dar oricum minutele de la inceput cand nu vb si se mai si incrunta in fata aparatului ma stresasera la maxim si m-am descarcat

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

puiutz_mic, nu m-am suparat. Numele de Nectarie e ales in cinstea Sfantului ocrotitor al familiei noastre care este Sfantul Nectarie praznuit pe 9 noiembrie cand noi am avut cununia religioasa. Este un sfant tare drag noua si drept urmare bebe va purta numele lui. Noi am cautat mai putin rezonanta unui nume si mai mult un sfant protector care sa il ajute si calauzeasca in viata. Nu Alexia a ales numele ci noi.
Si Alexia e numita asa dupa Sfantul Alexie - omul lui Dumnezeu.

Ah, scuza-ma, Larisa, nu stiu de ce am retinut gresit ca Alexia i-a ales numele, mii de scuze!

Imi place semnificatia pe care o are pentru voi numele Nectarie! Sa fie precum ati gandit, sa va ocroteasca si calauzeasca baietelul in viata!

Nu stiam nici de Sfantul Alexie - omul lui Dumnezeu. Daca maine la eco ne spune mai sigur ca e baietel, cred ca ar fi cazul sa incepem si noi sa ne gandim serios la un nume. Stiu ca e bine sa aiba si un nume de sfant, eu una as vrea sa-i pun un singur nume, nu doua, asa ca o sa alegem direct un nume de sfant, cred.

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna,

Eu m-am trezit foarte obosita, stau treaza cate o ora pe noapte, azi noapte a fost record, am stat o ora jumatate.
Am uitat sa scriu data nasterii in primul meu mesaj aici, este 06 oct 1978.
Vroiam sa va intreb, daca sunt in sapt 13, cum trec la semnatura, 12+ sau 13+ ?

Sunt un pic nedumerita, voi stiti atatea despre interpretarea rezultatelor, despre pliu nucal, dimensiune col....eu habar n-am ce inseamna, doctorul nu mi-a explicat nimic, decat ca e foarte bine totul. N-am vazut nas sau alte detalii, desi doctorul zicea ca le vede, eu doar l-am vazut pe bebe sarind ca o minge de ping pong.

Ma gandesc ca ar trebui sa ma documentez mai mult, sa vad ce e cu valorile alea trecute pe rezultat, sa vorbim aceeasi limba

Despre sexul lui bebe, primul medic mi-a spus ca nu vede nimic, al doilea ca pare a fi fata. Eu merg deocamdata la 2 medici, am facut bi testul la medici diferiti, unul mi-a dat rezultatul in 48 ore, celalalt in 2 saptamani ...Oricum, sper sa ma decid si eu pana la urma la care din ei raman.

Sa aveti o zi frumoasa!

12+

Mergi la inceput