Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
maya71 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Maya, am creat pentru tine pe picasa un album fara titlu, tu doar acceseaza-l si adauga pozele si titlul, bineinteles. ![]() Elena 13+ |
AAA, asta stiu, am vazut la alte burtici ca se pot atasa si alte poze. Aparea ca la mail cand vrei sa/i dai atasament...Merci!

tina_80 spune:
Buna dimineatza!
Ma bucur sa aud ca sunteti bine, atat voi cat si delfinasii din burtica.
Sheri, stai in patutz si ai grija de tine! Multa sanatate!
De Craciun m-a durut burta f tare, am avut contractii si doctora mi-a recomandat cateva injectii cu nospa, scobutil si diazepam....la mine a dat rezultate!
Sa aveti o zi placuta!
tina
16+
laurika1982 spune:
Neata, fetele!
Se pare ca eu dau trezirea azi.Va invit la o cana de lapte cu cacao.Azi e vineri...yupiiii

.
Maine intram in 17 sapatamani.parca am inceput sa-l simt pe bebe..aseara imi bolborosea in burta...si l-am pus pe sotz sa puna mana...si zicea ca parca simte niste impunsaturi...maine e sambata, se doarme mult
.abia astept sa vina vreamea mai calda, ca ma dispera atata zapada si ploaie.
Sa aveti o zi perfecta de vineri..si mai ales scurta.
pupici

Laura
15+
Otiliav spune:
Neata!
Vad ca sunt prima pe aici, mare minune ca la mine e maitarziu decat in Ro. Va poftesc la
si un corn/ceva dulce.
Dragaica, de abia astept filmul. Tare faza cu nasul dar recunosc ca si mie mi s-a pus pata de la ecografia Elisei ca are fata mea nasul mare
. Ei nu-i asa micut ca al Anei dar e super ok. Acum bb din profil parca e identic cu Elisa la aceeasi varsta, asa ca m-am calmat. Foarte intersant sa stai sa compari ecografiile copiilor dupa ce se nasc. Nu o sa regret niciodata ca am dat ceva bani pentru a avea filmulete facute la ecografe performante. Sunt amintiri de exceptie. Ana isi freca picioarele, inghitea lichid, Elisa sugea degetul cam la fiecare eco si culmea ea nu si l-a sput dupa nastere (pe Ana la 4 ani am dezvatat-o folosind un lac amar de unghii).
Vorbeati de spatiu locativ. Nici noi nu stam excelent, stam in chirie si cumva avem 2 dormitoare dar nu este situatia ideala. Aici sunt insa foarte foarte scumpe, peste 300 000 euro un apartament sau o casa asa ca inca nu ne permitem pentru ca doar eu muncesc aici, sotul e la studiat in Bucuresti.
Avantajul unui apartament mic este ca-i urmaresti usor ce fac, unde sunt, mai ales dupa ce o iau la picior. Si daca este un singur nivel si mai bine fara stresul scarilor care evident se poate rezolva uneori cu portite, alteori cu gardulete daca-s niste trepte de living cu latime mare, curbe.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
maya71 spune:
Neata burtici! Am dormit ca un bolovan, oh cat de bine a fost, si mai e si confortul psihic... e vineri 

ooana spune:
hello 
a primit rezultatele de la TT ![]()
Sdr.Down 1:4140
Sdr. Edwaeds 1:10000
defecte de tub neural 1:10000
risc de varsta 1:912
a mai primit cineva rezultatele de la TT?
va urez o zi frumoasa 
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
18+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Buna dimineata, burtici!
Am intrat sa va salut si sa va doresc o zi buna si binenteles un w/e minunat
. Nu stiu daca voi putea sa mai intru pana luni
Va
pe toate!
Cris
17+ cu 
beluistef spune:
Buna dimineata 
In sfarsit vine week-end-ul .......fyi.....yupiiiii
...sa aveti o zi cat mai usoara si sa treaca repede.
Laura, Otilia multumim de tratatie 
Oana pare sa fie bune, dupa parerea mea...deci se pare ca gata ai scapat de stres si tu.
Si noi am intrat in 20 sapt. suntem la jumatatea drumului, sa dea DOmnul sa fie bine pana la capat si sa ne tinem puiutii sanatosi in brate.De acum o sa incepem numaratoarea inversa...de acum descrestem...20..19..18...sapt. ramase pana la marea intalnire.
Elena,
19+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)