Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Maya, ma bucur ca "ne-ai cunoscut" mai indeaproape..noi pe cand te cunoastem? De ce nu pui si tu poze pe picassa? Te asteptam cu drag!

Elena 13+
Puiutz, chiar vreau sa pun. Acum 'testam' cum se face, o burticica a scris mai devreme dar nu mai gasesc unde... sunt dusa cu pluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

carla banuiesc ca totul difera de la un spital la altul, chiar si de la un dr la altul, doamne ajuta sa nu ajungem pe la spitale inainte de nasterea la termen

cu bobinache 18s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:

Maya, ma bucur ca "ne-ai cunoscut" mai indeaproape..noi pe cand te cunoastem? De ce nu pui si tu poze pe picassa? Te asteptam cu drag!

Elena 13+

Puiutz, chiar vreau sa pun. Acum 'testam' cum se face, o burticica a scris mai devreme dar nu mai gasesc unde... sunt dusa cu pluta.

Mergi la inceput

Puiutz, Racusor, Arissa am trimis PM. Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:

Elena 13+

Puiutz, vreau sa pun dar sa gasesc setarile. Nu mai imi aduc aminte cu toate ca am citit intrun mesaj, uituca rau

Mergi la inceput

Va pupicesc de noapte buna! A venit 'Mos Ene' pe la mine si... mi se/nchid ochii dupa el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:

Elena 13+

Puiutz, vreau sa pun dar sa gasesc setarile. Nu mai imi aduc aminte cu toate ca am citit intrun mesaj, uituca rau

ucenic(aspirant) burtica

Maya, am creat pentru tine pe picasa un album fara titlu, tu doar acceseaza-l si adauga pozele si titlul, bineinteles.

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Salutare burtici!
Casa de piatra fetelor proaspat casatorite si viata de familie in armonie si prosperitate.
Pentru ca nu va cunosc foarte bine pe fiecare in parte (voi ajunge si acolo) si nu vreau sa omit vreo fata, voi face urarile la comun.
So, felicitari tuturor mamicilor ce au venit cu vesti bune de la medici. Orice veste buna despre bebelasi sanatosi ma bucura tare mult.
Ieri am vorbit cu o prietena care trebuia sa nasca la sfarsit de ianuarie, dar a nascut mai devreme un copilas cu probleme foarte mari. Mi s-a rupt sufletul cand mi-a spus ca se asteapta ca bebe sa nu treaca de primul an de viata. M-a durut capul si m-am gandit toata noaptea la ei. Asa ca mi-a prins bine sa citesc ca totul merge struna in delfinariu.
Aseara l-am simtit si noi pe bebe: a fost bucurie mare pentru ca abia asteptam sa retraiesc aceste senzatii si emotii.
De azi am intrat in saptamana 16...24 to go :)
Sa aveti noapte linistita si odihnitoare.
Pupici

16+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cred ca iar am venit cand toata lumea s-a dus la ...

Nu-i nimic, eu sting lumina

Noapte buna la mamici si puiutzi!

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Nu stinge lumina, ca mai sunt si eu pe aici.
Am lipsit un pic, motivat, pentru ca saptamana asta am fost singura la munca (colegul in concediu medical) si am fost mai incarcata. Am citit totusi, am pagina deschisa mereu si dau refresh, dar nu am apucat sa scriu.
Florentina si btz_ovi, casa de piatra, sa aveti parte de multa multa intelegere!
Vad ca avem vesti bune de la eco, am aflat sexul bebelusilor, au fost vesti bune si de la analize...ma bucur mult.
Am vazut si pozele noi de pe picasa, am revazut pe celelalte: sunteti niste frumoase. Am admirat minuni de copii, cativa catelusi si pisici si cateva torturi(mie imi place sa le fac si de asta imi atrag atentia). Imi place ca pot asocia userul cu o figura.
Cred ca plec la somn, maine iar o sa fie o zi plina.
Noapte buna!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 17+

Mergi la inceput