Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
CD27 spune:
Eu am fost internata la Elias si cu siguranta se mai pune si altceva in perfuzie: no spa, scobutil, gynipral, diazepam asta in caz de contractii/col deschis cu iminenta de avort
cu bobinache 18s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Upsss, sunt incantata ![]() ![]() . Puiutz, Racusor, Arissa, Dragaica/Andeea(ce fratior ai...), imi sunteti si mai dragi acum ca va si cunosc CD27, CarmenAlbu, Beluistef... Uf, cat de bine imi pare ca sunt cu voi.ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Fratiorul meu are aproape 22 de ani, e barbat de-acum dar pentru mine tot fratiorul meu ramane.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
12+
maya71 spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Maya te asteptam sa ne dai vestea cea mare cand te simti tu pregatita ![]() Denisa 15+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Suflet drag, eu ma simt pregatita si acum... daca s/ar putea

maya71 spune:
Dragaica, imi pare rau ca nu m/am nascut cu ceva ani mai tarziu (glumesc)
. Si acum, nu stiu cum se face dar 'atrag' barbati cu 5-10 ani mai mici decat mine (am avut o experienta, am stat 4 ani impreuna) si nu mai vreau...
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui matusa77 Pofta buna la prajiturici, puiutz! nu ti mai face griji, alege o cofetarie sigura si papa saptamana 16 |
Chiar asa am si facut, am ales o cofetarie sigura....am intrat si am cerut linter cu mere si niste prajiturele cu nuci, din care am mai luat si stiam ca sunt bune rau! Si ce sa vezi.. doamna care punea prajiturile a inceput sa-mi tuseasca peste prajituri... sotul meu ii spune doamna, vreti sa nu mai tusiti peste prajituri...?
Ea incepe sa protesteze, ca a dus mana la gura, ca nu stiu ce... i-am lasat prajiturile acolo si am plecat cu buza umflata.. de pofta!

Ne-am dus la Real si m-am "razbunat" cu 2 tarte cu capsuni + ciocolata cu capsuni de la Ferero... a fost delicios pana la urma...

Elena
13+
carla_2008 spune:
CD imi pare rau ca ai ajuns la maternitate pt asa ceva.Cum am zis,nu contrazic pe nimeni,eu asa am auzit pe aici ,din fericire nu am fost internata pt asa ceva![]()
Denisa
15+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
maya71 spune:
Adevarul e ca ma simt de 25 ani, de fapt am 28...
primi 10 nu se pun... nu prea am fost constienta de ei asa cum as fi vrut.

puiutz_mic spune:
Maya, ma bucur ca "ne-ai cunoscut" mai indeaproape..noi pe cand te cunoastem? De ce nu pui si tu poze pe picassa? Te asteptam cu drag! 
Elena
13+
puiutz_mic spune:
Maya, ma bucur ca "ne-ai cunoscut" mai indeaproape..noi pe cand te cunoastem? De ce nu pui si tu poze pe picassa? Te asteptam cu drag! 
Elena
13+
maya71 spune:
Burticilor, voi aveti amintiri de cand erati bebei? Eu imi aduc aminte cand imi faceu baita nasi mei de botez (adevarati oameni, i/am iubit enorm), si nu numai (cred ca aveam 9-10 luni), am multeee. I/am povestit mamei mele si mi/a confirmat...