Gravidutze si mamici de Cluj - 152

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata !!!

Meli, sa inteleg ca te-ai documentat si ai aflat ce e cu Flamingo boys? Este in 6 martie Marea zbiltiiala, nu? Poate ma arunc si eu pina acolo!

Soanso, sanatate maxima si sa descoperi un leac care sa nu te ajute la ingrasat!

Ani, sanatate lui Stefi!

SI Patrick a avut 2 zile febra, dar 37,5 - 38, si numai de 3 ori a facut... fara tuse, fara nimic. Cred ca ceva mic virus digestiv, ca a avut 2-3 episoade corespunzatoare. Sint ca niste bombe cu ceas bolile bolile astea la copii. Bine si R a fost racit zdravan, mult mai rau decit a fost P tot anu!

Adriana, pe tine te vedem luni? Sper ca nu te exploateaza angajatorii sa te tina pina seara

Va pupez

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

haideti la cafeluta...daca n-ati baut-o inca...

Ani, imi pare rau de Stefi saracuta...o duci la gradi? cum s-a pricopsit?? sanatate multa!

revin!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vin si eu la cafea, ca Sofia si-a luat portia de lapte asa ca pana la urmatoarea masa merge o gura de cafea!

Alex, e super cu mami, asa linistita sunt cand e ea cu noi!

Andreea, Victo, ce va fac burticile?

Meli, ma bucur ca esti bine si optimista

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza
multumesc de cafea.....f buna

O ZI FRUMOASA SI IUBITI-VA MULT DE DRAGOBETE

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

anca sanatate multa

ani sanatate multa tizei noastre

anca b, magda ce mai faceti?/

se anunta a fi o zi superba , cu mult soare

gaby cu cine va merge sara la inot??? e tare frumos acolo, ma gandeam ca o vom duce si pe iulia la o sed pe sapt dar deocamdata spunem pas

Mergi la inceput

Stati asa...ca mi-a fugit mesajul neterminat! Nu stiu ce Windows ultima editie a instalat C...ma dispera...dee...

Anca, nu fi necajita, bine ca ai descoperit problema si faci tratament! Te imbratisez strans!

Ani, sanatate lui Stefi, chiar ma gandeam la voi zilele astea, cu gradinita si bolile. Ce faci cand e bolnava? Ai cu cine o lasa?
Am uitat sa iti multumesc de sfaturile cu sanii si alaptatul. A facut minuni varza in cazul meu

Alina, minunata printesa ta si dolofana!

Elena, 5 luni deja...wow...si eu visez cum va fi la vara cand Sofia va sta in fund si ne vm juca...Visez la vacanta...

Ioana, si eu tot la 2 zile ii fac baita Sofiei, incepusem ca la Sara zilnic, atunci eram obsedata, acum ...mult mai relaxata!

Ioana, bine ca ati scapat de boli, P e un rezistent ca si logodnica, Carina!

Simina, tu pe unde mai esti?

Adriana, pe mine ma enerveaza serviciul asta al tau, ca prea absentezi aici

Fetelor, sper sa ajung si eu la Sinaia, fac tot posibilul, la barbati dezbracati n-am insa nicio sansa
Noi suntem super, pitica creste, Sara e tot mai intelegatoare, dar si rasfatata, important e ca o iubeste pe Sofia, zic eu!
Vineri avem interviurile pt bona, mi s-a parut f profi tipa de la agentie, sper sa fie cu succes! Mi-a sugerat sa ne orientam spre o bona tanara pt Sara, dupa cum i-am descris situatia noastra, sa vedem...
Altfel, program incarcat saptamana asta, in seara asta incepe Sara cu piscina, maine la ortopedie cu Sara, vineri la eco cu Sofia, sper sa fie totul bine la amandoua!

Co, tot asa aglomerata esti?

V-am pupat, o zi minunata! Azi iar iesim la plimbare lunga, ca e vreme superba!

Mergi la inceput

dimineata la horoscop imi spuneau ca imi vor intra banii in cont, dar se pare ca inca nu au intrat
eu nu cred in asa ceva dar am zis sa incerc sa vad....poate intra dupamasa

oare dupa cat timp vor intra bani????

cunosc o mamica care avea salar ff mare si era bb in luna 10 si nu avea nici un banut in cont
chiar tre sa o intreb la cat timp i-au ajuns banuti, intr0un fel era fericita ca a facut economie......aproape 10000euro

Mergi la inceput

Aoleu, Elena, deci nici acum nu ti-au intrat banii? Inseamna ca noua ne intra prin iarna

Deci azi e Dragobete? Sa vedem ma surprinde C cu ceva? Sau poate eu pe el...

Cu C merge Sara la inot, poti sa o duci si pe Iulia, aici merg multi bebelusi, ca nu sunt efectiv cursuri de inot, ci mai degraba acomodare cu apa, e de fapt o activitate de familie, practic platesti pt copil si 2 insotitori, parintii, sunt curioasa cum va fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Elena am vorbit cu o prietena de la cluj care are bebe de 10 luni si a zis ca numai in martie imi dau indemnizatia. sper totusi sa nu intarzie ca am nevoie de ei ca de aer
fetelor e dodolot alex si mi se pare ca mananca tare putin, cam 650-700 ml lapte praf pe zi. din pacate morcovii, merele, pastarnacul le-am oprit ca iar incepuse sa planga.i-am dat suc, supica, piure, marul si copt. si degeaba. doctorita a zis sa nu ii mai dau macar o saptamana. acum am inceput sa ii dau putin seara cereale de orez asa cat sa manance cu lingurita ca ii place tare mult. de la ele am vazut ca momentan nu are nimic. dar ii dau numai de 3 zile.
in legatura cu semanatul...mi se pare mie ca seamana tare bine cu socrul mai ales tunsa asa scurt. caut o poza cu el sa vedeti. mai am si o poza cu mine la 7 luni, o caut sa o pun si pe aia.
revin ca alex face figuri.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Ioana, eu zic ca ajung luni, nu pot sa ma exploateaze asa de mult.

Gabi, si pe mine ma enerveaza servicul meu(si tocmai de acea mai caut)Lasa ca va povestesc eu la intalnireDar tot mai dau pe aiciFac si capitol nou mai tarziu.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput