Gravidutze si mamici de Cluj - 152

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai tu fetelor, ce frumos e afara!!!yupiiii!!!

Ada-voi cand ati fost in debrecen,ati fost cazati la hotelul aquariumului?

Meli16+si Timea-Larisa (08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

vai tu fetelor, ce frumos e afara!!!yupiiii!!!

Ada-voi cand ati fost in debrecen,ati fost cazati la hotelul aquariumului?

Meli16+si Timea-Larisa (08.07.2007)

Ne cazam in Hajdu ca de obicei mergeam cand era cald si stateam o zi doua si la Hajdu. Nu stiu cum e la hotelul de la Aquarium. Da nu se deschide acuma aquaparcul de la Hajdu? Merita mers acolo mai degraba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

)gaby, mersi de imbratisare,chiar aveam nevoie dupa ziua de azi plina de sedinte si pb interminabile.
tin minte legat de bona ca zicea la un momenta dat Delia-riplay, ca cedeaza bona foarte buna(ia fiin cunoscatoare.poate ai posibilitatea sa vb cu ia sa te sfatuiasca , ia cunoaste si tipe care nu-=s profi si de care sa te feresti.

abia astept sa ma relaxez in parc cu Sorana, deja e maricica si pot sta linistita cu o carte in mana pe o banca.

multumesc pt urarile de insanatosire, adevarul e ca am neglijat pb, dar acum sunt hotarata sa ma tin de tratament,analize,consultatii .
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Sal
am facut rezervarea la BAMBOO pt 40 de persoane ,se poate merge de la ora 23 ,rezervarea este pe numele meu Alexandra Opre si este chiar acolo unde a fost si ziua mea ,cum se intra in club in partea stanga ,este super super ok

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA sanatate multa
tu puiule sa stii ca se pot face impachetari pt slabit si dau rezultate f bune,sincer eu n am facut ,fac impachetari si masaj doar pt tonifiere iar de mancat mananc tot ce prind
ALINA sa stii ca seamana bubulina ta cu tine cand erai mititica
GABI mult succes sa gasesti o bona cumsecade si la cat mai multe lunite pt printesuca
ANI sanatate multa piticutei ,pt tuse nici nu stiu ce sa ti recomand pt ca la Tiadris a durat aproape 2 saptamani tusea si sincer i am dat o gramada de siropuri si nimic nu si a facut efectul repede

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex, abia astept.

Fetelor....m-am gandit sa ma apuc de cursuri de balet, imi este tare dor. Este la acelasi pret ca si sala de fitness...ce parere aveti?

Am deschis un sibiect la "parintii intreaba parintii raspund", daca aveti timp intrati si spuneti-va si voi parerea....sunt tare nehotarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

alex, mersi pt sfat, deocamdata nu dispun de resurse fin pt sedinte de masaj si impachetari.

lore, oauuu lectii de balet, ai mai facut vreodata balet sau e doar o idee noua, in orice caz ai aliura de balerina.

eu ma gandeam sa-mi cumpar patine cu rotile...Sorana primeste de la iepuras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ada-nici nu stiam ca se deschide si acolo,hm, e o idee buna, ma voi interesa, mersi mult.

Alex-oauuu, 40 de persoane? vine atata lume?hihi, va fi fain!

Lore-de ce nu? eu zic ca e o idee buna.vrei pt copii, nu? ca pt adulti zic eu e vcam tarziu sa se apuce de la o anumita varsta...mobilitate si multe altele care nu se mai ridica la nivelul la care ar trebui..poate pt cele care se tin de ceva miscare incontinu,nu?zic si eu parerea mea, poate zic o mare prostie...

Meli16+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Am ramas in urma, nu prea am timp pentru ca Iarina imi ocupa, in cel mai frumos fel, tot timpul. Sunteti tare dragutze, cum organizati voi iesiri ... as veni si eu luni, dar sotul va fi saptamana viitoare toata saptamana la Bucuresti. In plus noi ne culcam devreme (la 8 - 8:30 doarme) si neaparat la tzitzi .
Am inceput diversificarea, insa iubim la nebunie tzitzica si nu degeaba vorbesc la plural: savuram amandoua (Iarina efectiv inchide ochii) momentele in care e la sanul meu. Are momente in care nu vrea sa pape nik alceva decat laptic; ce sa zic, ma bucur, dar in acelasi timp ma gandesc speriata la "intarcat". Ieri am avut o interventie stoma si ma gandeam cu groaza ca nu o sa ii pot da laptic la masa de seara si ce se mai bucura seara sa stea acolo, cu nasucul ei si cum imi mangaie mana in timp ce papa ... ce mai ... e un adevarat deliciu pentru amandoua si sper sa mai fie inca ... eu as vrea cat mai mult, dar cat? How much is too much? Fetele care ati alaptat, voi cum ati procedat?

Pupam fetele si piticii voinici!

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Simina si cine mai vrea, un site cu sfaturi de alaptat de la o colega de odisee care sta in CAnada si e o super femeie http://pepsi-flaviaworld.blogspot.com/

Tamini, ce faina e Iarina! Are niste mutrite de smecherasa!

Alex, tu nu glumesti cind organizezi chefuri!
Se face de la noi de la serv chef de 8 martie(dar se tine in 4) tot la BAmboo, azi am aflat locatia si m-am inscris si eu.. asa ca cred ca nu apar si simbata.

Noapte buna!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput