Gravidutze si mamici de Cluj - 152
Raspunsuri - Pagina 20
ALEX29 spune:
fetelor mai am nevoie de inca o maseuza cu experienta in remodelare corporala ,daca stiti pe cineva va rog mult sa ma anuntati
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinabojuc neataaaaaa ![]() noi bine, ne iubim mult chiuie fata mea de nu mai stiu ce sa ma fac cu ea. e asa dragalasa o zi faina sa aveti ![]() ![]() am mai pus ceva poze www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE alina, mami de Alexandra (12.09.2009) dieta rina 11.02.2010-76.7 kg 22.02.2010-74 kg |
ohoho...sunteti marisoare deja si grasunici (se vede ca papa bine)...
dulcica mamaruta...te cred ca o iubesti de mori!*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
Alex-acum mi-au aparut pozele, dar mai mult cu salonul,offf, ce batuta in cap sunt eu,nu?
Meli
16+ si
Timea-Larisa(08.07.2007)
soanso spune:
salutare,
sunt putin trista, am tiroida marita
tb sa iau medicamente 3 luni
si porma iar la control .
alina,foooarte scumpica bombonica ta roz.
oare cine m-a pus sa ma uit la bunatatile tale de pe primele pagini??? acu musai vreau reteta de gogosi-pancove, si de la aluatul de pitza ...nu-i urgent cand vrei si ai timp..mersi.
andiana, nu ne mai zici nimik, cum e la job, ce mai face cretulina?
mersi pt acutalizarea listutei.
alex, parca tot mai slaba esti? care este secretul??/
eu ma chinui cu regim de aproape 1 luna...nu mananc paine deloc, prajeli, mancare gatita foarte rar-doar gust,nu beau sucuri,dulciuri ...
servesc: orez, salate, legume,carne fiarta-gratar, si rondele de orez expandat,fructe, beau ceai verde pt slabit si apa plata.
antoni spune:
Anca-imi pare rau, lasa ca poate cu tratament isi revine.ce zice medicul?stiu persoane care s-au operat si au fost ok,nu l-ai intrebat de operatie? incearca si cu miscare, la mine a ajutat la slabit.poate si din cauza tiroidei merge mai greu.nu?
Meli
16+ si
Timea-Larisa(08.07.2007)
soanso spune:
meli,mersi de gandurile bune
, nu se pune pb. de operatie pt. ca sunt mici nodulii deocamdata, am gusa gradul II micronodulara, ma enerveaza ca tb. sa iau hormoni tiroidieni- doza e destul de mica da oricum e naspa, plus ca imi este greata de medicamente in general.
miscare...as vrea eu... dar sunt lenesa
nici macar 30 de abdomene nu-s in stare sa fac, ca porma am febra musculara 2 saptamani si ma misc precum un robot, asa ca no way.
antoni spune:
Anca-mie-mi place senzatia de febra musculara!!!asa mi-e de dor de ea, si cat mai am pana o voi mai simti...mai greu la-nceput dar merge, ai sa vezi.poate iesi in bamboo cu noi, faci pe acolo un pic de miscare, cu baiatii de la falmingo,hihi![]()
va doresc tuturor o noapte usoara, ma duc sa ma intind si eu...
Meli
16+ si
Timea-Larisa(08.07.2007)
ilinca79 spune:
Fetelor,
Nr. de telefon de la GINE I pentru DUBLU/TRIPLU test este 0264-592771, interior 355. Stiu sigur ca dublu test costa 150 lei ca l-am facut si eu acu o luna iar triplul cred ca e 200...
O seara frumoasa!
Ilinca
15+
sara2007 spune:
ILINCA79 multumesc mult..si intre cate saptamani mai exact..nu sti cumva?
ALINA ai o scumpete de fetita,cu tine seamana..acuma ce papati?
SOANSO imi pare rau pt problemele tale..nici eu nu sunt deloc adepta abdomenelor,a febrei musculare..imi place doar plimbarea,inotul,skiatul..asta ar fi miscarea la mine.
ME MI-AR PLACEA TARE SA-I VAD PE BAIETII DE LA FLAMINGO..DAR NU SE POATE ACUMA..la anul sa speram ca mai vin in cluj.DISTRACTIE FAINA FETELOR DE PE-ACUMA.
NU STITI NICIUNA O SALA DE PARTY-URI PT PITICI..SI FAINA SI AVANTAJOASA??
NUMAI STIU CINE,CRED CA ANI PUSESE O RETETA DE BISCUITI...O AVETI?SA NUMAI CAUT IN URMA...
NOAPTE BUNA LA TOATA LUMEA..
puisorul spune:
Buna dimineata. Va invit la o cafea fierbinte 
Anca, nasol ca ai probleme, dar bine ca le-ai descoperit si ca poti trata boala. Spor la slabit 
Ioana, reteta de biscuiti:
Ingrediente:
- 180 de grame de migdale (eu am avut 130 de grame si am completat cu 50 de grame de nuci)
- 250 de grame de faina (eu am folosit faina integrala)
- 125 de grame de unt (fulgi, bucatele marunte)
- 200 de grame de zahar brun
- 3 oua mici sau 2 mari
- 2 lingurite de praf de copt
- 1 varf de cutit de sare
- putina coaja rasa de lamaie (eu am folosit de limette, conservata cu zahar)
- cateva picaturi de esenta de migdale (cu muuuulta masura!)
Preparare
Biscuitii se fac extraordinar de simplu:
Mai intai, migdalele se dau la cuptorul preincins la 180 de grade, timp de 5 minute. Se scot, se lasa sa se raceasca si se freaca usor intre palme, astfel, o parte din coaja va cadea. (Ce ramane, e bun ramas!) Se pun migdalele in robot,se macina fin, se adauga in robot untul, zaharul, coaja de lamaie, faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cateva secunde. Cand masa din robot pare omogena, se adauga ouale batute cu sarea si 1/2 lingurita de esenta de migdale. Se amesteca pana se formeaza un aluat omogen.
Aluatul obtinut va fi destul de lipicios. Se imparte in doua, pe doua folii de plastic (eu am folosit doua coli de hartie de copt) si cu ajutorul acestora se modeleaza ambele parti de aluat sub forma unui cilindru cu diametrul sectiunii de aproximativ 4 cm. Se impacheteaza in plastic sau hartie de copt si se dau pachetele la frigider pentru o ora.
Dupa ce a trecut o ora, se apinde cuptorul si se seteaza la 175 de grade Celsius.
Se scoate cate un cilindru o data, i se mai ajusteaza forma, rulandu-l, cat este impachetat, pe planul de lucru, apoi se despacheteaza si se taie felii de 7-8 mm. grosime, care se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt:
Se introduce tava in cuptor, iar dupa 15 minute se scoate si se intorc biscutii cu fata pe care au stat pe tava in sus (cei mai rumeni sunt cei deja intorsi):
Se continua coacerea inca 10-15 minute, pana se rumenesc frumos.
Eu am avut faina de migdale, asa ca am sarit peste faza asta.
Despre locuri de party, mie mi-a placut foarte mult la Meryland. Gasesti pe net mai multe detalii.
Co,unde ati disparut?
Distractie placuta fetelor in Bamboo 
Stefi e tot racita , tuseste groaznic, alaltaieri am chemat si pediatrul acasa ca mi-era frica de ceva complicatii. Deocamdata mergem inainte cu aerosoli, sirop si leacuri babesti, dar daca azi nu vad nici o ameliorare maine merg cu ea din nou la medic.
O zi frumoasa sa aveti 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X