Gravidutze si mamici de Cluj - 152
Raspunsuri - Pagina 16
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Elenuta, am fost uimita de-a dreptul... am crezut ca a invatat Dragos sa inoate de cind merge la inot. Dar m-am dez-uimit cind am vazut ca totusi era cu ajutor(colac). Felicitari pentru inotator! Ce fain va distrati voi in comunitate! Vin la calcat, dar la de hainute mici si roz ![]() Noapte buna!!! Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
ar fi culmea sa invete in 10 sedinte.....dar eu sunt foarte multumita si de atat, merge si cu fluturasi tot sigurel....face sarituri ....e mare lucru
te astept ca avem si hainite roz

voi nimik????ceva liniute in plus ???

Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
eladea2005 spune:
Neata!
Elena, felicitari pt micul inotator...ai de ce sa fii mandra...![]()
pupam si gongutza mititica si dulcica...
Alina, am vazut putzulica, si pe bebe f saltaret si dansator..
cat despre bani, cred ca atunci cand o sa-i primesc o sa-i pun in cont, ca se vor aduna ceva
pana la Craciun am ce astepta...![]()
Gabi, of..te cred ca e greu...mai ales o periaoda...dar lasa ca ajutoarele vin, chiar daca ti-e greu sa apelezi la ele...sunt convinsa ca toti vor sa te ajute...si eu zic sa nu refuzi...![]()
va pupam pe toti si toate! o duminica frumoasa...desi vad ca a inceput o lapovita pe aici...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Andreea, ce frumos ca o sa ai doi baieti...Sa vezi cand merg toti la fotbal!
Cat despre ajutoare, nu se inghesuie zau nimeni
IN afara de mama, nu am la cine apela. Dar cu siguranta, perioada asta e mai grea!
Elena, bravo pt micul inotator! Si Sara va merge de miercuri la Babyswim, abia asteapta!E bine ca e aici langa noi!
Ioanadraga te invit eu la calcat de hainute roz
, crede-ma ca e plina casa de ele, poate se si prinde ceva![]()
Ce bine ca a ramas la 19.00 intalnirea, asa am si eu sanse sa ajung. Tare mi-ar placea sa va vad!
Deci asa cu alocatiile? Minunat!
In alta ordine de idei, Sofia mi-a facut surpriza aseara cand am cantarit-o, avea peste 4,200 de la 3,300 cu cat am iesit din spital, ma declar multumita!
Spuneti-mi si mie ce sa fac cu sanul asta dureros, ce comprese sunt eficiente? Iar a inceput sa doara.
Va pup, weekend frumos!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
puisorul spune:
Gabi, poti sa faci un dus cu apa calda inainte de alaptat( se inmoaie sanul si vine laptele mai usor), apoi pusa Sofia sa suga cat mai bine, iar dupa poti pune frunza de varza rece( la mine a functionat) sau ceva ungvent antiinflamator(gen Diclofenac). Dar cel mai important e sa suga Sofia cat mai mult si mai des.
Elenuta, felicitari pt micul inotator 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
Ioana13 spune:
Brrr, sa nu iesit afara! BAte un vint rece si puternic!!
Atit am avut sa va spun
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Mersi, Ani, asta fac, o pun pe Sofia cat mai des la san, nu e tare, dar intr-un loc e dureros.
Azi implinim o luna! Am fetita mare!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
antoni spune:
Ani-cred ca tu ma intrebai pe cand pica 1 martie,asa-i?este luni.
Elenutza-daca vrei, putem face intalnireade la 18, daca crezi ca ajungi mai usor.si cine nu poate, vine de la 19.
luni o sa sun pt rezervare, e ok pt toata lumea de la 18, Sinaia,1martie, loc de nefumatori?
Meli
15+ si
Timea-Larisa(08.07.2007)
Andree27 spune:
Buna fetelor,
Si eu ma inscriu la intalnire ,dar tot asa cu semnul intrebarii pt ca sotul meu lucreaza in 1 pana seara tarziu si l-as putea duce pe Eric la buni a mea ,dar numai ca pe la 8 jumate - e ora lui de somnic asa ca si eu as opta ca si Elenuta de la 18!
Meli ma intrebai cum imi dau seama ca e fetita,p ca am alte simptome fata de cand eram graviduta cu Eric.Cand am fost insarcinata cu Eric primele 3 luni aveam niste greturi si in fiecare dimineata luam wc in brate plus ca pofteam numai ciorbe si tot feul de acrituri,in schimb acuma nu am nici o greata iar as manca intr-una numai dulciuri.As baga in mine pana as exploda.Daca o sa o tin tot asa o sa ma fac cat un tanc!![]()
Va dorec o duminica placuta cat a mai ramas din ea!!Va pup!!!
Andreea ,
de
Eric Sebastian (31 Mai 2008) si
8+
Evolutia lui Eric
alinuk spune:
Mamicutze dragutze cu minuni in burticutze,
trec pe la voi sa va urez sarcina usoara si o primavara minunata!!
si desigur, copilashi sanatosi!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Mersi, Ani, asta fac, o pun pe Sofia cat mai des la san, nu e tare, dar intr-un loc e dureros. ![]() Azi implinim o luna! Am fetita mare! ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010) |
ohohoooo...sa cresteti mari si sa fiti sanatoase...ce trece vremea...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...