Gravidutze si mamici de Cluj - 152
Raspunsuri - Pagina 15
alinabojuc spune:
servus
ce vreme faina parca parca vrea sa apara soarele de dupa un norisor.
sa va bucurati de zilele libere copilasii sa fie cuminti, papaciosi si sanatosi
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)
Ioana13 spune:
Cred ca locuri de parcare sint numai pe linga Sinaia. Adica parcare in care sa incap si eu... OAre mai fac papanasi de aia buni
S-a facut vreme frumoasa
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Ciao, fetele!
Ioana, asa draguta ai fost cu capitoul III
Alex, am admirat printesa mica! A venit mami?
Meli, nu te lasa influentata de experienta mea! La mine e mai greu ca nu am absolut niciun ajutor in Cluj, nici mama, nici soacra, Sara nu e la gradi si nici nu pot risca sa o dau acum, cu bb mic...De aceea, la noi e clar, bona e solutia! Sper sa gasim una cat mai repede, deja am demarat o campanie intensa, noi vrem una cu program 4-6 ore, de-aia e mai dificil. Oricum, nu stiu in ce masura Sara o va accepta, ea e f restrictiva cu cei din exterior, dar macar la menaj sa ma ajute.
Acum e superok, ca a revenit mama, dupa ce am tras o portie zdravana de plans la telefon, dar nu o pot tine la Cluj la infinit, are si ea casa ei!
Gata, nu ma mai plang, ca stiu sigur ca trece si perioada asta mai greuta, cu doua minuni ca ale mele, trec peste orice. Sofia e incredibil de cumintica, nu plange decat de foame, e asa dulce, aseara mi-a zambit asa de dulce.
Mi-as dori sa vin si eu la intalnire, dar nu promit nimic, sa vad! Pup
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Gabriela77 spune:
Ah, si ca sa completez: C ajunge acasa pe la 19.00, si de acasa vb continuu la telefon
Am inceput sa o scot pe Sofia afara, doarme tun!
Atatea voiam sa spun si sa raspund, dar cum tot ratez pagini si postari, o las balta!
Erika, ca tu intrebai, masuta cu scaunelele din piata I. Mester Manastur le-am luat, magazinul cu jucarii! Scuze de intarziere!
Simina, am vb cu preotul telefonic si l-am rugat sa vina la noi pt molifta de 8 zile, vorbisem in prealabil inainte de a naste cand am fost sa ma spovedesc si impartasesc. Suntem in parohia lui si e f dragut! Dar chiar daca nu cunosti, orice preot face lucrul asta. Mie nu a vrut sa imi ia bani, dar am insistat si i-am dat un plic cu 30 ron. Ati iesit afara?
Fetelor cand ma gandesc acum ce simplu e cu un copilDar ce frumos e cu doiImi imaginez ca astia 2 ani va fi mai greu, pana va creste Sofia cam ca Sara, apoi vor fi partenere de joaca, iar eu cu tati vom fi rasfatati
Oricum si Sara va reincepe gradi, probabil cand se va incalzi si va trece valul de viroze definitiv.Dar marturisesc ca mi-e groaza de virusi adusi acasa la bb mic.
Ioana, Sara va mai merge la gradi? Stai ca acum mi-am amintit ca m-ai intrebat mai demult cu carantina in spital, au lasat-o pe Sara cu C, dar C e f insistent cine stie ce i-o fi spus/dat portarului?Dar mai rau i-am facut Sarei, dupa ce pleca de la mine, plangea si era mult mai rau!
Am papat, ma duc sa ma intind putin, ce bine e cu mama aici. Daca am avea norocul sa dam peste o tanti buna!Oricum, cele cu parintii in Cluj, ce binecuvantate sunteti...Numai cu o mancarica sa te ajute sau cu 1-2 cu copiii si tot e nemaipomenit!
Am vazut si eu Avatar, ce mult mi-a placut, in seara asta mai mergem la un film, sa profitam cat e buni aici. Deja ne facem planuri de vacanta, prin iunie, cred cu fetele, dar neaparat si cu buni, altfel nici nu concep, macar asa stiu ca ma relaxez. Vreau sa mergem pana nu incep diversificarea cu Sofi, e mult mai simplu cu laptele doar!
V-am pupat! Weekend frumos. Inteleg ca a ramas Sinaia? CAND SI LA CE ORA?
Oana, tu pe unde esti?
Co, tu banuiesc ca in aceeasi situatie. Ocupata si cu 1000 de proiecte. De la mine toti din lume!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Ioana13 spune:
Gabi, mi-e rusine cind vad cit scrii! Eu zic ca nu am timp, dar cred ca e minciunica Acuma ma apuc de calcat, haine spalate aproape 2 saptamini.. va dati seama! Sigur voi sari peste citeva, de-a lui tati, ca alea sint mari
puisorul spune:
Gabi, ai dreptate. Asa mi-as dori si eu sa fie parintii mei in Cluj. As putea sa o las pe Stefi la program scurt la gradi, m-ar ajuta prin casa...
Meli, in principiu vin si eu la intalnire, asa ca poti sa ma treci pe lista. In ce zi pica 1 Martie?
Am fost si eu luni sa ii iau masuta la Stefi dar nu aveau.
Desi s-a adaptat foarte bine la gradi, de miercuri e cu muci, iar de aseara si tuseste . Are laringita dar deocamdata facem aerosoli, sa speram ca nu o tine mult.
Si uitati o reteta buna de biscuiti pt copii. Eu azi i-am facut prima data dar sunt deliciosi si fragezi http://www.divahair.ro/culinar/biscuiti_cu_migdale:_atat_de_buni_incat_pot_crea_dependenta!.
Va pupsi sa aveti un weekend minunat
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
antoni spune:
1.-Ioana-mami de Patrick
2.-Alex
3.-Meli
4.-Andrea-mami de Daria- daca e de la 19!
5.Elenutza
6.-Adriana
7.-Ani
8.Ioana-mami de Sara?
9.Gaby?
deci, ramane Sinaia, ora 19, e bine ca acolo chiar gasim mai lejer parcare si trebuie sa recunosc ca tare ma atrage ideea de papanasi
Ioana-mami de Sara-sper sa poti ajunge, cred ca este loc si de nefumatori, poate Alex ne zice, ca ea stie sigur.
Alex-ai cumva numarul de la Sinaia sa pot suna pt rezervare?ms mult
Gaby-sunt mai linistita, hihiva fi cumva...
sa aveti o noapte usoara!
Meli15+ si Timea-Larisa(08.07.2007)
elenuta23 spune:
salutare gagici
eu sunt cu semnul intrebari daca vin sau nu....e putin mai greu deoarece Iulia la 8 o pun la somnic iar atunci tati nu poate veni sa ma aduca, iar eu nu stiu daca ma incumet sa vin cu masina singura
sa vedem cum va fi
azi am participat cu D pt prima data la un concurs iar acela a fost la inot , a luat locul 2 , avand in vedere ca a concurat cu copilasi de 4-5 ani , tare mandra am fost de piticul meu, a fost mezinul concursului , s-a comportat exemplar
am pus si cateva poze
http://picasaweb.google.com/elenuta23/ConcursDeInotLocul2#
ani nu se poate vedea reteta
cum se simte sotiorul??????
cum te descurci????
gaby
ai de gand sa stai tot 2 ani si cu Sofi??? spuneai inainte ca nu vei mai sta cu al 2 bb inca 2 anisori
ioana p te astept si pe la mine ,daca mai timp , la o tura de calcat
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
in poza 3-4 , Dragos se mulge cu pompita sa ii dea laptic la surioara , e tare scump cum are grija de ea
cat de impliniti si fericiti ne pot face copii nostri , ce ne-am face fara ei .......oare cum ar fi viata fara ei.....cred ca nu ar avea nici un sens
karin cum te simti???ai fost la ocntrol??la cine mergi???
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
Ioana13 spune:
Elenuta, am fost uimita de-a dreptul... am crezut ca a invatat Dragos sa inoate de cind merge la inot. Dar m-am dez-uimit cind am vazut ca totusi era cu ajutor(colac).
Felicitari pentru inotator!
Ce fain va distrati voi in comunitate!
Vin la calcat, dar la de hainute mici si roz
Noapte buna!!!