Gravidutze si mamici de Cluj - 152
Raspunsuri - Pagina 14
ALEX29 spune:
MELI la Sinaia am mai fost ,as zice sa incercam restaurantul Marty..cum vreti si voi
ANDREEA felicitari pt grasun
IOANA ati scapat de vaccin ?cum a fost ?
cateva poze http://picasaweb.google.ro/sanda252003/18FEB2010#
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
alinabojuc spune:
elena ai primit indemnizatia? ma asteptam luna asta sa o primesc dar au bagat doar alocatia face alex juma de an si astia indemnizatie ioc.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinabojuc elena ai primit indemnizatia? ma asteptam luna asta sa o primesc dar au bagat doar alocatia face alex juma de an si astia indemnizatie ioc. www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009) |
am fost saptamana trecuta sa vad si nimik
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
eladea2005 spune:
alina, elena...inca n-ati primit indemnizatia??? deloc???aoleu...deci eu o sa iau la anu atunci....daca nasc in iunie...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:
Salutare,
Si eu vin la intalnire!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
antoni spune:
1.-Ioana-mami de Patrick
2.-Alex
3.-Meli
4.-Andrea-mami de Daria- daca e de la 19!
5.Elenutza
6.-Adriana
no, crestem in numar, sper ca pana luni, pana sun sa mai fim cateva.sa ramana marty atunci? este pe Horea, v-ar conveni la toate acolo sau aveti si alte propuneri? si e bine sa ramana ora 19 ca sa poate ajunge si Andrea?
va pupic, sa aveti o seara frumoasa si o noapte usoara, eu ma retrag incet, ne pregatim de baita si dupa de culcare.
Meli15+ si Timea-Larisa (08.07.2007)
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenuta23 am fost saptamana trecuta sa vad si nimik |
minunat
sa fim multumite daca mai primim. nu vedeti ce au de gand sa faca astia cu alocatiile ne trezim ca ne taie si indemnizatiile mai bine nu cobesc
Andreea poate vei primi totusi de craciun ai vazut putulica?
Ioana cum a fost la vaccin? pupici lui Alees daca a pans
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)
Biara spune:
Seara buna si de la noi .
Am vazut ca sunteti in cautare de locatii pentru 1 martie, va propun daca nu ati mai fost la 4Amici pe Eroilor, au si o sala mare dar si o sala mai mica (acolo am facut noi masa de botez), preturile sunt super, iar de mancare nu mai vb .
Gabi, frumoasa povestea.
Andreea, felicitari pentru grasunelul saltaret, ma bucur ca e totul ok.
Elena, am vazut pozele , mai are rost sa iti spun ca ai niste copii superbi ? , vad csa la cati copii sunt in zona ar merge o gradinita .
Alina, ma bucur ca Alex a fost cumintica la tati la serviciu.
Va pe toate, ma bag la un somnic pana mi se trezeste mandra.
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
sara2007 spune:
LA noi a fost destul de bine la vaccin...s-a suparat putin piticul,a plans vreo 5 min,dra pe urma i-a trecut,l-am pus putin la san acolo si gata.i-a dat in ambele picioruse si un ser pe gurita...pt diaree severa.
FETELOR..as veni si eu la intalnire..dra nu stiu cum sa fac??ALEES e cam dependent de mine,mai ales la ora aia.cu SARA nu-i problema..dar ce-ati zice sa facem la sinaia?as reusi mai degraba sa vin,as lasa-o pe sara cu cineva si pe ALEES in ultimul caz l-as lua cu mine...daca nu e fum normal..nu stiu....daca nu,data viitoare,poate facem ceva si cu copilasii..
BIARA cat a costat meniul si in ce a constat?m-ar interesa si pe mine pt botez..unde e mai exact pe eroilor?in sala mai mica ati facut?cati oameni au intrat?
ANDREEA cred ca juca fotbal micutul...
DARIANDRA...mersi mult,dar nu cred ca acesta e cantecelul..e ceva de genul..STELUTA CARE SCLIPESTE....aici numai stiu
CAND ADORMI VIN VISELE....ceva de genul
o canta in WINNIE,ursuletul de plus dimineata....o mai canta.dar cam rar,si n-am retinut-o.e f frumoasa melodia,un cantec de leagan e.
VA LAS...merg sa ma uit putin la tv,sunt la relax acuma..ca SARA e plecata la taica-meo pana maine seara...o seara faina sa aveti.
ALEX29 spune:
neatza
mergem la ce restaurant vreti voi numai marea mea rugaminte este sa alegeti ceva unde gasim si locuri de parcare ,sa nu mai pierdem timpul cautand parcari
SA aveti un week end minunat
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls